Close
Stockholm Travel Massive – April 2016

Stockholm Travel Massive – April 2016

Efter några månader utomlands var det kul att få åka in till Stockholm och träffa nya och gamla bekantskaper på torsdagens upplaga av Stockholm Travel Massive. Den här gången hade vi förmånen att ha vårt event i Bonne Mécanique lokaler på söder.

travelmassive_stockholm

Stockholm Travel Massive

Tre till fyra gånger om året drar jag och mina kollegor Sofia/Fantasiresor och Lola/Geotraveler’s niche ihop ett Travel Massive-event någonstans i Stockholm. Travel Massive är ett globalt nätverk som finns över hela världen och är ett utmärkt sätt att träffa resebloggskollegor och branschfolk. (Lola saknas på bilden, vi gick dessvärre om varandra i torsdags eftersom vi båda hade sjuka barn hemma.)

travelmassive

Bonne Mécanique

Just den här gången får jag villigt erkänna att jag mest har suttit på en sandstrand i Thailand istället för att vara inblandad i planeringen, men Lola hade via kontakter fixat så att vi kunde vara i Bonne Mécaniques lokaler på söder. Det här är business när den här som bäst! Bon Meq startades av fem cykelentusiaster mot bakgrund av att de saknade ett ställe att hänga på och mecka med cyklar, fika och snacka med likasinnade.

bonmeq

Att uppleva världen på cykel

Cykelproffset Tomas körde en presentation där han knöt ihop cyklandet med att resa. Hans karriär har tagit honom runt hela jorden och han menar att ett utmärkt sätt att uppleva världen görs just med hjälp av en cykel. För er som är sugna på att testa en cykelsemester i Europa rekommenderar Tomas Provance och Mallorca.

Jimmy_Östholm

Vélosophy Bicycles

Jimmy Östholm, en av Bon Meqs grundare, berättade mer om sitt drömprojekt Vélosophy. För varje sådan cykel som säljs skänks samtidigt en cykel till en skolflicka i Ghana. Genialt! Förutom att ett gott syfte ligger bakom projektet är cykeln grymt snygg, ni skymtar en modell bakom Jimmy på bilden.

visit_stockholm

TBEX (Travel Bloggers Exchange)

Karin från Visit Stockholm berättade lite mer om konferensen TBEX (Travel Bloggers Exchange) som hålls i Stockholm under juli månad. Konferensen kommer samla 900 resebloggare från hela världen och är ett utmärkt sätt att visa upp Sverige från sin bästa sida. Inför konferensen kommer vi självklart anordna en Travel Massive (vår största hittills med upp till 300 deltagare!).

travel_massive_söder

Tack alla ni som kom och bidrog till en fin kväll! Fler rapporter från kvällen kan du bland annat läsa hos Livet från den ljusa sidan, FREEDOMtravel och Towis.


Vill du läsa mer om Travel Massive globalt kan du göra det här. Du är också välkommen att gilla vår sida på Facebook för att få information om kommande event.

10 comments

 1. Roligt att ses igen och tack för ännu ett fint ordnat Travel Massive! Vi vet inte om vi kommer på TBEX men nästa Travel Massive siktar vi på!

  1. Tack Helena. Och lycka till i nästa vecka, vi håller tummarna!

 2. Tack för ett trevligt och givande Travel Massive event!

  1. Tack själv att du kom förbi Ditte, jättekul att pratas vid!

 3. Living your dream, baby, living your dream!

  1. Indeed, Monnah, indeed! 🙂

 4. Åh, så kul. Önskar rätt ofta att jag bodde i Stockholm : )

  1. … och jag önskar ibland att jag bodde på västkusten, haha! (Fast just nu önskar jag iofs mest att jag bodde i Thailand igen, den här snön är liksom inte okej…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close