Close
Första advent: Tävla och vinn produkter till resan från ZAGG

Första advent: Tävla och vinn produkter till resan från ZAGG

Första advent vilket innebär det här årets premiärlucka av Resfredags adventskalender! Nya luckor presenteras varje adventssöndag från och med idag. Den gemensamma nämnaren? Resor och upplevelser såklart! 

Första advent: Tävla och vinn produkter till resan från ZAGG (Tävlingen är nu avslutad.)

I den första adventsluckan väntar en riktigt fin vinst bestående av inte mindre än fyra olika mobiltillbehör (se samtliga på omslagsbilden).

Läs mer: Mobiltillbehör för resan: 5 tips!

mobiltillbehör för resan

De praktiska produkterna kommer från ZAGG och har ett totalt värde om 3096 kr.

 • 1) mophie 3-i-1 travel charger med MagSafe (värde 1799 kr). Allt-i-ett laddningskit. Trådlös reseladdare med resetui och väggadapter. Läs mer om produkten här.
 • 2) mophie Powerstation Mini (värde 399 kronor). Liten slimmad powerbank – perfekt för resan! Läs mer om produkten här.
 • 3) ZAGG Crystal Palace Snap (värde 399 kr). Transparent mobilskal med 4 meters fallskydd och MagSafe-kompatibel. När Apple lanserade iPhone 15-serien introducerade ZAGG mobilskal gjorda av grafen, ett av världens starkaste material, starkare än diamant och mer elastiskt än gummi. För andra skalmodeller använder de D3O, ett stötskyddande material som används i sportprodukter som till exempel skidryggskydd. Läs mer om produkten här.
 • 4) ZAGG InvisibleShield Glass XTR3  (värde 499 kr). Ett av världens mest avancerade skärmskydd med inbyggt stötskydd och blåljusskydd samt teknik som minskar solreflexer. Läs mer om produkten här.

OBS! Skärmskydd kan lösas för praktiskt taget alla mobiltelefoner och andra mobila enheter som smarta klockor, iPads, actionkameror med mera genom ZAGG:s tjänst Invisibleshield OnDemand. (ISOD). Denna tjänst finns tillgänglig hos butikskedjorna Elgiganten, Power, NetOnNet och Tele2. Tyvärr kan ZAGG inte erbjuda mobilskal om vinnaren inte har en iPhone, Samsung Galaxy eller Google Pixel, då deras skal endast finns tillgängliga för dessa modeller. Vinnaren har dock fortfarande möjligheten att välja ett skal till någon av dessa modeller, vilket kan vara en perfekt julklapp.

För att tävla vill jag att du i en kommentar till det här inlägget svarar på följande frågor:

 • 1. ZAGG erbjuder skärmskydd för nästan varje enhet. Hur många modeller finns i deras databas? (Svaret hittar du på den här sidan).
 • 2. Motivera varför du vill vinna de här produkterna och berätta vilken resa du planerar att ta med dem på framöver.

Tävlingen avslutas vid midnatt den 9 december 2023. Tävlingen är nu avslutad, grattis Alexander Sjöström till vinsten! Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver! För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram (men det är inget krav).


Priserna skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt. Omslagsbild från ZAGG.

46 comments

 1. 30000 modeller
  Jag och min fru kommer göra en resa till Florida för att besöka disney world och universal studios. Dessa produkter skulle komma till stor användning under denna resa då dessa tema parker bjuder på spännande åktur.

 2. Svar: 30000 – drygt.
  Åren går –
  sätter sina spår
  men pensionerad eva har reslusten kvar
  och tidig vår till grekiska ö-världen drar.
  För trygghet och nöje är mobilen förstås me’
  och ett set med säkra tillbehör blir succé!

 3. Helena Riihiaho says:

  över 30 000
  På fornminnesinventering i Mellanöstern (nu Jordanien). Före kriget var vi i syriska halvöknen runt Palmyra, bodde en vecka i beduintält, sista natten blåste det orkan och vi frös (i maj månad) och dagen efter blev vi sandblästrade i den hårda vinden så vi fick avbryta. Sand är farligt för både människor och apparater …

 4. 30000 olika modeler
  Till Skottland kommer jag åka med min man för ut på äventyr ska vi. Se otrolig natur och äta gott är planen vi har. Kanske se några inspelningsplatser från Outlander också.

 5. Niklas Grushult says:

  1. 30 000st!
  2. Mitt och min frus absoluta favoritresmål,
  åka till Las Vegas och ta oss en skål!
  Med många casinon och stora avstånd,
  bör mobilerna vara i laddat tillstånd!

 6. Ulrika Armano says:

  A). 30000 st
  B). Ibland måste man unna sig att vara sin egen vän. Vi är ofta bra på att vara snäll mot andra men glömmer gärna oss själva….Så funkar jag. Jag slår gärna ner på mig själv men hyllar andra. Men sedan elva månader tillbaka har jag börjat tänka om i samband med en operation som förändrat mitt liv. Läkarna sa att jag antagligen inte skulle kunna gå igen men jag har kämpat och pushat mig själv- med hjälp av familj och vänner såklart och kan idag ta mig fram utan käpp 🦯 ❤️ Jag har varit ”tvungen” att bli min egen bästa vän, min egen stöttepelare och cheerleader 📣 och med förändrat synsätt föds nya möjligheter 😍 Nu är det dags att fira bedrifter och ge mig själv en high five! Så i vår har jag planerat in tre ME-resor! Att livet är kort har jag nu lärt mig och därför ska jag maximera på resor och få ut så mycket som möjligt av min tid. Planerat in Paris, London och New York! Skulle älska denna vinst, perfekt att ha när man glömmer bort vardagen, måsten, och tja, världsliga ting som att ladda mobilen 😉 Hoppas på tur!

 7. Maria Brander says:

  Mer än 30000!
  Jag, min man och två goda vänner ska resa till Thailand, Laos och Vietnam i januari. Vi ska resa med återföreningsexpressen mellan Saigon och Ho chi min och mobiltillbehören skulle passa oss som hand i handske.

 8. Hej hopp!
  Över 30 000 modeller
  Jag har ingen resa inbokad för stunden, men drömmen vore en fotbollsresa där jag börjar med en match i England, åker vidare till Paris för att se PSG, sen vidare till ett grymt möte i Dortmund för att avsluta med en match på nyrenoverande Camp Nou i Barcelona där jag sen stannar kvar ett tag för att njuta av god mat, dryck och härligt väder…
  En sådan resa vill jag inte riskera trasig mobil eller batteritorsk på, så detta vore grymt!

  Ha det fint!
  Tommy

 9. Isabelle Björnsson says:

  Mer än 30 000 modeller!
  Vinsten hinner nog inte följa med till Kap Verde till Lucia, men gott och väl till Kap Verde på sommarlovet. Helt perfekt till sonen! Och skyddet vore ett underverk då han, som en del av sin ADHD, har en förmåga att tappa telefonen i tid och otid vilket medför konstanta byten av skärm och baksida.

 10. Margareta Stor says:

  Tävlingssvar: 30 000 modeller.
  Ett rörligt liv jag har, hit och dit jag far. Bra produkter för mobil jag därför gärna emot tar. Nästa resa jag planerar för just nu, är till Tanzania vilket lär bli spännande och kul.

 11. Paloma Brändström says:

  Över 30 000 olika modeller !
  Riktigt praktiskt att ha och man kan känna sig mer trygg med att resa med mobilen som är en värdehandling! Tyvärr ser det inte så bra ut i plånboken just nu så nån resa blir det nog inte på ett tag men om jag skulle kunna resa vart jag vill skulle jag resa till norra Italien 😁

 12. Fler än 30 000 modeller!

  Min dotter ska ut och resa på egen hand i vår. Inte bestämt vart än, men det lutar åt Australien, Hon är SÅ värd det! Hon är 23 och har jobbat och slitit som kock sedan hon var 18, så nu är det dags att upptäcka världen. Detta fina kit är exakt vad hon skulle vilja ha – utan att hon vet det är! Ännu … Men hönsiga manmman som alltid tänker praktiskt vet att det är så 🙂

 13. Manne Filip Jajic says:

  1. 30 000
  2. Jag vill ha med mig det här paketet till min 35års resa i januari som blir första gången till Sydamerika. Sen kommer det givetvis följa med på campingen i vår och sommar!

