Tävlingen presenteras i samarbete med Nynäs Havsbad.

Redan andra advent – och därmed dags för en ny och riktigt fin lucka här på Resfredag. Idag har ni chansen att vinna en spavistelse för två på Nynäs Havsbad.

andra advent

Nynäs Havsbad och dess slående vackra utsikt över havet är ett av mina absoluta favoritställen här hemma i Nynäshamn. Förutom utsikten bjuder stället också på en fin spaanläggning och fantastiskt god mat. Nu har du chansen att uppleva Nynäshamns pärla tillsammans med en vän. I vinsten ingår följande: boende för två personer fredag-lördag samt frukost, trerätters middag (exklusive dryck) badentré, badrock och tofflor som ni får ta med hem. Totalt vinstvärde?  3.790 kr!

nynäs havsbad

Så här tävlar du: I en kommentar till det här inlägget vill jag att du svarar på följande frågor.

 1. För några veckor sedan spenderade jag en uppskattad spaweekend på Nynäs Havsbad och fick bland annat njuta av deras signaturmassage. Vad heter massagen jag fick?
 2. Varför är just du värd den här vinsten?

Tävlingen avslutas vid midnatt den 10 december 2016.  Lycka till! Tävlingen är nu avslutad, tack till alla som var med och tävlade – den här gången var det svårare än någonsin att utse vinnare. Jag fastnade dock lite extra för Mikael K:s motivering, stort grattis till dig!

Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på FacebookInstagram och Twitter.


*Nu i jultider kan jag också passa på att tipsa om Nynäs Havsbad webbshop där ni hittar fina julklappar. Med rabattkoden ”Förstaköp” får du tio procents rabatt. Vinstbeviset för tävlingen skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt. 

Aniika
http://resfredag.se
Välkommen till Resfredag - resebloggen där drömmar blir verklighet. På Resfredag hittar du praktiska tips, ny inspiration och spännande reseskildringar från jordens alla hörn. Frågor? Kontakta mig på annikamyhre@gmail.com
 • Mikaela
  http://bympv.blogg.se

  Du fick behandlingen ”Lugna sinnet”, som låter helt fantastisk och är nog vad jag också skulle välja om jag fick chansen. Jag har faktiskt aldrig varit på spa, det har alltid känts för dyrt och särskilt nu när jag pluggat i över 6 år (men förhoppningsvis klar till sommaren!) så har jag aldrig känt att jag har råd med sådana lyxutgifter. Men det verkar så himla, himla härligt och efter den här stresshösten skulle jag må så bra av att få komma bort och koppla av ett tag.

  december 4th, 2016 9:30
  Reply
  01
 • Jessica

  Du fick massagen som dem kallar för ”Lugna sinnet” – hörs inte så tokigt!
  Jag och sambon gick igenom vår första ordentliga kris i juni efter över tio år tillsammans som bl.a innefattade två vistelser på Näl för honom och nu när det har gått ett halvår sedan dess så tycker jag att vi båda förtjänar att verkligen må bra, att bara få rå om varandra och framförallt efter en sån här stor sak – kunna hålla kärleken vid liv. Hade varit SÅ roligt att få överraska honom med en tripp till Stockholm då vi för tillfället är särbos men vi har som mål att vi ska kunna flytta ihop igen!

  december 4th, 2016 10:50
  Reply
  02
 • Rame

  Behandlingen ”Lugna sinnet” fick du!
  Jag skulle vilja vinna detta fantastiska pris för att kunna komma iväg med min flickvän som fyller 25 ibörjan av nästa år! Det vore en fin upplevelse att få dela med henne, en romantisk helg! Vi har båda jobbat mycket under året utan någon direkt ledighet och eftersom det alltid finns hål att stoppa pengarna i så unnar man sig inte något sånt här så lätt! Att ha något sånt här att se fram emot vore trevligt!

  december 4th, 2016 10:52
  Reply
  03
 • Soffan
  http://Ann-Sofie%20Duvander

  ”Lugna sinnet”
  Jag har haft en slitsam höst och behöver ladda batterierna 🙂

  december 4th, 2016 12:30
  Reply
  04
 • Tina Adolfsson

  ”lugna sinnet”
  Jag skulle önska att jag vann för att kunna bjuda med min älskade moster på detta.
  Efter flera turbulenta år efter en skilsmässa som var allt annat en trevlig, där det eskalerade till förföljelse och hot, skyddad identitet och rättegångar.
  Skulle vara härligt att få ge henne en sån här härlig upplevelse.

  december 4th, 2016 12:52
  Reply
  05
 • Tilda Bengtsson

  Massagen heter Lugna sinnet – vilket låter som en underbar behandling!
  Jag skulle vilja vinna detta och ta med min sambo som jobbar så otroligt hårt. Han har väldigt svårt att släppa jobbet och slappna av och jag skulle verkligen vilja se honom lugna ner sig. Han är värd att bli bortskämd rejält!

  december 4th, 2016 13:30
  Reply
  06
 • LinizTravel
  http://liniztravel.com

  Deras signatur behandling heter ”Lugna Sinnet”.

  Åh vilken dröm och få spendera en natt där med en hel natts sömn.

  Det enda jag önskar just nu är faktiskt en hel natts sömn på ett spa!

  Är helt förstörd efter att ha varit vaken varje natt i snart 7 mån.

