Close
Andra advent: tävla och vinn hörlurar

Andra advent: tävla och vinn hörlurar

Det är den andra advent och det är dags att öppna lucka nummer två i Resfredags adventskalender!

Hörrni, hur går det egentligen med er vagabondform? Är det kanske så att ni behöver ett pris som uppmuntrar er att komma ut i vintermörkret och träna?

Tävla och vinn hörlurar

I veckans lucka ligger ett par AfterShokz Trekz Air i potten (värde ca 1.195-1.549 kr), det vill säga en uppföljare av AfterShokz Trekz Titanium som jag tidigare har skrivit om här i bloggen. Skillnaden med den här typen av lurar i jämförelse med andra hörlurar är att benledningstekniken (“bone conduction”) leder ljudet genom benet istället för örat. Själva hörsnäckorna placeras vid huden precis framför örat och hörselgångarna lämnas därmed öppna – vilket gör att du kan lyssna på musik/poddar etc utan att du blir en trafikfara.

För att tävla vill jag att du i en kommentar till det här inlägget svarar på följande:
 1. Vad heter Stockholms enda nationalpark (som för övrigt lämpar sig utmärkt att springa i!).
 2. Motivera varför just du vill vinna den här luckan.

Tävlingen avslutas vid midnatt den 15 december 2018. Lycka till! Tävlingen är nu avslutad, grattis Alexandra som svarade den den 15 december! Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram.


*Vinsten skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt. 

69 comments

 1. 1: Tyresta nationalpark
  2: En utmärkt julklapp till min dotter som, liksom många andra, promenerar runt med pluggar i öronen. Ingen koll på ljuden runtomkring…
  Den här mamman skulle känna sig mycket tryggare om hon hade dessa lurar
  och hon skulle vara mycket tryggare.
  Trots att hon inte kanske begriper det ;-).
  Win-Win helt enkelt!

  1. Tyresta nationalpark.
   Vilken grej ! Lurar som ej trycker på öronen. Som dessutom är viktiga då man har kontroll på omgivningen oavsett var, när el vad man gör. Låter otroligt bra. Klart jag vill vinna ett par sådana 👍

 2. Tyresta nationalpark. Jag besöker Stockholm sällan men vore trevligt att upptäcka naturen där med min syster och kanske någon vän till:)

 3. Tyresta nationalpark. Jag köpte ett par lurar till min dotter förra helgen, jag var så glad att kunna ge henne något fint bara för att, inte en present till jul eller födelsedag utan ett par fina lurar bara för att hon skulle uppskatta dem då hon gärna har musik när hon går eller springer. Inte ens en vecka hann hon ha dem innan de blev stulna, Besvikelse för mig och framförallt för dottern, hade jag haft råd hade jag köpt ett par till men det har jag dessvärre inte så jag hoppas verkligen på tur i den här luckan.

 4. Tyresta Nationalpark.

  Jag vill börja med att träna,
  nu när jag äntligen inte har problem med knäna.
  Min hälsa behöver helt enkelt en reform,
  jag vill få bra kondition och komma i bättre form.
  Men då vill jag ju gärna en podd i örat ha,
  och då vore ju dessa väldigt bra.
  Bra ljud och utan risk,
  nu vill jag se till att hålla mig frisk.
  Så med hjälp av denna senaste teknik,
  ska jag nog få bra fysik.
  Det vore verkligen en önskeklapp,
  jag hoppas att jag har tur och får napp!

 5. Annica Johansson says:

  Tyresta nationalpark
  Den här vinsten hade jag slagit in från tomten och lagt under granen🎄 TILL MIG🎁….och med det förhoppningsvis satt igång med löparträning igen. Varit lite för måbga ursäkter till att inte röra mig hmmm
  En vinst som gör gott oavsett vad den hamnar! Fint repotage- som alltid 🏅

 6. Annika Andersson says:

  Tyresta nationalpark.

  Jag är ute och går och springer på väger flera dagar i veckan ,ett par snygga hörlurar som inte gör att jag hör bilarna sämre vore perfekt!

 7. Tyresta Nationalpark. Jag älskar att springa långpass, gärna med en podd i öronen och dessa skulle jag gärna vilja testa! Tack för bra blogg!/Emma

 8. 1) Tyresta Nationalpark
  2) jag skulle så gärna vilja vinna dessa hörlurarna då jag tror att de skulle få mig mer motiverad till att kämpa för min hälsa. Jag tränar i perioder men lyckas aldrig hålla i träningen åretom. Med bra musik i lurarna blir varje steg lättare!

 9. Marie Johnsen says:

  Tyresta nationalpark. Alla är värda att vinna nån gång, även jag😊Högsta vinsten får man ju förstås av själva promenaden, men en bra bok på rundan är inte fel .

 10. Stockholms enda nationalpark heter Tyresta nationalpark!
  När jag såg denna tävlingen blev jag så glad, det är nämligen precis ett par sådana min sambo önskar sig i julklapp! Han har pratat om dom såååå länge, men de är lite för pricy för att jag ska kunna ge dom till honom tyvärr. Både jag och min sambo skulle bli såå glada om vi vann, de skulle användas mycket flitigt! Håller alla tummar och tår!

 11. 1: Tyresta nationalpark
  2: Jag har aldrig hittat några bra lurar att ha när jag springer, så det vore på tiden att jag fick vinna dessa så jag får en chans att slippa springa utan musik.

 12. Susanna Rikardsson says:

  Hej!
  Svaret är Tyresta nationalpark!!

  Detta är ju genialiskt,,för man blir verkligen en trafikfara när man är ute och springer med vänliga lurar. Och lurar vill man ju ha för med musik så blir det extra kul att springa tycker jag!! Detta vore en användbar egopresent till mig själv! 💛 För visst får man vara lite ego även i juletider?

 13. Svaret = Tyresta nationalpark

  Jag springer gärna och ofta,
  men gillar att med musik softa !
  Nu skulle jag kunna kombinera båda,
  bara fru Fortuna får råda ?
  Perfekt att man kan höra allt omkring,
  bilar och andra människor är sådana viktiga ting !

 14. Parken heter Tyresta nationalpark och jag vill vinna för jag vill överraska min lillebror som är 15år med ett par hörlurar eftersom hanns nyligen gick sönder och han är i behov av ett par nya.

 15. tyresta nationalpark heter den, jag vill vinna för att jag hör till dem som aldrig tränat eller sprungit med ett par hörlurar. Mina barn påstår att man inte kan träna utan musik, så därför skulle jag villa testa framförallt mina joggingrundor med musik i öronen. Skulle va kul att få visa mina ungdomar att jag har ett par mer moderna än dem 😉 så de kan få bli lite avundsjuka på mig 🙂

 16. Tyresta Nationalpark
  Jag cykelpendlar genom Nackareservatet varje dag och skulle gärna lyssna på musik i ett par AfterShokz Trekz Air,
  i dagsläget vågar jag inte ha musik i både för min och får andras skull!

 17. 1. Tyresta
  2. Jag har svårt att hitta hörlurar som passar mig eftersom jag inte klarar höga ljud och med vanliga hörlurar måste jag ha högt ljud för att höra pga allt buller runt om kring. Har försökt med brus reducerande men utan bra resultat. Jag har aldrig prövat hörlurar med benledningstekniken, som jag hoppas gör att jag kan lyssna på att resa podden (och andra poddar) när jag ute och springer eller går till jobbet.

 18. 1. Tyresta Nationalpark.
  2. En perfekt gåva att få ge till sambon, han som alltid är på väg; löpning, cykel, längskidor mm. Med dessa lurar kan han höra vad som händer runt omkring honom när han kommer susandes.

 19. Tyresta nationalpark.
  Skulle behöva ett par schyssta tränings hörlurar

 20. Anja Lennartsson says:

  1: Tyresta nationalpark
  2: Bästa klappen till mej själv när nytt år och nya löften ska inbringas.

 21. Tyresta Nationalpark
  Sonen är en musikoholist..:) alltid alltid lurar på….men det där med trafikfara…det tänker jag på för man är ju inte lika uppmärksam på ljud omkring när musiken är på.. Så gör hans mor, dvs mig, lycklig och låt mig vinna dessa fantastiska lurar så kan jag koppla av bättre när han är ute och går på stan. 🙂 Det blir en förtida julklapp till honom,.

 22. Emelie Erlandsson says:

  Tyresta nationalpark

  Jag vill vinna för att ge min löpartokiga man en perfekt julklapp!

