Close
Stockholm Travel Massive – September 2015

Stockholm Travel Massive – September 2015

I fredags var det åter igen dags för ett välbesökt Stockholm Travel Massive. Den här gången satsade vi på en After Work tillsammans med Travellink. Eventet hölls på Sheraton Stockholm Hotel mitt i centrala Stockholm.

Stockholm_travel_massive1

Travel Massive är ett globalt nätverk som samlar aktörer från hela resebranschen. Här i Sverige finns vi än så länge bara i huvudstaden. Jag och mina kollegor Sofia/Fantasiresor och Lola/Geotraveler’s niche börjar nu bli rutinerade eventarrangörer, det är verkligen roligt att se hur ryktet sprider sig om våra träffar.

Stockholm_travel_massive2

På fredagens event var det ett fyrtiotal personer anmälda, varav flera resebloggare. En av dem var Linda bakom bloggen S/Y Mary som under flera år seglade jorden runt med sin familj. Jag var en av många som satt klistrade framför tv:n och följde deras resa i tv-serien ”Familjer på äventyr”. Linda berättade att det kommer att sändas en omgång till av den populära tv-serien, nu med nya äventyrslystna familjer att inspireras av.

Stockholm_travel_massive

Travellink var en fantastisk värd för fredagens event och såg genom sina kontakter med Stockholm Sheraton Hotel och Schweiz turistbyrå till att vi blev rejält bortskämda. Under kvällen fick vi i Sheratons fina lokaler avnjuta både dricka, fin choklad och delikat ost från Schweiz.

Stockholm_travel_massive5

Det är alltid roligt att träffa personerna bakom bloggarna, här Ladies Abroad och Jeanette Seflin.

Stockholm_travel_massive4

Vår ambition är att Stockholm Travel Massive ska hållas 3-4 gånger per år för att mingla, äta gott och knyta nya kontakter i branschen.

Stockholm_travel_massive3

Innan kvällen var slut fick våra gäster med sig biljetter sponsrade av resemässan TUR Stockholm som går av stapeln den 26-27 september på Stockholm Waterfront Congress Centre.

stockholm_travel_massive-2

Vår egen hovfotograf Katarina knäppte åter igen en bild på en mycket nöjd arrangörstrio. Ett stort tack till alla er som kom och förgyllde kvällen! (Fler rapporter om fredagens event kan ni läsa om hos FantasiresorTowisKatarina Wohlfart, Svenska Resebloggar, New York – My bite of the Big Apple och Discovering the planet). Nästa Stockholm Travel Massive är planerad till januari 2016 – diskussioner om värdskap pågår för fullt.


Vill du läsa mer om Travel Massive globalt kan du göra det här. Du är också välkommen att gilla vår sida på Facebook.

16 comments

 1. Fint inlägg och en fin kväll. Stort tack!

  1. Tack själv Daniela, så kul att se dig!

 2. Tack för i fredags! Riktigt bra styrt, ser fram mot fler härliga Travelmass träffar.

  1. Tack – vi ser också fram emot fler träffar!

 3. Tack för din rapport! Förstår att dte var en trevlig och givande kväll.
  Jag skulle varit med med sjukdom i familjen stoppade det hela denna gång.
  Ser fram emot nästa Travelmassevent.

  1. Usch då, det låter som tråkiga förhinder Ditte. Jag hoppas personen i fråga mår bättre och att du kan komma nästa gång!

 4. Så bra du sammanfattat den härliga kvällen – både i text och bild. Än en gång: Stort tack!

  1. Åh, det är vi som ska tacka för att ni kommer och förgyller kvällen. Utan deltagare hade vi haft ett ganska trist mingel… 🙂 Hoppas att U2-konserten var fantastisk. Vi syns förhoppningsvis på nästa TM-event!?

 5. Ja det var verkligen en riktigt rolig och framförallt inspirerande kväll med att träffa alla öppna och härliga personer där 🙂

  1. Och nu ser vi fram emot TUR-mässan till helgen! Hoppas att vi ses där, ska kolla närmare på programmet innan jag bestämmer dag och tid.

 6. Fick ni någon goodiebag?

  1. Johan, på våra träffar lägger vi krut på att mingla, lära sig nya grejer om reseindustrin och knyta nya kontakter. Vill man ha maffiga goodiebags ska man nog söka sig till andra event än våra… 🙂 De som kom fick dock med sig fribiljetter till resemässan TUR som gick av stapeln nu i helgen. Jag vet inte riktigt om biljetterna platsar in under definitionen ”goodiebag”, eller vad säger du!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close