Close
Resepodden ”Att resa” om Filippinerna

Resepodden ”Att resa” om Filippinerna

Resepodden kör vidare även under sommarlovet, är det någon gång det finns tid att lyssna på poddar så är det väl nu!? I veckan släpptes ett poddavsnitt där jag berättar mer om min resa till Filippinerna.

Redan i januari pratade jag och Lisa om Filippinerna i resepodden som ett spännande alternativ till Thailand i vårt avsnitt om att resa trendigt 2016. Jag hade själv inga planer på att åka dit redan i år, men min lyckliga stjärna ville något annat. Jag fick chansen att åka på en fantastisk (press)resa dit och har skrivit flera inlägg om resan här på bloggen.

resepodden

poddavsnitt palawan

Podden är ett alldeles utmärkt komplement till bloggen (fler nyanser i tal än i skrift, och ibland också tvärtom), så i veckans poddavsnitt fokuserade vi helt enkelt på Filippinerna eftersom jag var så uppfylld av resan därifrån. Jag berättar lite mer om mina tankar om Thailand vs Filippinerna – och i slutet av avsnittet avslöjar Lisa att hon nyss har bokat flygbiljetter för hela familjen till… Bali! Det låter helt fantastiskt och jag är övertygad om att ni snart kommer att få se just Bali på min bucketlist. Lisas resor brukar ofta ha den effekten på mig…

Mer läsning om att resa till Filippinerna:

Så här lyssnar du på resepodden:

  •  iTunes (observera att du måste prenumerera för att få upp nytt avsnitt pga en bugg hos iTunes.)
  • Att resa-poddens hemsida
  • valfri podcast-app i din smartphone

Vill du också samarbeta med Att resa-podden? Hör av er till mig på annikamyhre (at) gmail.com alternativt hej (at) attresapodden.se

5 comments

  1. Så spännande!!!! Den ska jag såklart lyssna på!!!! Kramar

    1. Hoppas att du gillar! Kram

  2. Grymt avsnitt! Gick igång helt fantastiskt mycket efter jag hörde om chocolate hills och jag sol i normalfallet inte ens lyfter på ögonbrynen på grund av azurblått vatten precis känner mig helt upprymd. Måste dit. Ett härligt inslag tycker jag är att de sjunger så mycket.

  3. Vad kul att du har en podd!

    1. It’s really great that people are sharing this inaormftion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close