  Skulle gärna ta m min snälla mamma som fyller år nästa helg!
  Låter som en dröm för oss båda och sen få se den vackra ort du bor i oxå!

  december 4th, 2016 14:41
  Reply
  07
 • Johanna

  1. Massagen heter ”Lugna sinnet” och låter som något jag skulle behöva ☺

  2. Känslan på jobbet är inte som förut,
  har därför tagit ett stort beslut.
  Min kropp nästan skriker och kräver,
  sluta med siffror – jobba med bokstäver.
  Jag ska därför in i en ny värld kliva,
  där jag äntligen ska få skriva.
  Dels ett farväl & ett avslut,
  men också ett underbart beslut.
  Sökt en journalistkurs i vår,
  få saker den känslan slår!
  Fram till detta beslut har jag varit ganska depp,
  men min Rikard har försökt hålla mig pepp.
  Han förtjänar nu ett varmt tack,
  och en stor puss – smack!

  december 4th, 2016 17:15
  Reply
  08
 • felicia

  Lugna sinnet, såg så himla härligt och skönt ut!
  Jag förtjänar att få åka iväg på min tripp för att fira både att jag och min sambo lyckats få två pangjobb, båda har klarat studierna galant och att jag inte har råd i dagsläget att åka iväg på en liknande tripp på spontanan, jag vill göra någonting helt för mig själv!

  december 4th, 2016 18:19
  Reply
  09
 • ANNA – LIFESTYLE AND TRAVEL
  http://www.stunderavlycka.se/lifestyleandtravel/

  Jag är gärna med och tävlar. Efter ett tufft år för mig och sambon vore det drömmen att få överraska honom med en övernattning på Nynäs havsbad.
  Jag har varit där med jobbet tidigare i år och kan inte annat än önska mig tillbaka dit.

  Jag hoppas på tur.

  Har delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/04/lucka-2-resfredag-1012/

  Svaret är: Lugna sinnet

  december 4th, 2016 19:19
  Reply
  10
 • Roxanne Munoz-Rytting
  http://www.roxanneshundvardag.se

  1. ”Lugna sinnet”

  2. Jag och min sambo blev föräldrar för ett år sedan och har sedan dess inte gjort en enda grej på egen hand. Alltså inte ens ett biobesök. Vi förtjänar att komma bort lite och bara få slappna av så att vi kan komma hem och vara ännu bättre föräldrar!

  december 4th, 2016 19:47
  Reply
  11
 • Jenny

  signatur massagen ”lugna sinnet”.

  jag vill vinna denna härliga upplevelse tillsammans med min sambo. vi har precis utökats till 4 i familjen och har faktiskt haft det tufft senaste veckorna (mestadels jag) . Man ska inte klaga men att vara förälder är tufft ibland och det blir inte alltid lättare med 2a barnet, som man hade hoppats. Med en bebis som mestadels är missnöjd och endast vill suga tutte är denna mamma helt slutkörd och rödgråten emellertid. Hade varit härligt att längre fram åka bara jag och sambon för att rå om varandra och ladda
  batterierna för våra underbara barn.

  december 4th, 2016 21:42
  Reply
  12
 • Jeanette
  http://www.jeanetteseflin.com

  Lugna sinnet heter behandlingen! Det är nog snarare min sambo som förtjänar den här resan mer än jag. Han som står bredvid min sida när oväntade saker händer. Han som är en som en klippa att luta sig mot när jag kämpar i motvind vid familjetragedier. Han som torkar mina tårar. Det är honom som jag skulle skämma bort med en liten weekend från verkligheten.

  december 4th, 2016 21:46
  Reply
  13
 • Malin

  1. Behandlingen heter Lugna Sinnet
  2. Jag vill vinna detta till mig och min andra halva, vi förtjänar denna för att få ta hand om oss själva och varandra innan vår första lilla bebis kommer till världen nu i vår. Vi längtar så, men det skulle verkligen vara skönt att få ladda krafterna och bara rå om varandra innan, något vi inte har pengar till att göra då allt kommer gå till den nya familjemedlemmen!

  december 4th, 2016 21:57
  Reply
  14
 • Carina Kyrk
  http://Carina%20Kyrk

  * Behandlingen heter Lugna Sinnet.

  * År 2016 har varit ett tufft år. Har i en längre tid tagit hand om min mycket sjuka far som i början på året fick somna in. Började i våras ett nytt arbete med nya tuffa utmaningar med mycket jobb och övertid. Kanske har det varit mitt sätt att bearbeta min sorg genom att arbeta mycket.
  Nån slags stark inre stress har växt fram inom mig där sinnet och kroppen säger ifrån att det är dags att tagga ner. Det är dags att landa, ta en paus och ladda upp batterierna för nya friska tag.
  En spavistelse på Nynäs Havsbad skulle passa mig perfekt!

  december 4th, 2016 22:42
  Reply
  15
 • Åsa Lissdaniels

  1. Lugna Sinnet
  2. Vi är båda så otroligt less,
  på ekorrhjul och vardagsstress.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska min man med bravur.
  Massage, inpackning med mera,
  kräm, olja, varianterna är flera.
  Scrubb, smörj och peeling,
  ger oss en underbar feeling.
  Vi åker iväg och relaxar,
  långt bort från jobb, mobiler och faxar.
  Ny kraft och energi väntar där,
  så vad i hela friden gör vi här?!
  En spahelg är något som förnöjer,
  och definitivt vårt förhållande förhöjer.
  Det kommer att ge fräscha resultat,
  för under kan visst ske på Havspaviljongen SPAt!

  december 4th, 2016 22:46
  Reply
  16
 • Tatiana

  Den heter ”Lugna sinnet”.
  Jag har på kort tid burit, fött och tagit hand om 3 barn. Vilket såklart pågår fortfarande. Ryggen är inte vad den var innan och kroppen har börjat huka sig. Vore obeskrivligt härligt att få tillsammans med en god vän i liknande situation uppleva Nynäs havsbad med dess lyx.

  december 4th, 2016 23:19
  Reply
  17
 • Sandra Johansson

  Lugna sinnet, är förmodligen en lika härlig behandling som den låter 🙂 Jag vill ta med min andra halva på denna fantastiska vistelse. Jag är hemma med våra två hjärtan själv 6 av 7 dagar i veckorna och visst är det tufft ibland och kroppen skriker efter lite avkoppling MEN just denna gång vill jag så gärna komma iväg för min sambos skull . Detta året har varit kämpigt i alla bemärkelser då han förlorade ett syskon i cancer . Samtidigt kämpar han på ,på jobbet för att vi ska stå oss ekonomiskt och kommer alltid hem med ett leende när han får mysa med barnen efter en jobbig dag . Detta skulle han verkligen uppskatta och behöva 🙂

  december 5th, 2016 9:01
  Reply
  18
 • Lina
  http://linelias.blogg.se

  Massagen du fick går under namnet ”Lugna sinnet” .
  Jag skulle vilja skämma bort min älskade make, min bästa vän och pappan till våra barn med en lyxig spa-upplevelse som denna ovan. Som två hårt arbetande småbarnsföräldrar är det lätt hänt att försumma varandra i det eviga ekorrhjulet. Tacksamhet vore att få ta ett par dagars ledigt från alla måsten och bara koppla av på tumanhand.

  december 5th, 2016 10:13
  Reply
  19
 • Victoria Gustavsson

  ”Lugna Sinnet” heter massagen.