 23. Moa Patricia Ekström says:

  Svar : Tyresta Nationalpark
  Jag har sista året kämpat som en galning för att bli av med min övervikt och lyckats gå ner över 30 kg. Jag går inte på gym men går väldigt många och långa promenader och efter nyår ska jag börja jogga. Jag lyssnar alltid på musik när jag motionerar men har dock inte haft råd med ett par bra hörlurar så jag skulle bli överlycklig om jag vann dessa!

 24. 1: Tyresta nationalpark.

  2: Jag har alltid haft problem med hörlurar pga min psoriasis som siter på huden i mina hörselgångar. Hörlurarna trillar alltid ut eftersom jag har så torra öron samt hudfällningar. Dessutom får jag irritationer om jag trots allt lyckas pressa in hörlurarna så pass att de sitter en stund. Inte ens lurar med öronbyglar fungerar, efter en stund hänger de utanför örat och dinglar. Jag har nog testat över 30 olika hörlurar de senaste 10 åren och bara några få lurar har varit bra men när de gått sönder så upptäckte jag att de inte tillverkades längre.
  Dessa bågar som man kan vinna tror jag är lösningen på mina problem. Inga silokonploppar som trillar ur öronen eller irriterar huden.
  Eftersom jag har svårt att träna utan musik och precis börjat träna igen så är behovet av bra fungerande hörlurar i högsta grad aktuellt igen.

 25. Tyresta nationalpark.
  Ett par lurar till löprundorna vore kul!
  Detta är vad jag önskar mig denna jul!

 26. Tyresta Nationalpark.
  Då jag ger mig ut och springer tar jag ut mina hörapparater för att lyssna på musik i hörlurar. Detta gör att jag inte är speciellt säker i trafiken. Med dessa skulle jag kunna höra allt utan att riskera att skapa oreda bland bilar och cyklister.

 27. 1. Tyresta Nationalpark
  2. Jag skulle vilja vinna så jag kan börja använda hörlurar ute igen. Jag blev överfallen strax utanför min bostad för tre år sen och även om jag klarade mig helt utan skador så har jag sen dess inte direkt ”älskat” att använda hörlurar när jag är ute. Detta är ABSOLUT ingen snyfthistoria, jag mår verkligen helt okej men som sagt, det vore härligt att slippa just den där sista rädslan som ändå sitter kvar när jag inte hör omgivningen ordentligt.

 28. Tyresta nationalpark

  Men lägg av, är det sant?! Finns ens så smarta lurar? Antar att det är jag som inte hänger med i utvecklingen alls … 😉 Hur som helst. Dessa skulle jag verkligen vilja vinna till min joggande dotter. Jag vet inte hur många gånger vi har haft denna diskussion, att det är FARLIGT att ha lurar och avskärmad från världen. Inte bara när det gäller trafik, utan tyvärr – och särskilt när man är tjej, behöver man verkligen ha koll på vad som händer runt omkring en. Hon säger att det ju inte finns någon lösning och att hon absolut måste ha musik när hon löptränar, men hon har ju fel, uppenbarligen! Här är den. Lösningen.

  Vore bästa julklappen. Både funktionell, smart och en trygghet.

 29. Åh perfekt julklapp till mamma som jobbar minst en mil varje dag, och hon har sina iphonehörlurar och kommer jämt hem arg efter för att de jämt åker ut!

 30. Tyresta nationalpark.
  Jag skulle vilja vinna dessa hörlurar för att kunna använda då jag är ute och går i stan med barn sovandes i vagnen. Otroligt avslappnande att kunna lyssna på pod eller musik men jobbigt att hela tiden behöva kika till pojken eftersom jag inte är säker på att jag hör om han vaknar. Dessa lurar skulle ju lösa det problemet, perfekt!

 31. Anders Johansson says:

  Tyresta nationalpark.
  När sonen ett träningspass på hojen tar, och sedan han ut i trafiken far.
  sitter mor och jag oroliga hemma, med ett par After Shokz blir det en annan femma.

 32. Tyresta nationalpark!
  Idagsläget har jag min telefon i en fick och med högtalaren på max. Det inte bara verkar helt idiotiskt när man möter folk, det är dessutom otroligt svårt att höra vad som sägs när man lyssnar på en podd 🙂 Men den bästa lösningen jag har kommit på då alla hörlurar jag provat bara trillar ur ! Detta skulle bli den perfekta skämma-bort-mig-själv-julklappen <3

 33. Tyresta nationalpark

  Perfekt julklapp till mig själv och det jag faktiskt önskar mig mest i år! Ett par riktigt schyssta trådlösa lurar som passar bra till träningen. Älskar löpning och att träna på gymmet 🙂 håller tummarna

 34. Anne-Louise Andersson says:

  Tyresta nationalpark.
  Perfekta när man kör bil.

