Close
Finalist som ”Årets Reseinspiratör”

Finalist som ”Årets Reseinspiratör”

Nu är vinnarna utsedda i Apollos tävling om Årets Reseinspiratör. Tack vare era röster kom Resfredag vidare som finalist i kategorin Familjeresor, vilket jag är jätteglad och stolt över! Den som till slut tog hem titeln i familjekategorin var mycket välförtjänt Mary of Rövarhamn – båtfamiljen från tv-succén ”Familjer på äventyr”.

Resfredag

Först och främst vill jag såklart tacka för röster, pepp och hejarop under tävlingens gång. Jag är glad över att min blogg kan ge inspiration till andra som vill ge sig ut och upptäcka världen. Det är ju till stor del därför jag skriver bloggen, för att förhoppningsvis kunna inspirera och ge tips åt er som läser.

Jag vill också passa på att hylla vinnaren i familjekategorin: ”Mary of Rövarhamn”. Bloggen drivs av en tvåbarnsfamilj som i augusti 2010 gav sig ut på sitt livs äventyr. De kastade loss och lämnade tryggheten i Sverige bakom sig för att segla runt jorden. Jag följde med andakt deras äventyr i tv-serien ”Familjer på Äventyr” som gick på SVT tidigare i våras. Familjen är en stor inspirationskälla för mig och har ni inte varit inne och kikat på deras blogg tidigare tycker jag definitivt att ni ska göra det nu. Ludvig och Linda tillsammans med deras barn Lovis och Otto förtjänar verkligen att titulera sig som Årets Reseinspiratörer! (Här kan ni läsa juryns motivering.)

I de övriga kategorierna vann följande bloggar/Instagramkonton, vilka ni också bör lägga till på läslistan:

Storstadsresor: Travelontellus

Mat & Dryck: People in the street

Träningsresor: Mikapela (Instagram)

Greklandsresor: Mitt Grekland 

Eldsjäl: Sofies värld

7 comments

 1. Men så bra det blev ändå! Det är coolt att du blev en av finalisterna tycker jag… *stolt* (Hehehe.)

  1. Tack! Du är min mesta och bästa hejarklack!

 2. Tack för dessa fina ord. Din blogg är minsann inte så pjåkig den heller. Jag tror kanske inte att det är själva bloggen vi vann på. Det är nog mer hela grejen, att det är resan i sig som fascinerar. Att vi gjort något som så många går och drömmer om, men ingen egentligen vill göra när det väl kommer till kritan 🙂 Keep on bloggin’ /Lindan

  1. Tack Linda, blev så fantastiskt glad när jag läste vad du hade skrivit om min blogg på Symary! Ja, er resa inspirerar och fascinerar. Hos många är det mycket snack och lite verkstad, men ni genomförde verkligen er dröm. Och med råge dessutom!

 3. Grattis till finalplatsen! Jag är själv mycket nöjd med att också ha fått en sådan. 🙂
  Tävlingen har även fått mig att upptäcka flera nya resebloggar.

  Kul att vi ses i dag på Stockholm Travel Massive!

  1. Tack, och detsamma Anna! Verkligen kul att få ett ansikte på dig. Hoppas att du har möjlighet att komma på nästa Travel Massive-träff i september också!

   1. Tack, ja, det var verkligen trevligt att ses! Jag kommer gärna i september om det blir den 25. Men både 16 och 17 är vikta för U2 (japp, ska på båda konserterna), så det går inte att åka in den 18 också tyvärr. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close