  Som heltidsarbetande 4-barns föräldrar skulle det vara skönt att få komma iväg en helg.
  Dessutom har jag ju faktiskt aldrig varit på spa. Låter underbart.

  december 5th, 2016 10:28
  Reply
  20
 • Christina Frisberg

  🙂 SVAR: Du fick behandlingen LUGNA SINNET som ju låter helt underbar 🙂
  Jag skulle må som en riktig prinsessa om så bara för ett kort tag, det vore helt underbart härligt , jag skulle njuta så både för att Nynäs Havsbad ligger så otroligt vackert så att bara vistas i den omgivningen är som balsam för både kropp och själ, och att bli uppassad och slippa laga mat städa och bädda gör det lite extra lyxigt, ett par sköna behandlingar och bubbel i både kar och glas är som pricken över i:et 🙂 <3

  december 5th, 2016 10:49
  Reply
  21
 • Lena Georgsson
  http://Lena%20Georgsson

  Behandlingen heter ”Lugna sinnet”. vilket i sig låter härligt bara det i dessa stressade tider. Jag önskar att jag vann detta då min man och jag skulle behöva ett komplement till Hasseludden vilket vi tycker väldigt mycket om. Dessutom ligger det så att säga rätt i förhållande till vår bostadsort.

  december 5th, 2016 14:15
  Reply
  22
 • Pia Husberg

  Lugna sinnet.
  Önskar priset för att kunna ge det i gåva själv till min älskade mamma. Hon behöver ”laddas upp” för att orka med den kalla vintern eftersom allt sätter sig på hennes leder. Hon ger mig allt hon kan av kärlek, tid och lyssnande i telefon till alla hennes barn och barnbarn……..
  Önskar henne denna gåva av hela mitt hjärta.

  december 5th, 2016 14:19
  Reply
  23
 • Sara Örneblad

  ”Lugna Sinnet” Känner mig glad, förväntansfull och samtidigt lite sliten. Om några veckor är jag klar med min utbildning, 16 månader har jag stångats med juridik, komplicerad matte, olika måsten och självaste livet. Snar går jag in i en ny era och jag är jäkla stolt! Detta borde firas tycker jag. En övernattning på spa skulle göra mig ännu gladare!

  december 5th, 2016 15:17
  Reply
  24
 • Helena
  http://Helena

  Hej? Du fick den lyxiga behandlingen ”Lugna sinnet” som bara av namnet får mig att bli lugn❤️.
  Önskar denna gåva till min man och mig efter en slitsam sommar och höst efter ett antal operationer då jag varit tvungen att akutopereras pga tarmvred men istället för att bli bra har jag fått komplikationer och därav omoperationer *3… det gick så långt att jag var helt övertygad om att jag fått cancer pga detta men nu ligger jag här som nyopererad och enligt min fantastiskt engagerade dr så borde allt vara ok nu efter en massa sammanväxningar av tarmarna, tarmvred, blödande magsår i mage och matstrupen så håller vi tummarna. Det skulle kännas varmt i hjärtat om vi skulle få äran att vinna det här då behovet av lite lyx efter allt är välbehövligt för oss båda. Varma Kramar Helena?

  december 5th, 2016 15:29
  Reply
  25
 • Mona Lindkvist
  http://Mona

  Du fick den lyxiga massagen lugna sinnet!!! Efter ett jobbigt år med sorg och flytt efter sambons bortgång, så skulle det vara helt underbart att få komma bort och tänka på något annat ihop med min bästa väninna som alltid ställer upp för mej

  december 5th, 2016 15:53
  Reply
  26
 • Sara agemark

  Du fick behandlingen ”lugna sinnet”, jag var en gång på denna underbara behandling, det var helt fantastiskt, och skulle gärna vilja återuppleva den behandlingen, därför hoppas jag vinna!

  december 5th, 2016 16:04
  Reply
  27
 • Marita Johansson

  Svar:
  1.Massagen heter ”Lugna sinnet”
  2. Jag behöver också lugna sinnet,
  och bevara upplevelsen i minnet.
  Nynäs havsbad så vackert belägen
  med havet strax intill,
  till denna rofyllda plats
  jag med min man åka vill.
  Först skämma bort oss
  med bad och relax,
  lugnet det infinner sig strax.
  Därefter väntar vackert dukat bord
  för romantik är kvällen som gjord!
  Tindrande ljus, dryck i vackra glas,
  mat av yttersta klass
  – tänk ett sånt kalas!
  I mjuka sängar
  vi sen vilar ut,
  men än är inte
  vår vistelse slut.
  En härlig frukost
  i äkta herrgårdsstil
  får vi avnjuta innan
  vi far hem i vår bil.

  december 5th, 2016 16:24
  Reply
  28
 • Annelie Ekstrand
  http://nouw.com/queengniztra

  Rätt svar är Lugna sinnet som skulle sitta bra nu innan stressiga jul
  kan tänka mig den var helt underbar 🙂

  Motivering.
  Tänk att detta fina paket vinna..
  Då skulle jag ta med mig en underbar kvinna.
  Min kära mor både hon och lilla ja skulle bara behöva va..
  Och vad passar då bättre än bada och vara på SPA.

  Efter ett kämpigt år med sjukdom och smärta
  Skulle detta fina paket lätta vårt hjärta..

  Så nu håller vi alla tummar och tår att just vi detta underbara paket får.
  Då du två glada kvinnor lär finna skrålande: Tack bästa resebloggen att just vi fick vinna!