 35. Marcus Müller says:

  Tyresta nationalpark heter den
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom detta hade varit perfekt för mig att använda på gymmet. Händer i princip varje pass att jag med mina ej sladdlösa lurar trasslar in mig i diverse skivstänger och maskiner och sedan plupp dras hörlurarna ur mina öron. Snart börjar de nästan gå sönder och jag börjar lessna.
  Ge mig lite mer motivation hihi

 36. Tyresta nationalpark

  När jag cyklar till jobbet saknar jag musik. Jag har aldrig vågat ha hörlurar när jag cyklar bland annan trafik.
  När jag hörde talas om AfterShokz Trekz Air, så föll jag pladask och blev kär.
  Om jag cyklar för långt och i baken får sveda, kommer jag inte anklaga er på Resfreda’.

 37. Svaret är Tyresta nationalpark.
  Har precis fått hörapparat då jag hör lite dåligt. På undersökningen lärde jag mig att ljudet även kan färdas i benen i huvudet, något som jag aldrig tänkt på. Men det vore ju perfekt med dessa hörlurar, för då kan jag ju fortfarande höra vad som sägs i omgivningen och lyssna på musik . Smart sa räven 🙂

 38. Tyresta nationalpark. Med riktiga hörlurar så skulle mina promenader gå mycket lättare då musiken gör att man så gott som svävar fram 😊

 39. Catharina Adolfsson says:

  1: Tyresta nationalpark
  2. Det skulle vara underbart att kunna lyssna på musik under löprundor utan att tulla på ljud runt omkring. Vilket gör att man kommer känna sig tryggare!

 40. Svar: Tyresta Nationalpark

  Jag är småbarnsmamma och dessa underbar lurar hade gjort mitt liv så mycket trevligare. Då kan jag lyssna på musik när barnen sover middag utan att störa men ändå höra om någon vaknar till, och när vi tar en barnvagnspromenad kan jag lyssna på poddare och sonens jollrande. Vilken dröm julklapp!

 41. Tyresta nationalpark
  Musik i mitt öra på min promenad.
  Samtidigt jag höra gatumusikantens serenad!
  God Jul

 42. Tyresta nationalpark
  Jag är högkänslig och räddningen för mig är ett par bra hörlurar! Har hört mycket om dessa och de verkar toppen!

 43. 1. Tyresta nationalpark
  2. Jag vill vinna i tron, om att bra träningsprodukter ökar min motivation.

 44. Tilda Bengtsson says:

  1. Rätt svar är Tyresta Nationalpark
  2. Dessa hörlurar låter ju som värsta drömmen! Jag har precis flyttat till ett nytt boende som ligger strax utanför staden jag bor i . För att jag ska kunna komma till jobbet måste jag cykla 20 minuter enkel väg, varje dag. För att göra cykelturerna lite roligare vill jag lyssna på ljudböcker, mitt mål är att lyssna på alla Harry Potter böckerna på engelska, har hört att de ska vara så himla bra! Men jag cyklar där bilar kör, så att ha på mig vanliga hörlurar är ingen bra idé, då jag inte vill vara en trafikfara. Dessa hörlurar hade ju löst så gott som allt! Hoppas hoppas hoppas att jag vinner så jag får uppleva HP-världen på originalspråket varje dag!

 45. elisabeth larsson says:

  1. Tyresta Nationalpark

  2. Min son skulle nog tycka om dessa då han tycker att det blir för tyst i vanliga lurar och vill höra om det kommer nån då han musik leta pookemon .

 46. Irene Eliasson says:

  1: Tyresta nationalpark
  Liksom alla andra år,
  ett nyårslöfte framför mig står!
  Banta, äta mindre, röra sig mer,
  löftena blir bara fler och fler!
  Så kanske med nya lurar jag nåt av dom kan hålla,
  så några kilon bort jag kan trolla!
  För då kan jag samtidigt en bra ljudbok lyssna på,
  när jag måste ut och gå!

 47. Tyresta nationalpark. Jag skulle vilja vinna dessa hörlurar och ge till min kusin. Han är 16 år och åker moped mest hela tiden. Häromdagen sa han att han önskade sig ett par hörlurar så att han kan lyssna på musik under tiden han åker in till stan (han bor i en liten tätort utanför Jönköping så det tar ett tag att ta sig in med moppen). Det skulle kännas fantastiskt bra och tryggt i kusinhjärtat att ge honom ett par hörlurar som är säkra att åka moped med. Han är den finaste, mest ansvarsfulla och snällaste tonåringen jag känner och jag skulle bli så glad av att göra honom glad!

 48. Tyresta Nationalpark

  Jul för mig är lugn och ro
  Frugan min vill ha livat i sitt bo
  Därför denna för mig är bra
  Hon kan lyssna varje da
  Jag kan njuta av lugn och frid
  O, så bra i juletid

 49. Tyresta Nationalpark

  hoppas att Tomtefar inte glömmer komma förbi….

 50. 1. Tyresta nationalpark
  2. Drömmen att få vinna dessa. Ofta nu under vintern är man lite orolig när man är ute i mörkret. Inte bara bilar som skrämmer tyvärr.. Med dessa på min hjässa får jag höra både min favoritmusik och all som omkring mig sker.

 51. 1. Tyresta nationalpark.
  2. När mörkret faller och marken med snö täcks,
  vad vore då bättre än hörlurar från Aftershokz Trekz?
  Lyssna och upplev i många mil,
  utan att rädas för buss och bil.
  Om jag i julklapp detta vinner,
  lovar jag att svetten rinner.
  Kanske Tomten också går,
  i ett och annat elljusspår,
  men troligt är att han bäst mår,
  när han av pepparkaka och glögg tar påtår.

 52. Annika Nilsson says:

  Tyresta Nationalpark

  Blir lyrisk av musik,
  med det är jag rik!
  Är även ljud-nörd,
  perfekt sound gör mig rörd!
  AfterShokz Trekz Air lockar,
  hela jag rockar!
  AfterShokz Trekz Air tekniska under,
  slår ner som blixtar & dunder!
  Dessa grymma lurar revolutionerar mitt liv,
  tusen tack Resfredag för underbart initiativ!

 53. Tyresta Nationalpark
  Har hörselgångseksem, så dessa hade varit en sann gåva för mina öron!

 54. Rolf Grönroos says:

  Tyresta Nationalpark

  Som skidåkare jag är
  Kan vädret vara till besvär
  För lite snö för spår
  Rullskidorna ej på sanden går

  Då går jag till gymmet ner
  Roddmaskinen bra träning ger
  Men det är lite enahanda
  Krävs karaktär till kämpaanda

  Peppande musik skulle underlätta
  Men behöver trasiga lurar ersätta
  AfterShokz Trekz Air vore kanon
  För att lyfta långtråkig motion!

  I

 55. Tyresta Nationalpark . Ge mig en sladd och på nolltid är den en härva. Som den trasselsudd jag är, lyckas jag alltid fastna med sladden, slå knut på den och in-earspropparna åker ur öronen. Denna smarta lösning skulle sitta perfekt på mitt huvud. En tiara i vardagen!

 56. Tyresta Nationalpark

  Jag gärna i skogen/naturen springer, att låta farorna ta överhand är inte min grej, men jag gärna vill musiken lyssna på och ändå höra om någon kommer.
  Dessa skulle sitta som en smäck, så jag mitt löpande kan fortsätta i skog och mark.

 57. Hej!
  1.Tyresta Nationalpark
  2.Enligt öronläkare är mina hörselgångar mycket trånga vilket gör att jag inte kan stoppa in något i öronen för då får jag vaxproppar eller ont i öronen. Därmed kan jag inte ha vanliga hörlurar som man trycker in i hörselgången. Dessa hörlurar som du lottar ut vore därför perfekt för mig!

  Skulle bli jätte glad om jag vann!

 58. Jonas Randeblad says:

  1. Tyresta nationalpark
  2.
  Wow, vilken bra idé
  kommer garanterat öka min livskvalité!
  Som när jag kör truck på mitt arbete
  utan något att lyssna på är det ett helvete
  kan nu bara lyssna svagt på ett öra
  måste andra truckar höra.
  Också den fantastiska batteritid
  6 timmar räcker för varje individ.
  Även när jag tränar inför Vätternrundan
  på cykel går det verkligen undan.
  Att den klarar svett är ett STORT plus i min bok
  när jag cyklar svettas jag som en tok.
  Har förstört minst fem par
  har nu bara ett som överlevt kvar.
  Fördelarna med AfterShokz Trekz Air är uppenbara
  nummer 1 – slippa vara en trafikfara.
  Svetttålighet, batteritid, lätt vikt och allt annat är också bra
  dessa måste jag bara ha!

