Mäktiga naturformationer, sjudande nattmarknader och himmelskt goda dumplings. Förra veckan gästbloggade jag om Taiwan hos Resia.

Resia 6

Taiwan är ännu ett relativt okänt resmål för oss svenskar. Många lyfte på ögonbrynen när jag berättade att jag skulle åka dit med min dotter och undrade vad i hela friden jag skulle göra där. Och, sanningen är väl att inte jag heller hade kommit på tanken att åka just dit om det inte vore för att en av mina vänner flyttade dit med sin familj. Det kommer jag att vara dem evigt tacksam för! Taiwan är en plats som har allt det jag söker för att vara nöjd med min resa. Fantastiska naturupplevelser, pulserande storstad, vita stränder, fantastisk mat, spännande kultur och, sist men inte minst, ett otroligt vänligt folk.

I förra veckan gästbloggade jag om min resa på Hallins reseblogg hos Resia. Fler inlägg om vår resa kommer såklart framöver här på Resfredag!

Klicka här för att läsa mitt inlägg om ”Taiwan – Asiens okända pärla”. (Foton: Pernilla Förnes)

Aniika
http://resfredag.se
Välkommen till Resfredag - resebloggen där drömmar blir verklighet. På Resfredag hittar du praktiska tips, ny inspiration och spännande reseskildringar från jordens alla hörn. Frågor? Kontakta mig på annikamyhre@gmail.com
 • Hallin på Resias blogg
  http://blogg.resia.se/

  TACK Annika för att du ville dela med dig. Väldigt spännande att få se mer av ett land man verkligen inte vet så mycket om.

  juni 2nd, 2015 6:44
  Reply
  01
  • Aniika
   http://resfredag.se

   Tack själv för att jag fick chansen! Hoppas att fler tar tillfället i akt att åka dit.

   juni 3rd, 2015 16:54
   Reply
   02

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *