Close
Stora Influencerpriset 2017: glitter, glamour och mingel!

Stora Influencerpriset 2017: glitter, glamour och mingel!

Igår var det så dags för Stora Influencerpriset 2017, en kväll fylld av glitter, glamour och mingel med ett stort gäng mer eller mindre kända ansikten från bloggosfären.

Uppladdningen inför galan och Stora Influencerpriset var inte optimal, Nelly har varit sjuk och mitt soffhörn i Nynäshamn lockade mer än någonsin. Allt snack om outfits i diverse forum gjorde inte saken bättre eftersom galaklänningarna i min garderob lyser med sin frånvaro. Jag ska egentligen inte låta sådana petitesser få påverka mig, det löser sig alltid i slutändan. I mitt fall räckte det med ett sms till min klänningguru och kompis Maria för att känna mig på banan igen. Klänningen piffades upp med silverskor, clutch och glitterörhängen som jag panikköpte i Miami för tio år sedan inför vår Karibienkryssning. De där accessoarerna, som köptes i all hast, har räddat mig under många fester och bröllop.

stora influencerpriset Att resa-podden

Jag hade också turen att bli sminkad av en make up artist som också råkar vara vår granne tillika Sebbes bästa kompis mamma. Lyx!

influencers of sweden resfredag
Lisas och min dejt för kvällen var resejournalisten Lina Skandevall (som kom direkt från Blekinge, bara det är anledning nog att umgås med henne!). Foto: Maria Wideman)

Innan galan mötte jag upp ett gäng resebloggare hemma hos Katarina/Äntligen Vilse för att äta, mingla, byta om och involvera oss i diverse samtal. Förvånande (och lite befriande) nog snackade vi noll resor, den hetaste diskussionen kom istället att handla om Kungahuset (!).

Galan för Stora Influencerpriset, som alltså anordnades av Influencers of Sweden, hölls på Elite Hotel Marina i Nacka och det var ett digert gäng bloggare, Youtubers och instagrammare på plats. Prisutdelningen gick i en rasande fart (kanske lite väl snabbt) och vinnarna var många och glada. Jag och Lisa var med vår Att resa-podden nominerade för ”Årets Business” i sällskap av några av de absolut största namnen i branschen. Varken jag eller Lisa hade filat på något tacktal om vi säger så, och det hade vi heller inte behövt. Youtube-stjärnan och författaren Therese Lindgren tog istället hem titeln i vår kategori. Faktum att vår podcast uppmärksammas i det här sammanhanget är bevis nog – vi har nått ut och vi gör ett bra jobb.

I övrigt var det en kul kväll som kan sammanfattas ungefär så här:

 • Kenza är Sveriges Beyonce. Det var första gången jag såg Kenza i verkligheten och hon strålar verkligen stjärnglans. Natural born star!
 • Ebba von Sydow är mediaproffs ut i fingertopparna och har en enorm pondus. Trots barnvaktsstrul kom hon med sin lille bebis Ernst på höften, delade ut pris och glänste i sina glitterskor. Henne skulle jag vilja ha som mentor.
 • Molly Sandén sjöng och gjorde det med den äran. Hennes röst går rakt igenom kropp och själ.
 • Vi var ett stort gäng resebloggare på plats och flera av oss var nominerade i de olika kategorierna (Helena/Oh Darling som årets kreatör och Jennifer Sandström som årets medlem). Det fanns inte ens på tapeten för ett par år sedan, vi är på frammarsch.
 • Alla de där kändisarna som vi följer via sociala medier? De är bara vanliga människor, men ovanliga i det faktum att de har jobbat hårt och träget för att komma dit de är idag. Bloggikoner som Elsa Billgren och Trendenser-Frida (som båda fick pris) har inte fått något serverat på silverbricka – glöm aldrig det!
stora influencerpriset
 Knivlisa har dragit igång en tävling – game on! (Skärmdump från Lisas Instagram.)

Stort tack för en finfin kväll alla inblandade och framför allt till Linda Hörnfeldt och hennes vapendragare som har fixat och trixat med galaförberedelser inför Stora Influencerpriset.

18 comments

 1. Fin galakväll men jag håller med, det gick lite för fort med prisutdelningen. Finns förbättringspotential men bara grejen att den ens var och att vi uppmärksammas. Fint. 🙂

  1. Precis så tänker jag också, så kul att det händer grejer!

 2. Det var verkligen en fantastisk kväll. Så kul att kolla in allas blogginlägg ?

  1. Ja, så kul att få ett ansikte på många jag annars bara ser på nätet!

 3. Vad roligt att ni var med här och nominerade. verkligen! jag glädsmed er!

  1. Tack Ditte, vad glad jag blir. Kram på dig!

 4. Vilken härlig sammanfattning och Grattis – igen – för välförtjänt nominering! Å va snygg du var glamkvällen till ära (vissel vissel). Kram

  1. Tack och tack! 🙂 Igår skulle jag eg ha sprungit Varberg halvmara, men det blev ju lite si och så med det…

 5. Kul att få rapport! Och även om ni inte vann så var ni nominerade, vilket ju är stort! Den här gången kände vi inte för att prioritera detta (jag hade ett föreläsningsuppdrag på annan ort, och det hade bara känts stressigt/jobbigt). Istället har vi efter föreläsningen haft en lugn och skön helg på en camping 🙂

  1. Ja, att vi ens blev nominerade är en vinst i sig! Låter helskönt med en helg på campingen, själva har vi hängt hela dagen utomhus – väldigt välbehövligt.

 6. Haha har också tänkt att Kenza är Sveriges Beyonce! Så rätt! Nästa gång hoppas jag att vi kanske kan prata lite, vore kul att få prata med dig!!

  1. Där ser man, jag är inte helt ute och cyklar med andra ord. Ja, vi måste verkligen prata nästa gång – för fler gånger blir det. Grattis igen!

 7. Wow snygging där! Vilken kväll! Hade vi inte varit i Portugal hade jag såklart gärna varit där! Kram

  1. Tack, det var en kul kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close