Close
Familjen Myhre på thailändsk TV

Familjen Myhre på thailändsk TV

Familjen Myhre består numera av mig, min man Tobias och våra tre barn Sebastian, Julia och Nelly. I somras blev jag kontaktad av en thailändsk TV-kanal som ville göra ett inslag om vår familj och resorna. Nu ligger det färdiga avsnittet uppe på YouTube!

Familjen Myhre goes thailändsk TV, så här blev det färdiga resultatet från inspelningen:

Den thailändska reporten Fah medverkade på resebloggskonferensen TBEX i somras och fick då tips från min vän Lola om att jag gärna reser tillsammans med familjen. Fah ringde upp – och dagen efter träffades vi på Djurgården inne i Stockholm för att spela in det aktuella avsnittet som handlar om hur jag, Tobias och barnen tänker kring våra resor.

Avsnittet släpptes i samband med att thailändarna firar Mors dag. Produktionen ville lyfta fram att jag inspirerar andra kvinnor som tror att resandet tar slut i samma sekund det första barnet föds och att jag är drivande i att vi kommer iväg på våra resor. En av de sista grejerna tv-speakern säger är:

”I’m impressed by Annika’s passion to travel with the family. But now I’m more impressed by the equality in Swedish families.”  

Tobias har sin golf/fotboll/badminton/tennis – och jag fortsätter leva min dröm som resenär, både med och utan barn. Alla nöjda, alla glada. Mer resor, men framför allt, mer jämställdhet åt folket. Tack för ordet!

familjen myhre

familjen myhre

familjen myhre

Bilder: Skärmdumpar från The Passion, Thailand.

16 comments

 1. Alltså, WOW så bra Annika!! Jag blir så glad att se, man ler och jag blir rörande glad och STOLT över vilket föredöme du är för Sverige och för kvinnor – i hela världen. Stort Grattis Annika och hälsa hela familjen – ALLA gjorde det galant. Inte minst maken som verkligen är exempel på en kanonman/kanonkille. Föredöme, inte minst efter vad som har skett/sker på musikfestivaler i SVE nu …

 2. Tack för fina ord Rosita, ska vidareföra hälsningarna till familjen! 🙂

 3. Wow You are amazing 🙂 Så bra ju!!!! Heja dig & din familj!!! Kul å ses!!!!hoppas du har det bra back to work!! Massa Krsmar

  1. Tack Lina! Jodå, allt är bra, känns kul att vara tillbaka på jobbet. Kram!

 4. Du har så sjukt härliga ungar, er glädje är verkligen smittande! Så himla fint inslag och heja er som vanligt!

  1. Ja, de är faktiskt sjukt härliga den där bunten. Tänk att jag får kalla dem för mina… 🙂 Tack Ämma!

 5. Haha…helt underbart! Jag satt med ett fånigt leende i åtta minuter. Ni är verkligen härliga!

 6. Vad glad jag blir, tack! 🙂

 7. Haha så roligt klippt! Jättefin och underhållande intervju 🙂
  Det är också skönt att du har tränat din man med det där att fotografera. Jag håller på för fullt att träna min. Det går långsamt men åt rätt håll…Ja minus åtskilliga suddiga bilder på mig i Georgien.

  1. Tack Jeanette. Ja, det där fotoskolan har tagit sin lilla tid. Åh nej, suddiga bilder från Georgien, borde inte få hända! Fast övning ger färdighet, bara att fortsätta harva, haha!

 8. Alltså det här var såååå mycket finare, bättre och roligare än jag trodde det skulle vara. Vet inte vad jag föreställde mig men Åh så bra! Puss till er fina familj <3 <3 <3

  1. Haha, måste erkänna att jag tänkte samma när jag såg den. De kan sin sak! 🙂 Och du, tack!

 9. Vilket charmigt inslag och vilka fantastiska ambassadörer ni är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close