Close
Travellink Blogevent (och jag vann igen!)

Travellink Blogevent (och jag vann igen!)

Igår kväll var det dags att mingla loss med andra resebloggare på Travellink Blogevent. Det var en lyckad kväll späckad med reseinspiration och god mat. Kvällen avslutades på bästa sätt med prisutdelning, där jag uppmärksammades för mitt initiativ att samla in pengar till Gita.

Jag är så glad att det äntligen händer spännande grejer i resebloggsbranschen! Travellink har verkligen förstått potentialen hos oss resebloggare och är duktiga på att uppmärksamma oss på olika sätt. Förra gången Travellink Blogevent gick av stapeln fick jag ta emot pris för årets reseberättelse.

travellink8

I går var det alltså åter igen dags för en helkväll i resandets tecken på Sheraton Stockholm Hotel. Duktiga Linda Hörnfeldt, grundaren av Better Bloggers, var moderator och föreläsare under kvällen och skötte det med den äran. Ett extra plus i kanten för att Linda gång på gång betonar vikten av att som bloggare följa lagar och regler, sånt gillar juristen i mig.

travellink4

Under kvällen på Travellink Blogevent fick vi även lyssna på inspirerande skildringar från representanter från Jordanien, Portugal, Spanien och Qatar Airways. Med tanke på att både Petra i Jordanien, Lissabon i Portugal, Mallorca i Spanien och Dubai (alltid Dubai!) ligger på önskelistan över resmål framöver satt jag flitigt och antecknade tips och råd som jag hoppas att jag får användning av inom en snar framtid.

travellink7

Den fantastiskt duktiga journalisten och fotografen Jörgen Ulvsgärd (som jag tidigare har skrivit om här i bloggen) berättade om sitt motto ”Äntligen vilse – konsten om att resa” och höll ett hyllningstal om favoritresmålet Mallorca. Jörgen har rest runt hela världen och har över 100 länder på sitt rese-CV, men återkommer ständigt till sitt Mallorca. Det räcker för att åter igen påminna mig om att jag faktiskt bör åka dit med familjen snart.

travellink1

Cecilia (i vitt) och Anna (i svart) hade tillsammans med sina kollegor från Travellink gjort ett toppenjobb för att skapa en minnesvärd kväll för oss deltagare.

travellink6

Under kvällen bjöds det på god mat, porlande dryck och lyxiga efterrätter.

travellink blogevent pristagare

I slutet av kvällen var det dags för prisutdelning – och under kategorin ”Best new Travel Initiative” vann min vän Linda med sitt briljanta intiativ #reseprocenten. I samma anda uppmärksammades även min insamling till Gita i Thailand för några veckor sedan. Vi kan verkligen använda vårt resande för att göra skillnad i världen – glöm aldrig det!

travellink blogevent resfredag

Här ser ni kvällens samtliga pristagare – som jag mer eller mindre känner allihop. Från vänster till höger:

 • Maria på Fantasydining vann pris för ”Best Nieche Travel Blog”. Maria och hennes sambos besök på olika temarestauranger runt om jordklotet är verkligen värda att läsa mer om.
 • Min poddkollega Lisa på Livet från den ljusa sidan vann pris för ”Most Inspiriational Blog”. Det kommer kanske inte som en nyhet för er, men jag hade gett det här priset till Lisa varje dag året om – hennes blogg är verkligen den som inspirerar mig mest i alla kategorier.
 • Rosita på Rosita reser vann priset ”Best Family Travel Blog” – hon har tre barn och är ett lysande exempel på att livet på resande fot inte tar slut för att man har ett gäng barn.
 • Linda på 155cm.se vann pris för ”Best New Travel Initiative”, jag är så glad för hennes skull. (Se ovan).
 • Och kolla – där står ju jag och representerar Resfredag. Hurra för det!
 • Daniela på Discovering the Planet vann pris för kvällens bästa Instagramfoto. Daniela är, förutom en grym fotograf, också ett utmärkt resesällskap som jag reste till Danmark tillsammans med i julas.