  God jul och gott nytt år.

  december 5th, 2016 17:29
  Reply
  29
 • Helena Lindholm

  Lugna sinnet, nack och ryggmassage följt av en återfuktande ansiktskur! Jag är värd detta julpaket, vill gärna vinna denna fina upplevelse, då jag vill visa min man Mats den här underbara platsen. Jag har varit hos er tidigare och berättade sedan om det. Otroligt välbefinnande som jag skulle vilja dela med honom❄️❄️??

  december 5th, 2016 17:52
  Reply
  30
 • Jeanette Rudholm

  Du fick massagen ”Lugna sinnet”.
  Precis det skulle jag önska få göra,
  och samtidigt min man förföra.
  Vi har haft många motgångar,
  Som jag nu önskar vända till fantastiska soluppgångar.
  Vart skulle passa bättre att detta få göra, än på Havsbadets öra 😉

  december 5th, 2016 18:08
  Reply
  31
 • Tove Vispe

  Du fick behandlingen Lugna sinnet.
  Med mycket jobb för både mig och sambon blir det inte mycket tid för varandra. Ett besök på havsbadet skulle göra susen för både välbefinnandet och romantiken. Att kunna njuta av stunden och inte behöva bry sig om alla andra, det skulle verkligen inte göra mig besviken!

  december 5th, 2016 18:48
  Reply
  32
 • Karin Tegnerud

  Du fick behandlingen ”Lugna sinnet”✨
  Jag som så många andra småbarnsföräldrar längtar efter att få en lugn stund på spa helt enkelt. Att göra en ”inre resa” ? och samla kraft till vardagens bestyr?

  december 5th, 2016 19:16
  Reply
  33
 • Sophie

  Den heter Lugna sinnet!
  Om jag vinner ska jag ta med mig sambon på en riktig mysweekend utan barn. Ladda energi och bara vara vi (inte mamma & pappa) i några timmar ?

  december 5th, 2016 19:22
  Reply
  34
 • Gundela Pettersson

  1. Lugna sinnet.
  2. Home away from home – att nästgårds få njuta friden och lugnet, öppet hav och öppna sinnen!

  december 5th, 2016 20:10
  Reply
  35
 • Helena
  http://Helena

  Massagen heter Lunga sinnet.
  Jag och min man är väl egentligen inte värd en vistelse mer än någon annan. Men efter en extrem tung höst på alla plan känns det som något vi skulle behöva. Dessutom har vi då möjlighet till barnvakt vilket skulle vara bästa julklappen till oss!

  december 5th, 2016 20:54
  Reply
  36
 • Jenny Olsson

  Åter handlingen Lugna sinnet! Den låter himla härlig för en stressad småbarnsmamma.
  Jag har inte varit på spa sedan innan jag fick barn och det var 2011. Känns faktiskt som att detta är en riktig drömvinst, bara få komma hemifrån i lugn och ro. Få vila ut och njuta medan jag laddar upp batterierna!

  december 5th, 2016 20:57
  Reply
  37
 • Sandra

  Hej! Du fick behandlingen ”Lugna Sinnet” som är deras signatur behandling. Jag skulle vilja vinna denna tävling för jag skulle behöva ” lugna mitt sinne” ☺. Skulle behöva ladda batterierna tillsammans med min man. Har ett stressigt jobb samt att jag pendlar som så många andra många timmar i veckan till och från jobbet.

  Tack för en bra tävling med ett fantastiskt pris!

  december 5th, 2016 21:31
  Reply
  38
 • Daniela
  http://www.discoveringtheplanet.com

  1. Lugna Sinnet
  II. Kanske jag inte är så värd denna fina gåva,
  men det är definitivt min mor och syster vill jag lova.
  En mamma som alltid finns där
  utan bekymmer och utan besvär
  gör allt för oss trots värk i kropp
  en liten weekend skulle göra henne gott.
  En syster som är trebarnsmor
  skulle också behöva
  denna fina gåva.

  december 5th, 2016 21:48
  Reply
  39
 • Caroline Henebratt

  ”Lugna sinnet”
  Jag har en dotter på 22 månader och en son på fem veckor, en trött mamma är vad jag är. Min kropp skulle verkligen behöva bli bortskämd efter två täta graviditeter. Och en hel natts sömn skulle inte sitta helt fel det heller. Håller tummar och tår!

  december 5th, 2016 21:56
  Reply
  40
 • Sara Ström

  Lugna sinnet!
  Motivering:
  orken börjar tryta, nu vill vi byta
  Stress mot peeling, städning mot healing o matlagning mot en skönare feeling!

  december 5th, 2016 21:58
  Reply
  41
 • Emma Bildsten
  http://Bildsten82

  Du fick behandlingen Lugna sinnet.

  Jag förtjänar att vinna för jag älskar Nynäshamns havsbad vi har varit där förrut och blev väldigt förtjusta med allt. Jag har även haft en kris i år fick för några månader sen en sjukdomsdiagnos och vi har också haftvinbrott i länenheten. Till råga på alla har vi jobbat heltid men är nu väldigt trötta.
  Att komma till ett ställe vi känner till och är nöjda med skulle kännas avkopplande.

  december 5th, 2016 22:00
  Reply
  42
 • Ann-Louise
  https://stadtillstrand.wordpress.com/

  Behandingen hette ”Lugna Sinnet”. Jag skulle vilja vinna det här till mig och min sambo då vi båda har det väldigt stressigt både på jobbet och privat just nu och det skulle vara underbart att verkligen få koppla av en hel helg.

  december 5th, 2016 22:13
  Reply
  43
 • Anna Bud Sundin
  http://Anna%20Bud%20Sundin

  1. Lugna sinnet
  2.Ett av livets bästa: vistelse på sveriges vackraste spa?. Jag skulle ta med min fina bror eller syster om jag vann. Håller tummarna för att jag blir den lycklige?.

  december 5th, 2016 22:18
  Reply
  44
 • Elisabeth

  Behandlingen heter”lugna sinnet”

  Haft ett hektiskt år med en upprivande seperation och ingen semester pga om organisation. Håller huvudet över vatten ytan och hade verkligen behövt koppla av en helg fri från all stress?

  december 5th, 2016 22:22
  Reply
  45
 • Anna Bud Sundin
  http://Anna%20Bud%20Sundin

  1. Lugna sinnet
  2. Först klassig mat, spa och boende ?som jag väldigt gärna upplever igen! Jag skulle ta med min fina bror eller syster?.