 14. Sara Källström says:

  Svar: över 30 000 modeller
  Ett kit som detta skulle varje människa ha inte bara när man utanför Sverige sin kos ska dra! Var man än går vill mobilen vara med, här finns förstoringsglas, kamera, appar, ja också den är en hel värld! Att skydda denna pryl och att se till att den bra batteri har är ju viktigt när man på långtur drar! Så när hela familjen ska backpacka i Asien i en månad nästa år hoppas jag inte bara på bekväma skor utan främst av allt prylarna från ZAGG som min iPhone ska skydda; så jag kan bevara minnen jag kommer hitta!

 15. Svar 30 000st
  Varför vill jag vinna för att det är ett must-have kit för alla globetrotters och vardagshjältar i landet. Med små barn är varje dag ett äventyr, och prylarna är användbara i hemmet för att skydda sig med mobilskal och stötskydd är a och o om så berget skulle vara kilemanjaro eller kullen bakom huset.
  Vi har dock en utlandsresa att längta efter under vt 24 till Frankrike och där vet jag att det fotas så att batterier tar slut så en laddstation är ju oumbärlig för att fota ännu mera. Tack

 16. Erik Strindberg says:

  över 30 000 modeller

  I början av nästa år så ska jag ut och backpacka i asien i ett flertal månader, bland annat i singapore, malaysia och thailand. Så om man vann detta så vore det helt perfekt, skulle verkligen komma till stor användning

 17. Över 30 000 modeller i deras databas, wow !
  Det vore läckert att vara redo för både vardag och äventyr , fantastisk julklapp ! Kikade in och läste på lite och insåg jag längtar till nästa resa 🙂 Jag håller tummarna 1

 18. 1) Över 30 000 modeller
  2) Har varit ensamstående mamma i många år och nu äntligen träffat mitt livskärlek i Tyskland. Så självklart skulle dessa fantastiska produkter komma väl till användning inför kommande resan dit. Så underbart att känna kärlek igen, blir många resor dit nu framöver.

 19. 1. Över 30000

  2. Finns en fotbollsnördig mamma här, som har sin lika fotbollsnördige son så kär. Manchester United ärlans favoritlag,
  så dit styr vi vår resa en dag!

 20. 1. Över 30000

  2. Finns en fotbollsnördig mamma här, som har sin lika fotbollsnördige son så kär. Manchester United är hans favoritlag,
  så dit styr vi vår resa en dag!

 21. Svar: Lite drygt 30 000.
  Motivering: innan pandemin reste jag mycket, tog tåget och hälsade på vänner runt om i landet och utforskade Europas huvudstäder tillsammans med sonen samtidigt som vi hälsade på släkten i Florida under storhelgerna. Kort sagt, resandet var en stor del av livet.
  Sen kom pandemin och efter det – ingenting!
  2024 ska jag ändra på det! Har bokat in en hotellhelg i Stockholm i januari! Funderar på att ta tåget till Köpenhamn när det våras och sen… Världen väntar!! Och då är det bra att ha teknik så att jag slipper strul!

 22. Christoffer Biteus says:

  Svar: 30 000

  Motivering: Jag och min tjej ska åka utomlands tillsammans för första gången och vi planerar en resa till Italien tillsammans för att vandra. Detta lilla kit vore perfekt för att kunna stanna till lite och ladda med den bärbara solpanelen jag införskaffat. 🙂

 23. Svar: Över 30 000 modeller

  Motivering: Det hade varit kul att vinna detta mobilkit från ZAGG för att min mobil är så viktig när jag reser. Mobilen tas upp och ner ur väskor och fickor för att ta foton, ta fram biljetter, söka efter resmålsinformation, föra över pengar, hålla kontakten med dem där hemma. Har tappat mobilen xx antal gånger, perfekt att få chans att skydda och ladda mobilen med denna vinst. Min nästa resa går till Åre med familjen för att hälsa på säsongsjobbande son. Ser fram emot kärt återseende, härliga skiddagar, snötyngda granar och sprakande brasor.
  ❄️❤️⛷️🌲🔥

