Close
Den perfekta tjejresan till Dubai

Den perfekta tjejresan till Dubai

Inlägget om tjejresan till Dubai presenteras i samarbete med Ditt Dubai.

Går du också och funderar på att boka den där tjejresan som aldrig riktigt blir av? Nu har du chansen liva upp hösten genom att dra iväg på en tjejresa till Dubai, som är en utmärkt destination för att samla många upplevelser på en liten yta.

I mitt fall skulle en efterlängtad tjejresa till varmare breddgrader bli av redan nu i helgen –”Girl weekend” står det skrivet med prydliga bokstäver i min kalender. Av olika anledningar blir vår långhelg inte av just den här gången, men det hindrar inte mig från att planera nya stordåd efter sommaren. Jag gillar att resa i olika konstellationer och varvar med fördel mina familjeresor och parresor med efterlängtade resor tillsammans med tjejkompisar.

Det är ingen nyhet att jag gillar Dubai och att jag gärna hänger där med både vänner och familj. I Att resa-podden har vi tidigare lyft Dubai som en av favoriterna vad gäller långväga weekend. Anledningarna är flera – det är en smidig flygresa utan märkbar jetlag och Dubai utgör en skön mix av storstadspuls, (solsäkert!) strandliv och allmän lyxkänsla. Destinationen har med andra ord allt som behövs för Den Perfekta Tjejresan.

tjejresan

tjejresan

Bilder från en tjejweekend till Warszawa för ganska exakt ett år sedan – dags att spana på Dubai nästa gång! Foto: Katarina Wohlfart

Ditt Dubai – Tjejresan till Dubai

För ett tag sedan blev jag kontaktad av de två svenska tjejerna Malin och Linda som, förutom att de har stenkoll på Förenade Arabemiraten inklusive Dubai, även har lång erfarenhet av att arbeta inom resebranschen. De har nu startat igång en sajt som heter Ditt Dubai (hurra för kvinnligt entreprenörskap!). Konceptet går ut på att Malin och Linda handplockar aktiviteter, hotell och flygbolag till ett paket inriktat på tjejresor innehållande det bästa Dubai med omgivningar har att erbjuda.

Den första tjejresan till Dubai går av stapeln den 6-11 oktober 2017 och bokas på den här länken. Under den aktuella resan väntar allt från yoga på stranden till träningsupplevelser på Abu Dhabis F1-bana. Som grädde på moset bor resenärerna på femstjärnigt hotell och flyger med Emirates. Det går bra att boka in sig på resan både ensam eller i grupp – du lär få många nya vänner om du reser själv. Inför och under hela resan finns tillgång till en svensktalande expert på just Dubai som kan ge de bästa tipsen på hur du/ni får ut så mycket av resan som möjligt. Den här dealen är med andra ord ett utmärkt upplägg för dig som är osäker på hur och vart du hittar de bästa smultronställena i Dubai och som inte känner dig helt bekväm att sätta ihop en egen resa. Har du några som helst frågor om resan går det bra att kontakta Malin och Linda för att höra närmare om upplägget.

Nyfiken på att läsa mer om Ditt Dubai och deras kommande resor? Läs mer här.


Inlägget är skrivet i samarbete med Ditt Dubai, men tankarna, åsikterna och bilderna mina egna. Fler inlägg om Dubai från min reseblogg hittar du här

6 comments

  1. Men så himla härligt. Smart grej med att anordna specifika grejer mot tjejweekend. Så att hag blir sugen.

    1. Ja – vi vet ju av egen erfarenhet att det där med tjejweekends är riktigt lyckat, eller hur!??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close