Close
Aftonbladet TV: Resa med barn

Aftonbladet TV: Resa med barn

För några veckor sedan var jag med i en tv-spelning för programmet ”Out of office” i Aftonbladet TV, temat för mitt avsnitt handlade om att resa med barn. Nu ligger det färdigklippta avsnittet ute på Aftonbladet TV!

Aftonbladet TV

aftonbladet TV

Aftonbladet TV (Out of Office)

Resebloggandet öppnar många roliga och spännande dörrar och gör att jag gång på gång tvingas lämna min ganska sköna bekvämlighetszon – och tur är väl det. För ett tag sedan blev jag kontaktad av Aftonbladet som undrade om jag ville vara med och prata om att resa med barn i programmet ”Out of office”, ett program som släpps varje torsdag på Aftonbladet TV. Jag och min man har ju uppenbarligen rest en del med våra tre barn och det känns jättekul att få chansen att kunna dela med mig av lite tankar kring ämnet (här på bloggen hittar ni en egen flik om ämnet under Resa med barn).

Sagt och gjort, en blåsig dag i början på juni spelade vi in programmet på Aftonbladets takterass i Stockholm city. Claes Åkeson är programledare och medverkar i programmet gör även reseekonomen Mattias Varén från Forex bank. Här kan ni se det färdiga resultatet:

Out of office: Resa med barn

Ett par andra resebloggare medverkar också i övriga avsnitt av Aftonbladet TV:s Out of office. När jag var på plats spelades Linas avsnitt in som handlade om flygtips och ett par veckor efteråt var Lisa med och spelade in ett avsnitt om turistfällor som kommer att släppas framöver. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att vi resebloggare i allt större utsträckning uppmärksammas i media för att kunna sprida vidare den expertkunskap vi faktiskt besitter. Vi kan ge en personlig vinkling och verkliga erfarenheter i olika resesammanhang vilket adderar trovärdighet. Det här är bara början, eller hur!?


Bilder från Aftonbladet TV.

13 comments

 1. Sanne Christensen says:

  Flot flot interview!

  1. Åh, stort tack Sanne – gillar ”flot”! 🙂

 2. Ska kolla på det ikväll när barnen sover 😉 så kul ju! Fin bild på dig / er!!! Kul å ses! Hoppas på kanske en repris i framtiden!!! Kramar

  1. Verkligen kul Lina! Du är ju veteran och superproffs. Kram!

 3. Wow du var ju grym ju!!!! Heja dig!!!! Kramar

  1. Tack för hejarop!

 4. Nu har jag tittat och lyssnat! Verkligen bra medverkan av dig: både vad gäller innehåll och framträdande. Heja, heja!

  1. Vad glad jag blir för fina ord, TACK!

 5. TV-STJÄRNA. Det här är bara början.

  1. Haha, det låter lovande. Ordnar du nästa gig!? 🙂

 6. Lysande framträdande!

  (Och jag måste ju givetvis, som ren kontrast, tipsa om mitt ”Resa utan barn”-inlägg, med fem jägartips för att så gott det går undvika de små marodörerna. 😉
  http://www.dryden.se/2016/02/resa-utan-barn-fem-tips/

  1. Tack du, både för pepp och inlägg… ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close