För ett tag sedan gästade jag och Lisa reseprogrammet ”Go Skandevall” för att ge våra bästa tips för billigare weekendresor. Nu finns avsnittet tillgängligt att titta på.

Jag och Lisa var inbjudna i egenskap av reseexperter för att ge några prisvärda weekendtips. Eftersom vi inte hade möjlighet att åka ner till Norrköping, där programmen spelas in, fick vi göra ett gästspel via en delvis skakig Skypelina. Jag har tidigare skrivit om den coola programledaren/resejournalisten Lina Skandevall här – jag hoppas att jag får tillfälle att träffa henne IRL snart!

go skandevall

go skandevall

Här hittar ni en länk till det aktuella avsnittet, jag och min parhäst Lisa från Att resa-podden är med ca 11 minuter in i programmet.


Det här var fjärde gången jag medverkar i (webb)tv i egenskap av reseexpert, tidigare har jag gästat Aftonbladet TV, Thailändsk tv och programserien En köpsmart syn på livet. Drömmen vore ju att få dyka upp i När och Fjärran en vacker dag… Dream big, aim high!

Aniika
http://resfredag.se
Välkommen till Resfredag - resebloggen där drömmar blir verklighet. På Resfredag hittar du praktiska tips, ny inspiration och spännande reseskildringar från jordens alla hörn. Frågor? Kontakta mig på annikamyhre@gmail.com
 • FREEDOMtravel
  http://www.freedomtravel.se

  Vad kul! Heja heja! 🙂

  april 12th, 2017 5:55
  Reply
  01
  • Aniika
   http://resfredag.se

   Tack, tack! 🙂 Kändes konstigt att synas på skärm för en gångs skull, vi brukar annars gömma oss bakom podd-mikrofonen…

   april 12th, 2017 20:40
   Reply
   02

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *