Close
Stockholm Travel Massive – augusti 2014

Stockholm Travel Massive – augusti 2014

Travel Massive connects thousands of people around the world to meet, learn, and collaborate in the online travel industri. We are a world-wide community of locally organised meet ups for travel & tourism companies, travel bloggers, startups, and travel media to connect and share globally.”
Mitt intresse för att resa ger inte bara ovärderliga minnen för livet, utan öppnar också upp en helt ny värld av fantastiskt trevliga bekantskaper. Några av dem fick jag nöjet att lära känna lite närmare i fredags, när Travel Massive hade sin andra träff någonsin här i Stockholm.
Planerna inför fredagens Stockholm Travel Massive började smidas redan i våras, då jag lunchade med Lola (Slow Travel Stockholm) och Sofia (Fantastiresor). Vi tre, tillsammans med Katja (Skimbaco lifestyle), fungerar numera som arrangörer för Travel Massive-träffarna här i huvudstaden. Tanken är att dessa träffar ska hållas ca 3-4 gånger per år, för att nätverka, mingla och knyta nya kontakter i resebranschen.
Den här gången hade vi förmånen att få hänga i HTL Hotels lokaler på Kungsgatan. HTL är ett nytt hotellkoncept som lanserades av Scandic så sent som i maj. Ledorden för HTL är ”bästa cityläge, smarta digitala lösningar och hög designfaktor”.
Pauline på HTL visade oss ett av hotellrummen, och det blev tydligt varför en av HTLs hörnstenar är att hotellen ska vara yteffektiva. Konferens-, mötesrum och stora gemensamma ytor får stå tillbaka till förmån för rummen, vilka är små (ca 13 kvm) för att kunna pressa priserna. Priset för en övernattning blir å andra sidan betydligt billigare än vad man får betala för ett motsvarande hotellrum med centralt läge.
HTL hade också dukat upp med goda snittar…

… och det minglades för fullt. Några av resebloggarna på plats var Peter och Helena från Freedomtravel, Lisa från Livet från den ljusa sidanMarina från ReseinspirationKatarina Wohlfart och Reseekonomen. Från resebranschen fanns också representanter från bland annat Stockholm Visitors Board och Österrikes turistbyrå. Dessutom var Towis från Svenska Resebloggar på plats för att berätta mer om samlingsportalen för svenska resebloggare (kika in gärna in på deras hemsida och registrera din reseblogg om du inte redan har gjort det!)

Jag ansvarade för kvällens goodie bags och hade fått med mig ett helt gäng vänliga sponsorer som skämde bort oss.

Stort tack till Universal, Svenska Lantchips, Coca-Cola, Resia och Ving för att ni bidrog till pricket över i:et på en fantastiskt trevlig kväll. Stockholm Travel Massive vill såklart också tacka HTL Hotels för ert engagemang. Och, sist men inte minst, tack till alla er som kom och förgyllde kvällen. Vi ses snart igen!

(Här hittar du facebooksidan för Stockholm Travel Massive.)

10 comments

 1. Tusen tack för en hellyckad kväll! Det var jättekul att träffa alla som man följt genom bloggen så länge 🙂

 2. Vad roligt att det blev så bra! Önskar jag kunnat vara med, så typiskt att jag kom till Stockholm på lördagen… So close 🙂
  Kanske nästa gång!

 3. Towe, jättekul att du kom. Och håller med dig till 100 procent, det är så kul att träffa alla ”IRL”.

  Johanna, hoppas att du är i storstan nästa gång det är dags! Du ser ut att ha haft en härlig vecka i Alperna!

 4. Verkligen Monnah. Är så glad att jag får vara med och arrangera, det är riktigt kul!

 5. Fantastiskt roligt var var det var!

 6. Attans att jag inte kunde närvara. Hoppas på nästa gång helt enkelt. 🙂

 7. Visst var det Katarina? Hoppas att ni får en fin resa till Finland, håll de svenska resebloggarnas fana högt! 🙂

  Christine, hoppas verkligen att du kan komma nästa gång. Skulle vara så kul att träffa dig IRL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close