  december 5th, 2016 22:22
  Reply
  46
 • Linn Anna

  Lugna sinnet
  Julen handlar ju just om att ge.. Jag anser mig ”värd” denna vinst för att ge den till min syster och hennes tonårsdotter , ensamstående och nu har hon fått cancer… Vore underbart att få ge dem denna fantastiska möjlighet att skapa vackra och oförglömliga minnen.

  december 5th, 2016 22:24
  Reply
  47
 • Helena Brynte

  ”Lugna sinnet”

  Nej – JAG är inte värd den här vinsten – men min mamma är.
  Jag förlorade min far för en månad sedan, och min mamma förlorade sin livskamrat sedan 55 år (de träffades när hon var bara 14 år).
  Jag skulle inget hellre vilja, än att få ta med henne till Nynäs Havsbad för avkoppling, lugn och ro, god mat, och att bara få njuta.
  Håller tummar och tår, för att jag ska kunna ta med min mamma dit.

  december 5th, 2016 22:32
  Reply
  48
 • Malin Wärme

  Nynäs Havsbads Signatur behandling – Lugna sinnet heter den behandling du fick njuta av.
  Jag kan inte mer än säga att denna vinst skulle vara hur underbar som helst. Min kropp skriker just nu-Pausa, inte dansa..gå på spa 🙂
  Få egen tid, barnen på tryggt avstånd eftersom jag har turen att bo i vackra bästa Nynäshamn.

  december 5th, 2016 22:43
  Reply
  49
 • Josefin Zitoun

  ”Lugna sinnet” heter signatur behandlingen du fick! Jag skulle gärna vilja vinna detta helt ofattbara julpaket, till mina kära föräldrar för att få lugna sinnet, bara njuta och koppla av oss bara tänka på sitt välbefinnande för de är dem värda! Har slitit som bara den detta och många andra år – ställt upp oavsett vad och när för både familj och vänner. Därför hoppas jag på denna vinst så att föräldrarna min koppla av en hel helg och ladda med nya krafter inför nästkommande år!!
  Tack för denna fina chans!!?❤️

  december 5th, 2016 23:08
  Reply
  50
 • Claudia Zitoun

  ”Lugna sinnet” heter signaturbehandlingen du fick!! Helt magisk! Skulle vilja vinna detta underbara julpaket till mig och min syster som haft d riktigt ich slitit dom bara den.

  december 5th, 2016 23:15
  Reply
  51
 • Anette Hult

  1) Lugna sinnet
  2) Stilla. Vackert. Lugn glädje.
  Du och jag. Bara. Vara.
  Skulle så vilja ge dig det här.
  Njuta, bortom stress och allt det där.❤️

  Jag skulle bjuda med min man på detta om jag vinner. En underbar julklapp, till honom som lyckats förändra sin livsstil med viktnedgång, kost och träning.
  Det skulle bli vår första SPAvistelse.

  december 5th, 2016 23:20
  Reply
  52
 • Madeleine Fredriksson

  Behandlingen heter ”Lugna Sinnet”.

  Jag har precis börjat jobba efter min föräldraledighet, det har varit fullt upp med nya arbetsuppgifter, hämtning/ lämning på förskolan och vab, vab, vab.

  Skulle vilja vinna lite tillsammanstid med min sambo Markus. Tänk att få se hans min när han öppnar julklappen
  En helg då vi får prata hela meningar, äta varm mat, bada utan att håll koll på barnen och få sova tills vi vaknar av oss själva.

  Jag skulle även passa på att unna mig en massage.

  december 5th, 2016 23:26
  Reply
  53
 • Cecilia Eriksson

  Hej Aniika!
  ”Lugna Sinnet” är namnet på behandlingen du fick såklart!

  Jag har nyligen fått veta att jag lider utav borderline personlighetsstörning eller/och bipolär sjukdom. Det har varit både en lättnad (att ha det svart på vitt) och en oerhörd kamp.
  Jag är helt slut, över 2år med insomni/depression tar på krafterna och jag behöver få koppla av, ladda om. ??

  Vem vill jag göra det med?

  Jag vill vinna detta åt mig och min mormor. Efter att ha förlorat farmor i höst så har jag verkligen insett hur snabbt allt kan gå och jag saknar allt kul jag och mormor brukade göra tillsammans, det är mer än dags att ta vara på tiden man har tillsammans. Mormor är näst intill den enda jag verkligen kan vara 100% mig själv med och jag kan inte tänka mig en annan person som förtjänar detta mer. ❤️

  december 6th, 2016 2:15
  Reply
  54
 • Tova

  Lugna sinnet

  Vore trevligt med en helg då jag och min tonårsdrake myser istället för att blåsa eld på varandra.
  Massage skulle behövas för ett lugnt sinne som inte blossar upp av lite drakeld

  december 6th, 2016 2:16
  Reply
  55
 • Victoria Piri

  ”Lugna sinnet” heter behandlingen du fick.
  Efter att ha sett alla fantastiska bilder från denna oas skulle jag vilja överraska min man med ett besök där. Skämma bort oss med egentid och någon härlig behandling.
  Det är viktigt att vårda sin relation och detta ställe ser ut att vara den perfekta platsen med sin fantastiska miljö.

  december 6th, 2016 6:25
  Reply
  56
 • Melina Svärd

  Hej!

