Close
Sunkini och poolhäng när det är som bäst

Sunkini och poolhäng när det är som bäst

I samarbete med Sunkini.

Det jag är mest nöjd över med vår pågående roadtrip nere på Balkan är variationen. Med vårt upplägg känns det som att vi får flera olika typer av resor i en och samma resa. Första veckan spenderade vi i ett fantastiskt hus på Istriens landsbygd tillsammans med våra vänner – där kunde vi fokusera på poolhäng men ändå göra spännande dagsutflykter till närliggande områden. Andra etappen innehåller inga pooldagar, men väl en hel massa besök på olika stränder längs vår resa ner mot Montenegro.

Badkläder från Sunkini

Innan vi reste iväg till Kroatien blev jag kontaktad av ett företag som heter Sunkini som undrade om jag ville prova deras bad- och bikinikläder. Jag fastande för de matchande seten och valde en palmmönstrad kombination som fick hänga med mig på resan.

Det som skiljer Sunkinis produkter från andra bikinis jag har provat är att de släpper igenom en del solljus och därmed minskar de klassiska ”bikiniränderna”. Tyget i badkläderna motsvarar ungefär solskyddsfaktor 8-10 (med dubbeltyg 16-20), och materialet torkar inom några minuter efter att du badat.

Till det setet jag valde fanns en tillhörande tunika som är tillverkad av samma snabbtorkande material som bikinin och går fint att bada i. Jag tycker det är väldigt skönt att dra på mig tunikan för att känna mig ”påklädd” om jag exempelvis ska gå och beställa glass till barnen, men ändå inte vill krångla på mig kläder med en blöt bikini under.

Det finns tre olika typer av toppar att välja på för respektive set: topp med stöd, trekantstopp eller tubtopp. Hur gärna jag än hade velat välja trekantoppen eller tubtoppen fick den här trebarnsmamman satsa på stödvarianten – som satt väldigt bra över bysten. Även trosan finns i tre olika typer: hotpants, knyttrosa eller vanlig trosa. Jag känner mig alltid mest bekväm i hotpants och valde därför den varianten. Alla produkter och bilder på de olika varianterna hittar ni på Sunkinis hemsida

sunkini
Min poolkompis Maria kom på den utmärkta idén att göra (Virgin) Mojitos av citronmelissen som växte runt vår pool, vi hade en hel kryddträdgård där vi också kunde plocka bland annat timjan till maten. Lyxen!

Rabattkod till mina läsare

Om ni går i tankar på att beställa nya badkläder har ni chans att genom mitt samarbete med Sunkini få rabatt på ert köp. Använd koden Annikasunkini2017 så får ni 100 SEK rabatt på beställningen. Rabattkoden är aktiv under en månad från publicering av detta inlägg, och slutar med andra ord att gälla den 29 juli 2017.


Inlägget är skrivet i samarbete med Sunkini, men tankar, bilder och åsikter är mina egna. Fler inlägg från vår resa till Kroatien hittar du här.

8 comments

  1. Vi skulle matcha varandra på beachen. Beställde hem exakt samma outfit efter att ha läst Trend o träning-Annas inlägg:) Supersnyggt!

    1. Haha, är det sant? Great minds think alike…!? 🙂

  2. Verkar ju ganska smart faktiskt (säger en som alltid får superfula bikiniränder). Funkar det då? Dvs släpper den igenom solljus?

    1. Ja, det känns så. Har iofs inte pressat järnet, är så nojjig med solen, men man kan väl säga att jag ser jämnvit ut istället för jämnbrun – haha!

  3. Men vad kul, jag träffade paret som startade det företaget i Venezuela 2013 när de var i startgroparna att lansera!

    1. Men vilken rolig grej! Älskar drömmar som blir till verklighet.

  4. Åh men alltså så fint mönster! Vill också ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close