Close
Att göra i Taiwan: gästblogg hos Resia

Att göra i Taiwan: gästblogg hos Resia

Mäktiga naturformationer, sjudande nattmarknader och himmelskt goda dumplings. Taiwan är definitivt värt ett besök.

Förra veckan hade jag äran att gästblogga hos Resia om saker att göra i Taiwan.

att göra i Taiwan

Att göra i Taiwan

Taiwan är ännu ett relativt okänt resmål för oss svenskar. Många lyfte på ögonbrynen när jag berättade att jag skulle åka dit med min dotter och undrade vad i hela friden det finns att göra i Taiwan. Och, sanningen är väl att inte jag heller hade kommit på tanken att åka just dit om det inte vore för att en av mina vänner flyttade dit med sin familj. Det kommer jag att vara dem evigt tacksam för! Taiwan är en plats som har allt det jag söker för att vara nöjd med min resa. Fantastiska naturupplevelser, pulserande storstad, vita stränder, fantastisk mat, spännande kultur och, sist men inte minst, ett otroligt vänligt folk.

I förra veckan gästbloggade jag om min resa på Hallins reseblogg hos Resia. Fler inlägg om vår resa kommer såklart framöver här på Resfredag!

Klicka här för att läsa mitt inlägg om ”Taiwan – Asiens okända pärla”. (Foton: Pernilla Förnes)


Ytterligare inlägg med tips om saker att göra i Taiwan hittar du under katagorin Taiwan.

3 comments

  1. TACK Annika för att du ville dela med dig. Väldigt spännande att få se mer av ett land man verkligen inte vet så mycket om.

    1. Tack själv för att jag fick chansen! Hoppas att fler tar tillfället i akt att åka dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close