Close
Resfredags adventskalender 2023

Resfredags adventskalender 2023

Det är hög tid att återinföra Resfredags adventskalender! Första tävlingen gick av stapeln 2015 och sedan dess rullade den på varje år fram tills en viss pandemi tågade in. Nu är både energi, pepp och lust tillbaka och självklart ska den här traditionen återinföras!

Resfredags adventskalender 2023

Du som läsare ges under december månad chans att vinna ett gäng resiga julklappar. Det här året fylls luckorna av aktörer jag gärna lyfter i bloggen eftersom jag gillar deras produkter, tjänster och idéer. (I år har jag valt att inte göra några sponsrade inlägg och får därför inget betalt för aktörernas exponering i bloggen.)

Så här tävlar du:

Adventskalendern består av fyra olika luckor där en ny lucka öppnas varje adventssöndag. Som tävlingsdeltagare har du en vecka på dig att tävla. Jag är fruktansvärt less på instagramtävlingar där upplägget är ”tagga två kompisar och följ x, y och z” – här ska du istället svara på en fråga samt därtill MOTIVERA varför just du vill vinna. (Utan hjälp av ChatGPT tack så mycket.)

Vinnarna utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt och vinsterna skickas endast inom Sverige.


Jag hoppas att du är med och tävlar i Resfredags adventskalender! För att vara säker på att inte missa luckorna får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram, men det är inget krav.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close