  1. Lugna sinnet
  2. För att jag behöver sluta gnälla, bara andas och upp ett glas vin hälla. Blicka ut över en vacker natur, älska med mannen som ett djur. Tänk att bara få slippa dammsuga och laga mat, att bara glida ner och plocka frukost på mitt fat. Jag skulle tanka energi och njuta något så kopiöst, på ett kvick hade jag hemma sedan tvätten löst.

  december 6th, 2016 7:18
  Reply
  57
 • Christina
  https://www.facebook.com/christina.lembke.1

  Behandlingen heter ”Lugna sinnet” och den skulle de flesta behöva idag, så som vi stressar runt i en högteknologisk värld.
  Jag skulle mycket gärna vilja njuta av en härlig spavistelse tillsammans med min särbo.
  Dels bor vi en bra bit från varandra och hinner inte ses så ofta som vi skulle önska. Att njuta av spa och lite romantik på det i form av en god middag vore världens härligaste present vi kan ge varandra. Att få uppleva Nynäshmn lite mer vore trevligt, kanske kan man passa på att göra en visit hos en gammal klasskompis som bor där i trakterna.
  Ja vi skulle verkligen behöva lugna sinnet, själen, kroppen….allt går vanligtvis på högvarv. Små oaser av vacker natur, spa och lugnet är den bästa medicinen för all stress…

  december 6th, 2016 8:29
  Reply
  58
 • Tomas Alexandersson
  http://tallinncollector.com

  Det låter som om du fick unna dig ”Lugna sinnet” – låter som livet på en pinne. Om jag vinner en spa-dag blir det min bästa vän som får följa med. Vi firar kompisår tio – vilket jag inte vill fira med tråkig bio. Han finns där för mig när tiden är bra och svår, han hjälper alltid till med att läka mina sår. Får vi lyckan att unna oss spa tillsammans, blir det skratt, avkoppling och glädjedans! God jul.

  december 6th, 2016 9:18
  Reply
  59
 • Andrea

  Hej,

  1. Du fick massagebehandlingen ”Lugna Sinnet”, vilket verkade helt underbart!
  2. Jag och min fästman sparar till vårt bröllop nästa sommar vilket gör att vi behöver spara pengar inför det. Så det vore ju världens lyx att få överraska honom dessförinnan med en härlig spavistelse så att vi kan få komma bort lite tillsammans och koppla av! Jag är helt säker på att min fästman skulle bli mycket överraskad och glad för en sådan överraskning.

  december 6th, 2016 9:43
  Reply
  60
 • Christine – 29°
  http://www.29grader.se/

  1. Lugna sinnet
  2. Det finns inget ”varför just jag är värd den här vinsten”. Alla är värd denna upplevelse.

  december 6th, 2016 9:50
  Reply
  61
 • Fia

  1. Lugna Sinnet
  2. Det skulle vara bästa uppladdningen för det nya året att få spendera tid på Nynäs Havsbad. Ladda batterierna och bara ta hand om varandra. Också sätta punkt för ett innehållsrikt år och blicka framåt genom att ta hand om kropp och själ. Det verkar vara ett fantastiskt rofyllt och harmoniskt ställe och jag tror det skulle göra under för mig att få komma dit.

  december 6th, 2016 9:55
  Reply
  62
 • Susanne Venger

  ”Lugna sinnet” var din behandling.
  Jag och min dotter skulle behöva denna dag tillsammans.
  Min dotter är småbarnsförälder trots sin ringa ålder på 20 år.
  Hon behöver rå om sig själv.
  Jag själv är sjukskriven för utmattningssyndrom.
  Detta skulle vara bomull för själen för oss båda.
  Tack på förhand!

  december 6th, 2016 9:59
  Reply
  63
 • Annelie Martinsson

  Åh Nynäshamn… svaret på frågan är Lugna sinnet!

  Om jag vann det här… det skulle betyda enormt för mig. Har haft det tufft nu i flera år och är så slut. Det var länge sen jag slappnade av och kunde komma iväg.
  Har precis som du också bott i Nynäshamn om än det var en kort period. En ganska svår period blev det tyvärr och havet och naturen blev mitt andrum. Tänker ofta på att åka tillbaka och få njuta av den fantastiska strandpromenaden, naturen och havet. Det tog sig en varm plats i mitt hjärta direkt. Gick där många långa promenader… en av mina favoritplatser och det vore så enormt värdefullt för mig . Jag håller mina tummar och önskar… så hårt jag bara kan!

  december 6th, 2016 10:34
  Reply
  64
 • Camilla Kopponen
  http://Camilla%20K

  Hej! Du fick njuta av en fantastiskt harmonisk behandling som känns ända i in i själen. Behandlingen heter är ”Lugna Sinnet”. En underbar behandling som ger ro. Bara Vara. Min motivering till att vinna denna tävling är att ge mig kärlek och ro att återfå grepp, stabilitet och energi inför 2017. Kämpat hårt med studier och jobb och hjälper andra människor i mitt arbete varje dag som coach. Var kan jag själv fylla på min energi? Vem tar hand om mig när jag faller? Jag vill därför försöka få en härlig weekend där jag kan stanna upp och få nya, positiva energier och ge mig själv en chans att gå vidare. Lämna det som varit och Bara Vara på en sådan underbar plats. Ge mig själv utrymme att få andas. Detta skulle jag gärna vilja göra med en väninna som är utarbetad småbarnsmamma och har separerat. Är det nu vi kan trycka på Stopp-knappen, om så bara för en helg? Detta skulle betyda så oerhört mycket för oss båda då kroppen skriker ”stanna upp”. Detta vore en skänk från ovan. Att få ge sig själv och sin närmsta väninna en paus.

  december 6th, 2016 11:00
  Reply
  65
 • anna sandberg

  lugna sinnet
  jag skulle vilja ge denna trip till min sambo som verkligen skulle behöva komma bort o slappna av lite med en god vän, hon är en superhjälte. Hon pluggar, skriver på en bok, tar hand om hem och familj, finns alltid där både för oss och sina många vänner

  december 6th, 2016 11:32
  Reply
  66
 • Anne-Louise Andersson

  Lugna sinnet heter den.
  Att leva en dag i ett liv utav lyx,
  se ut över havet och njuta, vad tycks?
  Slippa bädda sängen ,bara slappa med besked,
  hoppas även min käre får följa med.

  december 6th, 2016 13:42
  Reply
  67
 • Yan B. Strömberg

  1. Lugna Sinnet.
  2. Att ensamtid vi två kan vinna och få,
  helt säkert tror jag vi kommer att bra må,
  Därför en eventuell tripp till östkusten,
  Då vi får tid med både oss och lusten!

  december 6th, 2016 13:48
  Reply
  68
 • Åsa Holmkvist

  Svaret = Lugna sinnet

  Jag är en snäll person,
  som på ryggen inte får fason !
  Den blir inte riktigt rak,
  och det känns där bak !
  Lite avkoppling och ro,
  så blir jag lugn och go´!

