Close
Resfredags topplista: oktober 2017

Resfredags topplista: oktober 2017

Oktober har varit fin på så många sätt. Vädret har gjort sitt, såklart. Sprakande höstfärger och skogsstigar under fötterna men också ett annat, lugnare,  tempo än vad jag är van vid.

Den här månaden avslutar jag (som så ofta förr) på Sturkö. Tobias är kvar och jobbar i Stockholm medan vi andra höstlovar oss genom veckan.

Resfredags topplista: oktober 2017

# 1. Bästa reselåten: Den här månaden går Madicken på repeat i vår bil, småtjejerna har fått dille på ”Pilutta dig” och ”Köttbullesången”.

Söderköping
Stegeborg i Söderköping, ett av många fina stopp på min roadtrip förra veckan.

# 2. Månadens resa: Förra veckans dagar i Söderköping för att skriva ett inlägg till Resfredags Svenska Pärlor var fina. Trots att onsdagen regnade bort fick jag en hellyckad vistelse på plats – resultatet ser ni här på bloggen senare i veckan.

# 3. Bästa resegodiset: Det får vara sluuuut på godis överhuvudtaget ett tag framöver, sedan en vecka tillbaka har jag och Tobias godisförbud fram till jul. (Mörk choklad och hembakat räknas för övrigt inte som godis i min värld, bara så att ni vet.)

händelse i resebranschen
Galakväll! Foto: Lisa Fahlåker

# 4. Roligaste händelsen i resebranschen: På Stora Influencerpriset 2017 var vi ett gäng resebloggare på plats och några av oss var också nominerade till pris. Det händer verkligen grejer i bloggbranschen vilket också inbegriper oss resebloggare, det ska bli spännande att följa utveckligen framöver!

# 5. Största resemissen: Nja, någon resemiss kanske jag inte kan kalla det – men det var ändå en liten besvikelse att ställa in Varbergs Halvmarathon för ett par veckor sedan. Planen, som spikades för länge sedan, var att jag och två tjejkompisar skulle spendera helgen i Varberg dels för att springa men även för att umgås och få en härlig helg tillsammans. ”Livet kom emellan” som det så fint heter, men nästa år får jag och mina vänner ta igen både förlorade mil i spåret och förlorad tid att umgås.

# 6. Oumbärlig resepryl: Tja, det finns ett gäng som ständigt förgyller mina resor – i det här inlägget såg jag till att samla ett flertal av dem.

# 7. Oktober månads mest inspirerande resenär: Alltså, är egentligen någon hemma under höstlovsveckan? Hela mitt Facebook- och Instagramflöde fylls med semesterbilder = inspiratörer är ni allihop.

schiphols flygplats
Schiphols flygplats. Foto: Sofia/Fantasiresor

# 8. Månadens favoritinlägg på Resfredag: Mina inlägg om Schiphol och Lissabon, från en resa i samarbete med KLM med ett upplägg som jag gärna gör igen!

# 9. Speciella resminnen: En helg på Blue Hotel, Lidingö, för att fira tioårig bröllopsdag. Hurra för många år (och resor) till framöver med min man! // Fina höstdagar i småstadsidyllen Söderköping. // Varje morgon när jag vaknar och ser havet utanför fönstret här på Sturkö i Karlskrona Skärgård skapas speciella minnen, jag trivs så himla fint här.


Har ni några specifika höjdpunkter från månaden som gick? Dela gärna med er!

4 comments

  1. Mörk choklad spelar i en liga för sig. Tänkte samma sak idag, att jag skulle dissa godis. Så sålde de Riesens för 10 kr på Maxi. Köpte direkt. Den är visserligen mörk i färgen men går väl inte riktigt under kategorin mörk choklad, eller?

    1. Haha, gränsland. Allt är en tolkningsfråga!

  2. Kul att vi är med på din topplista 🙂

    1. Ja, men det var givet – så otroligt lyckat upplägg på alla sätt och vis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close