Close
Instaweek @Resfredag

Instaweek @Resfredag

Kalendern och de gulnade höstlöven visar att vi redan är inne i september. Under den här månaden minglar jag på resemässor, tänker tillbaka på gamla resor och planerar inför nya. Välkommen att hänga med Resfredag på Instagram, här är några snapshots från de senaste dagarna:

resfredag

1) September är en rolig och intensiv månad i resebranschen med diverse tillställningar här i Stockholm. Jag, som är föräldraledig från mitt ordinarie jobb, har lyxen att kunna plocka russinen från kakan. I går hängde min dotter Nelly med och presenterade Travel Massive på resemässan Stockholm Travel Show.

2) Just nu kör portalen för Svenska Resebloggar en utmaning med nya teman varje dag under hashtag #svenskaresebloggarsemesterdrömmar. Under ”Träning på semestern” delade jag med mig om ett par tankar som ni kan läsa mer om här.

3) Mina döttrar var ett eminent resesällskap i fartygshytten på väg till Helsingfors. Det känns för övrigt fortfarande märkligt att skriva ”döttrar”. Tänk att jag numera har TRE barn som gör mig sällskap på resorna!

4) När jag tömde mobilkameran efter semestern dök det upp några favoriter från en strålande sommardag på Sturkö när min bror tog med mig och barnen ut i båten. En av bilderna från vår dag till havs valdes ut som en av finalisterna i Karlskonas Instagramtävling ”Årets sommarbild 2015”. Vinnaren utses genom röstning på Facebook (ett förfarande som jag egentligen inte alls är särskilt förtjust i). Rösta gärna, min bild hittar ni under @resfredag.

5) När jag var i Taipei blev jag tipsad om att köpa världens bästa case i butiken Muji. Jag använder det som plånbok och stormtrivs med min nya kompis, som förutom kontokort, sedlar och mynt även rymmer nödvändigheter som Snickers! Jag köpte även ett Mujicase i en större modell där våra pass numera ligger tryggt förvarade.

6) Weekendfavoriter är ett ämne jag gärna återkommer till. Istanbul ligger fortfarande på min topp-tre lista.

7) Det här är en av mina favoritbilder i resväg. Jag och min lilla familj i en nercabbad Mustang på Highway 1 förra sommaren. Det är definitionen av kärlek för mig.

8) USA och Istanbul i all ära, men när mitt Nynäshamn bjuder på regnbågar och lilafärgade himmel smälter mitt hjärta.

9) Att starta bloggen Resfredag är en av de roligaste sakerna jag har gjort. Att få skriva om det jag älskar allra mest öppnar också fantastiska möjligheter, för både mig och min familj. Resan till Borgå i samarbete med bloggkampanjen #travelhouseporvoo kommer vi att minnas med glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close