  december 6th, 2016 13:49
  Reply
  69
 • Samira Zoriyat Khah

  Hej! Vilken rolig tävling! Behandlingen du fick då du sist var där heter ‘Lugna sinnet’ (massage för nacke/rygg och så en återfuktande ansiktsbehandling, lyxigt värre haha). Jag vill väldigt gärna komma iväg med killen. Både han och jag jobbar sönder då vi köper lägenhet snart och flyttar in. Absolut bästa avslappningen skulle detta vara.. Två dagars lyx. Då vi inte ens har tid att dra utomlands är det här helt enkelt bästa idén! Avkoppling för oss båda

  december 6th, 2016 13:49
  Reply
  70
 • Teresia Devenyi

  Lugna sinnet!
  Jag önskar vinna detta spa-paket för att vi precis har flyttat (till Nynäshamns kommun) och behöver verkligen detta nu. Efter 4 flyttar på 4 år så skulle en god middag och ett spa-besök sitta passande. Nu har vi flyttat klart jag och sambon!

  december 6th, 2016 14:34
  Reply
  71
 • Nadja Östman
  http://Nadja%20Östman

  Lugna sinnet är svaret på din fråga.
  Det enda jag vill är att lyckas komma iväg med min sambo, svårt med eget företag och små barn. Men sett är ju en gåva som man inte kan tacka nej till så nu hoppas hoppas hoppas jag på att få med mig mannen min så vi kan få ett lugnt sinne.

  december 6th, 2016 14:44
  Reply
  72
 • Marcus

  Svar: lugna sinnet
  Motivering:
  Att en helg till farmor & farfar få lämna barnen bort,
  lyxa med spabehandling av olika sort.
  För egentid är ett minne blott sedan vi våra älskade små barn fått.
  Hittills har varmt bad och ett värmeljus när barnen somnat fått duga,
  men skulle så gärna tillbringa en helg själv med min fruga.
  Bara njuta av varandra och slappa, tror att det skulle göra gott för mamma & pappa

  december 6th, 2016 16:31
  Reply
  73
 • Sofie Hoden

  1. ”Lugna sinnet”
  2. Till våren blir jag fru,
  Men ingen bröllopsresa står på tu.
  Vore fantastiskt att få unna sig något så lyxigt som spa,
  Ingen hade blivit gladare än ja’.
  Skulle jag vinna detta,
  Blir det en fantastisk överraskning kan jag berätta.

  december 6th, 2016 16:36
  Reply
  74
 • Magdalena S

  1. Rätt svar är Lugna sinnet och det lät alldeles alldeles underbart =)

  2. Jag tycker nog jag är värd detta minsann
  Vore helt varm i hjärtat om jag vann
  Förlorat min syster och gått igenom en jobbig flytt från barnens far
  Otroligt mycket på krafterna det tagit har
  Skulle ta med min kära mor som gått igenom en tuff cancerbehandling så trist jag vet
  Skulle verkligen uppskatta ett sådant här paket
  Lämna all måsten och dammtussar i husen
  Rå om mig själv & mamma och njuta till tusen <3

  december 6th, 2016 17:40
  Reply
  75
 • Björn Lindblom
  http://Björn%20Lindblom

  Svar: Lugna sinnet.
  Både jag och min kära kvinna
  vill mycket gärna vinna
  en vistelse i Nynäshamn,
  ja i NynäsHavsbads famn
  och glädja själen och kroppen
  ja helt enkelt riktigt må toppen.

  december 6th, 2016 18:31
  Reply
  76
 • Jessica Harju

  Svar: Lugna sinnet
  Min nacke är stel,mina leder trötta,
  benen värker och fötterna är nötta.
  En spavistelse skulle göra susen
  och uppskattas till tusen.
  Trerätters,övernattning och badentré
  det kallar jag riktig livskvalitè 🙂

  december 6th, 2016 18:31
  Reply
  77
 • Mange

  Rätt svar på tävlingsfrågan är: ”Lugna Sinnet”

  Min motivering:

  Denna fantastiska upplevelse vill jag såklart dela, med min älskade sambo vid namn Mikaela ❤
  Efter hennes nyligen genomlidna strumaoperation, önskas välbehövlig avkoppling och rekreation.
  En välkommen vistelse på Nynäs Havsbad, skulle ju förhöja ”må-bra-faktorn” i allra högsta grad.
  Tid för att mysa och njuta i fullaste drag, samtidigt som vi även firar vår 10-åriga förlovningsdag ?.
  Ja detta scenario skulle ju med ens, utgöra allra BÄSTA betingelser för en snabb konvalescens! ?

  december 6th, 2016 20:02
  Reply
  78
 • Anne Glimhester

  1. Lugna sinnet
  2. Vill inte ‘blotta mig’ men självklart skulle själen behöva avkoppling på ett sånt vackert ställe. Och jag skulle ta med mig min bästa vän, kärlek, själsfrände, största kärleken. Min man.

  december 6th, 2016 20:09
  Reply
  79
 • Malin Bull

  Du fick behandlingen Lugna sinnet.

  Jag skulle gärna vilja vinna för att kunna komma iväg på lite lugn och ro med min sambo innan vårt andra barn kommer i januari. Barnfritt och tyssssstnad….

  december 6th, 2016 20:21
  Reply
  80
 • Cassandra Olsson

  Du fick massagen ”Lugna Sinnet”
  Jag & min pojkvän har hamnat i en period när vi är lite halvt trötta på varandra och inte uppskattar varandra som vi brukar göra, det känns så otroligt tråkigt. Och jag tror att vi behöver göra någonting tillsammans bara han och jag, så detta skulle vara perfekt för oss!