 59. Mattias Gustavsson says:

  Tyresta nationalpark.
  Jag skulle vilja vinna för att jag tycker ofta det känns osäkert med andra lurar. Man hör inte bilar och cyklister som kommer i full fart och riskerar att bli påkörd. Det är lätt att befinna sig i ”sin egen värld” med lurar på.

 60. 1.tyresta nationalpark
  2. Lurarna skulle användas på barnvagnspromemader, perfekt för att lyssna på musik och ändå höra om bebis skriker eller bilar kommer! Hälsningar en trött småbarnsförälder

 61. 1. Tyresta nationalpark
  2. Efter en personlig förlust har jag äntligen kommit mig för att börja träna igen. När jag joggar eller promenerar passerar jag många bilvägar och en järnvägsövergång så jag vågar inte ha mina hörlurar på med musik. All träning tycker jag blir lite lättare med musik så jag saknar det. Därför skulle jag vilja vinna dessa som verkar vara perfekta för träning i trafikmiljö.

 62. Tyresta nationalpark.

  Om jag dessa snygga lurar vann,
  skulle jag bli överlycklig minsann!
  Det skulle bli bästa klappen i jul,
  inget annat paket skulle vara lika kul.
  Snygg, smidig design betyder mycket,
  och sladdfritt och fjäderlätt är helt i mitt tycke!

  Tack för en toppenblogg 🙂

 63. 1. Tyresta nationalpark (min go to place när jag behöver tanka energi 🙏)

  2. Mina nuvarande hörlurar har precis börjat fungera dåligt pga blivit utslitna senaste åren och behöver därför köpa nya, så passande då att hitta din tävling precis just då😊 Motivationen att träna finns, känner dock ofta vid den här tiden på året att träningen känns seg som sirap när jag väl gett mig iväg. Längtar efter vår och ljusa morgnar och kvällar. Men kämpar på ändå. Nya hörlurar skulle hu verkligen pigga upp iallafall😊

  1. Grattis Alexandra, mejla din adress så kommer vinsten hem till dig! Lycka till med träningen.

 64. MariAnne Tunsäter says:

  1. Tyresta nationalpark
  2. Med proffsigaste lurarna på
  skulle även jag motionsrundor gå
  och kunna njuta på okänd stig
  av allt ifrån Spears till Grieg.

 65. Tyresta. Låter som ljuv musik att få träna till favvolåtarna utan att musiken halkar ned i nacken.

 66. 1. Tyresta nationalpark
  2. Spännande att testa hur de här skulle funka för mig. Min tinnitus har blivit värre nu under min utmattning och det skulle vara intressant o höra hur det fungerar utan att ha ännu mer påfrestning i själva örat och ändå kunna få fortsätta lyssna på musik/poddar!

 67. Decibel Sandstedt says:

  Rätt svar är Tyresta nationalpark.
  Motivering; Jag går alltid runt med podcasts eller musik i öronen. Det är för mig ett sätt att koppla av och få distans till miljö och människor omkring mig. Jag blir lätt stressad av allt jag ser och hör, så hörlurar är mitt sätt att ta mig igenom vardagen på ett bra sätt. =) På gymmet går jag nästan in i min egen värld, och det är så härligt att springa av sig frustrationer, ångest och orosmoment i allmänhet. Det största problemet är dock när man är ute på promenad med hunden eller som gångtrafikant eller cyklist i trafiken på väg från punkt A till punkt B. Jag går numera och trasslar in mig i hörlurar med sladd och oftast lyssnar jag bara med ett öra för att kunna vara säker på att jag uppfattar allt omkring mig (som jag helst önskade att jag slapp) för att inte hamna i en farlig situation. Dessa fantastiska hörlurar skulle lösa mitt problem och hjälpa mig att få hela lyssningsupplevelsen med BÅDA öronen utan att för den sakens skull försätta vare sig mig eller hunden i livsfara. <3 Bättre julklapp till oss båda kan jag inte önska mig helt enkelt… jag håller verkligen tummarna, och hon håller sina tassar, 😉 Mvh & God Jul! <3 /decibels@live.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close