Övriga pristagare under kvällen som inte är med på bilden är Anna på New York: My Bite of the Big Apple som mycket välförtjänt vann priset ”Best Travel Guide Blog”. Även Ladies Abroad (som var i Norge) kammade hem ett fint pris.

travellink

Efter en riktigt fin kväll gick vi alla hem med varsin välfylld goodiebag. TACK Travellink, Sheraton och övriga sponsorer för en toppenkväll på Travellink Blogevent tillsammans med er. Det här hoppas jag att vi gör om, snart!


Och för er som är nyfikna på vad jag vann kan jag meddela att priset var en kryssning med Tallink Silja. Hur kul som helst med tanke på att jag berättade om mina planer att upptäcka Riga i det senaste avsnittet av Att resa-podden. It´s a sign…

32 comments

 1. Jag instämmer med dig – vilket fantastiskt event av Travellink och jag är så glad för de priser du och Linda (155 cm) fick! Grattis och hurra! Tack snälla för fina ord, jag är superduper tacksam för mitt pris och gläder mig så till att besöka Dubai senare i år.

  Alltid lika roligt att träffa dig. Jag hade inte riktigt tillfälle att fråga hur din mamma mår nu. Bättre hoppas jag.

  Kram, Rosita

  1. Verkligen kul att ses igen. Nej du, mamma är fortfarande inte bara på långa vägar – men vi håller modet uppe. Kram!

   1. Åh så tråkigt att höra. Förstår att det är fruktansvärt tufft för er alla. Skönt på det viset att ni är hemma i SVE nu, att finnas närmare.

 2. Grattis alla till fina priser! Vi kunde tyvärr inte vara med, men det går iofs ingen nöd på oss här 😉 Hälsningar från ett soligt Kroatien, vi ses på nästa event! 🙂

  1. Nej, ni ser ut att ha det riktigt fint i Kroatien. Ser fram emot att ses igen!

 3. Men åh, TACK för fina ord och dito! ?

  Jätteglad att lindas initiativ och ditt fantastiska genomförande uppmärksammades!

  Och tänk att priserna – både ditt och mitt – kunde vara så tydliga tecken. Riga och Bali, alltså? 🙂

  1. Riga och Bali it is. Eller vänta nu, ska vi byta förresten!?? Jag kan offra mig och åka till Bali istället för Riga… hahaha!

 4. SÅ himla roligt med alla fina priser till duktiga resebloggare! Grattis 🙂 Det är nästan så jag längtar lite till den dagen vi flyttar tillbaka till Sverige och jag kan komma på dessa event 😉

  1. Tack Linnea, vad glad jag blir! Ja, snart är det verkligen dags att du kommer hem och kammar hem några priser!

 5. Varmt och välförtjänt grattis till dig, Annika! Fantastiskt bra jobbat. Håller med om att det var ett otroligt inspirerande och välordnat event. Tack för grattis till mig också. 🙂

  1. Tack fina Anna! Och vilket pris du fick, wow!

 6. Grattis! Du förtjänar alla priser inom alla kategorier

  1. Åh, det värmer ska du veta. TACK!

 7. Grattis till vinsten! Det är verkligen kul att resebloggare uppmärksammas på detta viset, och samtidigt superinspirerande.

  1. Stort tack för pepp och hejarop!

 8. Sååå bra event och jag hoppas att vi får träffas på många fler, och på några resor till 🙂
  Stort Grattis. Du är en inspiration. <3

  1. Ja, fler resor och fler event låter inte fel. TACk, och tack detsamma.

 9. Jättekul! Flera värdiga vinnare och du var en av dem! Stort grattis!

  1. Tack Eva, vad glad jag blir!

 10. Jag menade såklart att ni alla var värdiga vinnare 🙂 (Inte bara flera 😉 )

 11. Ett jättestort gratis! Tack för rapporten. Jag gläder mig med alla som fått erkännande för sina fina insatser!
  (Skulle också varit med på eventet men fick plötsligt förhinder)

  1. Synd att du fick förhinder, det var en riktigt fin kväll! Och ja, visst är det kul att det händer lite för oss resebloggare. Det gillar vi!

 12. Stort grattis till dig och alla andra! 🙂
  Hade gärna närvarit men det får förhoppningsvis bli en annan gång.

  1. Tack Christine! Ja, det hade verkligen varit kul att träffa dig på riktigt någon gång! 🙂

 13. Åh, vad härligt! Grattis till alla duktiga bloggare. ❤️

  1. Tack – du har ju också del i det här som min personliga layoutare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close