Close
Årets Reseinspiratör?

Årets Reseinspiratör?

roadtrip

Apollo har utlyst en tävling där de letar efter Årets Reseinspiratör inom sex olika kategorier: Familjeresor, Greklandsresor, Mat & Dryck, Eldsjäl, Träningsresor och Storstadsresor. Resfredag är nominerad i kategorin ”Familjeresor” och nomineringen är såklart en stor ära i sig. Nu påbörjas ett röstningsförfarande som pågår fram till och med den 16 maj. De fem bloggar som då har fått flest röster inom respektive kategori går vidare till en jury från Apollo som utser en slutgiltig vinnare.

Det vore fantastiskt roligt att få titulera sig ”Årets Reseinspiratör” inom kategorin Familjeresor. Som grädde på moset får vinnaren ett presentkort på 5000 kronor att resa för.

Tycker du att jag förtjänar titeln som Årets Reseinspiratör inom kategorin Familjeresor? Rösta då på mig. Klicka här – Resfredag hittar du nästan längst ner i listan under https://resfredag.se

Självklart tycker jag att ni kan rösta i de andra kategorierna också, det har jag gjort. Inget lätt val, jag läser ett flertal av de nominerade bloggarna inom respektive kategori. Efter lite fundering föll till slut mina röster så här:

StorstadsresorFantasiresor

Mat & Dryck: Slow Travel Stockholm 

Träningsresor: Livet från den ljusa sidan

Greklandsresor: Mitt Grekland 

Eldsjäl: Hang on Hangers

//Please vote for me as ”Travel Inspirer of the Year” in the category Family travels. I would deeply appreciate it. Follow link above and vote for Resfredag. Thank you.//

3 comments

  1. Nu har jag röstat på dig! Försökte för några dagar sen, men då kunde jag inte hitta din blogg i listan… Men nu så! Tycker att din blogg passar perfekt för den här kategorin och är en jättebra inspirationskälla för alla som vill resa med familjen. Lycka till!

    1. TACK Helena! Jadu, min blogg föll tydligen bort som röstningsalternativ under ett helt dygn. Tråkigt men sant. Hoppas att rösterna räcker hela vägen fram till finalplats ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close