Close
Det senaste-listan med resetwist

Det senaste-listan med resetwist

Söndagar är en alldeles utmärkt dag för att skriva och läsa listor, idag är inget undantag.

Inspiration till den här listan hittade jag från början hos Marie Serneholt (som igår gick ut med nyheten att hon är gravid med tvillingar, tjohoo och grattis!). Här är min egen variant på ”Det senaste-listan”.

Det senaste-listan med resetwist

Min senaste skärmdump i telefonen

tåg med barn

Imorse fick jag upp ett Facebookminne från fem år sedan och blev alldeles nostalgisk. Här är en av alla otaliga tågresor mellan Stockholm och Nynäshamn med barnen, förmodligen på väg ner för att fira påsk hos mormor och morfar. Jag är ganska säker på att Julia blev åksjuk och spydde ett par gånger under resan, det var mer regel än undantag under våra X2000-resor när hon var yngre. (Inser förresten att jag borde uppdatera den här tipslistan om att åka tåg med barn med att packa med ziplockpåsar för att rädda upp eventuella illamåendesituationer. De påsarna har räddat mig/oss många gånger!)

Min senaste bokade resa

Förra helgen bokade jag och Tobias flygbiljetter till Dublin, dit vi åker utan barn (!) i mitten av juni.

Min senaste lyssnade podcast

Under min löprunda igår lyssnade jag på Tidskriftspoddens avsnitt om att lyckas med influencersamarbeten, högst aktuellt för mig med andra ord. (Bra tips för er som vill veta mer om hur influencers kan jobba med samarbetspartners.)

Mitt senaste skickade sms

… skickade jag till Tobias för att fråga hur dags han skulle komma hem igår kväll eftersom Julia ville berätta allt om vinsterna i gårdagens innebandycup. (Tobias i sin tur var iväg och tävlade i racketlon.)

Mitt senaste inkommande messengermeddelande

… kommer från en av mina systrar. Vår syskonchatt går varm från morgon till kväll.

Mitt senaste skickade mejl

Ett jobbmejl om uppföljning på kampanjen jag gjorde tillsammans med VisitBritain tidigare i år.

Senaste bilden tagen på mig
aftonbladet resa
Journalisten Jenny Alexandersson kände jag igen från hennes rapporteringar i ”Kungligt med Jenny” (ett program helt i min smak!).

I fredags var Aftonbladet här hemma för att fota + intervjua oss om familjens roadtrip nere på Balkan förra sommaren. Hoppas att det slutgiltiga resultatet kan inspirera fler barnfamiljer att göra en liknande resa, den var verkligen lyckad!

Min senaste tv-serieobsession

Jag och Tobias har plöjt avsnitt efter avsnitt av ”Vikings” och igår var det dags för det allra sista avsnittet som finns tillgängligt (det kommer tydligen fler säsonger). Helt plötsligt känns mitt liv tomt – vad ska jag nu ta mig till!? Har ni förslag på andra serier vi kan se?

Min senaste använda emoji

senast använda emojis

Tja, mina senaste emojis sammanfattar mitt liv ganska väl. Sötsaker och nyttigheter, skratt och gråt – det måste vara balans.

Min senaste anteckning i telefonen

Den handlar (som vanligt) om några inspel till min och Lisas podcast Att resa-podden.

Min senaste lästa tidning

Det senaste numret av Barnens framtid (en tidning som alla Planfaddrar får hem fyra gånger per år).

Min senast sedda film på bio
Sergel bio
Skärmdump från Katarina/Äntligen vilse instastories.

I torsdags var jag och Katarina medbjudna som Sofias/Fantasiresor sällskap till Grekiska ambassaden för att fira deras nationaldag. Dessvärre låg Sofia-stackaren hemma sjuk, men jag och Katarina gick ändå och passade dessutom på att göra en helkväll med efterföljande middag + bio. Efter att ha sett trailern till Red Sparrow föreslog jag att vi skulle se den – Jennifer Lawrence i huvudrollen kan väl inte bli fel!? Men alltså, eh… jag kan faktiskt inte rekommendera den. (Förlåt Katarina, haha!)


Haka gärna på med en liknande lista! Här hittar ni fler av mina tidigare listor i bloggen

2 comments

  1. Vilken härlig lista! 🙂

    1. Tack, kanske får läsa en uppföljning inne hos dig!? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close