 24. Svar: Över 30000

  Motivering: Jag träffade min kille tidigare i år och vi har hittills åkt på två helt magiska resor. Den första till London för ett pokemon go-event. Vädret var fruktansvärt men vi hade otroligt roligt och spelade pokemon go tre dagar i sträck. Detta är förstås varför jag tycker att den här luckan hade passat perfekt för oss! Som pokemonspelare är powerbanks och skydd till telefonen a och o. Särskilt när man ska gå runt en hel dag. Det är standard för oss att ha en powerbank i ryggsäcken och en sladd ut till mobilen. Dessa produkter skulle därför vara så perfekta!
  Ett extra plus med det tåliga skärmskyddet och mobilskalet då jag tyvärr är ganska klumpig och har tappat mobilen fler gånger än jag kan räkna. Min kille brukar säga att jag borde ha pansar runt hela mobilen och det här är väl så nära man kan komma haha!

 25. 30000
  Jag är en utsliten autismmamma, som inte kunnat resa på många år. Det har gjort att det jag behöver för att få en bra resa, inte finns i hemmet. Sist jag reste behövdes inte powerbank, för man hade inga apparater som behövde laddas. SÅ längesen är det… Du ser, jag behöver hjälp 😀

 26. Över 30 000 modeller
  För tillfället är dom enda resor som är inbokade en tripp till Stockholm och Göteborg för att hälsa på barnen samt en resa till Finland och hälsa på sambons släkt och givetvis får detta kit följa med på alla dom resorna och även längre resor i framtiden

 27. 1. 30 000 modeller.

  2. Nästa år är tanken att vi ska åka till Danmark och även vidare neråt på en roadtrip med våran campvan.

 28. 30 000
  Jag kommer att resa till Gotland, aldrig varit där, spänning att resa dit är närmast på gränsen till vansinne. Ser fram emot resa och det är alltid kul att vinna till jul.

 29. 1. Över 30 000 modeller.

  2. Jag och min fästmö gifter oss nästa sommar och planerar en smekmånad i Aruba därefter. Med dessa produkter kan vi ta massvis med bilder på Surfside beach utan att behöva oroa oss för batteriet och även besöka Ayo rock formations med vetskapen om att telefonen har det bästa möjliga skyddet om olyckan skulle vara framme. 🙂

 30. Vi reser ofta och mycket. Men… Det kan nog vara påfrestande för min make. 😁🫣
  Jag är en sån som glömmer handväskan på caféer i China, kommer bort för att jag följer fåglar jag vill fota eller liknande incidenter, samt är fumlig och tappar saker.
  Allt som kan göra resorna säkrare, tex hålla min telefon nåbar är bra för min mans stressnivå.
  Därför hade jag behövt de här.

 31. Jannika Persson says:

  Över 30000 modeller.
  Jag skulle ge det här till min inte så smidiga och ofta resande sambo, som är för snål för att köpa skärmskydd och istället får byta mobil med jämna mellanrum 🥴

 32. 1. Över 30 000 modeller.
  2. För mig är mobilen oumbärlig
  Nödvändig för att varje resa ska vara härlig
  Mitt lokalsinne är inte det bästa
  Men med navigering med mobilen klarar jag det mesta
  Med information om varje resmål på mobilens display
  Behöver jag inte oroa mej
  För annat än att mobilen går sönder eller batteriet tar slut
  Därför behöver jag tillbehör från ZAGG absolut
  Sommarveckan på Kreta, vinterns skidresa i Norden
  ZAGG kan ge mig trygghet över hela jorden!

 33. Över 30000 modeller.
  Vart resan bär av nästa gång är inte riktigt klart än. Men som det låtar åt så blir det Rhodos Ixis. Mycket att se och så otroligt trevliga människor där.

 34. Över 30 000 modeller (imponerande!)

  Vi ska åka till Kap Verde efter nyår. Jag är superladdad men vill förstås gärna också att min mobil ska vara det. 🙂

 35. Jerker Nilsson says:

  30000 modeller
  Det blir när vi ska ut och springa i naturen långt upp i fjällvärlden!

 36. Annika Andersson says:

  30000 modeller.

  Perfekt med lite extra laddning och skydd när vi förhoppningsvis tar oss till fjällen i sommar!

 37. 1. Över 30 000 modeller
  2. Jag och min sambo planerar att cykla Bornholm runt till våren och då skulle dessa produkter från ZAGG vara perfekta att ha med sig. Oavsett vilken cykelväg vi befinner oss på skulle vi genom 3-i-1 reseladdaren och powerbanken hela tiden ha tillgång till laddning av våra enheter (toppen med resestorlekarna för cykelpackning!). Mobilskalet med fallskydd på 4 meter och det tåliga skärmskyddet är ju utmärkta till just en cykelresa som kan vara stötig i terräng och om man råkar tappa sin mobil från cykeln. Hoppas på att dessa praktiska resesällskap får följa med oss till Bornholm!

 38. Malin Rautila says:

  1. Över 30 000 modeller

  2. Ta en paus från julens fix, stanna upp, ja hör nu noga på,
  Så ska jag försöka förklara varför detta paket borde ha just mitt namn på!
  En ensamstående trebarnsmamma som ofta känner sig liten, men har en dröm som är stor,
  Som föddes för säkert tio år sedan, men som fortfarande ligger ”där bak” i huvudet & gror!
  Som ung hade jag förmånen att resa runt i Colombia, detta vackra land!
  Här finns såväl storstäder, kultur, djungel, sport och fantastisk finkornig strand!
  Jag fick uppleva detta tillsammans med fantastisk mat som satte pricken över i:et,
  hem kom jag med ett bagage fullt av vänner och upplevelser att minnas för livet!
  Länge har jag nu sparat för att kunna ta med mina fantastiska tre små,
  så att även de får uppleva allt deras mamma pratat om på andra sidan det stora blå!
  MEN en sådan lång resa med två tonåringar och en liten sladdis på fem,
  då krävs en del förberedelser innan vi kan packa väskan och lämna vårt hem!
  Är mobilerna säkra? Funkar kameran? Tar batteriet fortfarande slut i en väldans fart?
  För INGEN vill ha tonåringar med någonstans, utan smartphone, det är självklart!
  Därför håller jag tummarna att tomten kommer tidigt och knackar på,
  bärandes på ett fantastisk res-smart-paket med just mitt namn på !

 39. anna-kristina skarp says:

  1) Över 30 000 modeller
  jag har och är sjuk sedan mars månad med hemska smärtor så min man och jag brukar alltid campa högt upp i norr och så fort jag blir frisk så bär det av
  har länga varit hemma nu så jag längtar ut till vildmarken

 40. 1. Över 30 000 modeller

  2. Ska hälsa på min syster i Australien, det blir fantastiskt roligt då jag inte sett henne på 5 år och har heller aldrig varit i Australien tidigare!

 41. 30000 Vi ska åka på en äventyrlig resa till fjällen med våra hundar. Dessa produkter skulle vara till stor hjälp

 42. 1. Över 30 000 modeller.
  2. Man behöver inte åka långt för att ta semester. De här prylarna skulle passa perfekt att ta med på campingsemestern här hemma i Sverige, som jag planerar till våren tillsammans med mina två tonåringar. De använder såklart sina mobiler rätt mycket så då passar ju den här vinsten bra!

 43. Thomas Broström says:

  1. Över 30000st.
  2. I vårt digitala rike, tillbehör små,
  Laddare och hörlurar, följer med var du än gå.
  Mobilens följeslagare, i väska eller ficka,
  Teknikens smycken, i vardagen en kicka..
  3. Flyger över havet till fotbollens land,
  Englands gröna plan, där drömmar tar sin brand.
  Stadion brusar, en hymn av supporterprakt,
  Fotbollsresan, en saga, där mål blir till makt.

 44. Alexander Sjöström says:

  1. Över 30000 st.
  2. Jag ska åka till Tanzania och bestiga Kilimanjaro om 3 månader. Håller på att träna upp mig nu och förbereda mig för att bestiga toppen. Hade varit perfekt med dessa produkter. Ska även åka på safari och sen avsluta med Zanzibar. Behöver verkligen ett bra skydd för min telefon känner jag.

  1. Det låter som en fantastisk resa! Hoppas att du får nytta av produkterna – grattis till vinsten! 🙂

 45. Annika Nilsson says:

  Svar: över 30000 st
  Jag är ute och reser mest hela tiden varje vecka. Min mobil börjar få sämre batteri och jag är så less på att den laddar ur innan jag hunnit komma till en laddare. Dessa produkter skulle ju vara perfekt för mig! Nästa resa går till Spanien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close