  december 6th, 2016 20:33
  Reply
  81
 • Anna E

  1. Den heter lugna sinnet
  2. Vill inte dra någon snyfthistoria, men efter vårt sjunde misslyckade IVF-försök förra veckan känns livet allt annat än muntert. Kroppen sprängfylld med diverse tillsatta hormoner, huvudet fyllt med tankar/oro och ett hjärta fyllt med sorg.
  Önskar att vi, min man och jag, för en stund fick fly verkligheten. Bara vi två, för att orka ladda om och fortsätta vår kamp

  december 6th, 2016 21:01
  Reply
  82
 • Annelie

  1 Lugna sinnet
  2 Jag är värd detta för att min man var med om en olycka i slutet av september med gipsning, kryckor, blodpropp, sjukskrivning och Gud vet allt som följd. Under två månaders tid har jag i princip roddat tre kids själv, + heltidsjobb, alla aktiviteter, skjutsningar, läkartider etc Och haft nästan fullt ansvar för hela hemmet och allt vad det innebär. En stor eloge till alla ensamstående som fixar detta varje dag år ut och år in. Beundransvärt! Under denna tid blev jag själv också sjuk med spänningshuvudvärk/yrsel till följd. För att få bot med detta har jag nu fått glasögon, avslappnande övningar och rådgivning från naprapat. Och nu mår jag bättre. Och tack och lov så gör även min man det, gipset är borta och han har börjat jobba igen. Så skönt! Förhoppningsvis är vi snart tillbaka till en vanlig vardag igen. Denna vinst skulle vara så välbehövlig!

  december 6th, 2016 21:08
  Reply
  83
 • Anna Skilberg

  1 ”Lugna sinnet”
  2 Alla är värda att få den här upplevelsen hos er! Jag önskar att än en gång få se de vackra omgivningarna, lugnet, vyn från poolen, det kylande badet från friska havet, den goda maten & trivseln på hotellet som jag upplevt med jobbet. Detta önskar jag att få dela med min kära❤️.

  december 6th, 2016 21:34
  Reply
  84
 • Johanna Åberg

  1 . Lugna sinnet
  2. Eftersom jag åkte på en oplanerad arbetslöshet, även om den var kort så står vi med bara en lön under december, vilket ger en mycket snål jul detta året utan julklappar för oss vuxna, så skulle jag vilja vinna detta till mig och min make.

  december 6th, 2016 21:42
  Reply
  85
 • annica sundström

  Lugna sinnet hette behandlingen.
  Alla som har eller har haft en tonåring känner till hur det är, vuxna är nördar och bara till besvär. Dennatripp skulle nördarna få mötas utan ungar gud ske pris och umgås bara vi på nördars vis!

  december 6th, 2016 21:54
  Reply
  86
 • Britt-Marie Rosbäck
  http://Brittmarie%20Rosbäck

  Den heter Lugn sinnet.

  december 6th, 2016 23:03
  Reply
  87
 • Henrik B

  Rätt svar = Lugna sinnet

  En natt på hotell,
  ska spenderas horisontell !
  Småbarnsföräldrar vill sova,
  god sömn är en gudagåva !

  december 6th, 2016 23:30
  Reply
  88
 • Kattis

  1. Lugna sinnet
  2. Ja tack!!! Det är lugna sinnet jag vill göra tillsammans med min älskade syster som bor alldeles för långt bort från mig. Vi behöver få spendera ett dygn (minst egentligen) med varandra för att hinna prata, skratta och pausa vardagen. Min syster är min bästa vän och att få umgås med henne är som medicin för mig och Nynäs havsbad skulle lunga våra sinnen mer än väl!

  december 7th, 2016 1:43
  Reply
  89
 • Sofi Fifi Karlsson

  1. Lugna sinnet
  2. Jag har varit grymt stressad denna höst då jag försörjt två vuxna genom att arbeta som en galning samtidigt som jag pluggar och försöker hitta livet i en ny stad. Det har väl gått sådär. Efter några hemska månader börjar bitarna falla på plats och jag kan hitta nån slags ro då och då mellan alla måsten. Det vore underbart att få komma bort ett slag och bara njuta av lugnet och livet och inte tänka på räkningar, tvättider och saknaden till vännerna på andra sidan landet.

  december 7th, 2016 2:35
  Reply
  90
 • Anna

  1. Lugna sinnet.
  2. Många motiverar sin sina SPA-behov med att de har barn som sliter ut dem fullständigt. Jag väntar nu mitt första – och skulle vilja börja min vilda bäbis-resa med att vara så fräsch och utvilad som det bara går.

  december 7th, 2016 10:53
  Reply
  91
 • Lina

  1. Lugna sinnet
  2. Ytterliggare ett år av studier och stress börjar ta ut sin rätt. Jag har dock klarat alla mina tentor och kurser och dessutom gjort mycket hemma. Därför tycker jag mig vara värd en avkopplande stund.

  december 7th, 2016 14:41
  Reply
  92
 • Maria

  1. Lugna sinnet.
  2. Jag är värd därför att jag arbetar med att bli bättre. Jag gör någonting. Det behöver firas med en avslappnande vistelse!

  december 7th, 2016 21:27
  Reply
  93
 • Jennifer
  http://starofusa.blogg.se

  Behandligen heter Lugna Sinnet.

  Jag vill vinna denna spaupplevelse för att dela den med min mamma. Hon blev sjuk dagen innan vår tänkta semester. Vi fick åka ambulans och hon blev nedsövd i tre dygn. Sedan blev hon kvar på sjukhuset i två veckor. Det blev alltså inga tre veckor i Dubai för oss utan jag fick försöka avbeställa resan och vi fick knappt några pengar tillbaka för flygresan. Därför vore det i alla fall lite plåster på såren att få åka på spa tillsammans och äta gott och bara ro om varandra. En himla fin julklapp skulle det bli.

  december 7th, 2016 22:20
  Reply
  94
 • Mikael K

  1) Lugna sinnet

  Stadshuset, Luleå. Januari 2011.
  Det var sent på eftermiddagen. Trots lördagskväll var staden ovanligt tyst. Det var magiskt vackert med det mörka mot nyfallen, vit snön som gnistrade likt tusentals kristaller. Det var -24, och jag skakade. Frös jag, eller var det nervositeten? Inom en halvtimme skulle jag gifta mig med min kärlek.

  Vacker. Hon var höggravid, fingrarna var svullna så vigselringen – ”den fixar vi sen, när bebisen blivit född. Och bröllopsresan…”

  Oktober 2016. Luleå
  Barnet i magen? En fantastisk hockeyälskande grabb som heter Jesper.
  Sällskapas numera även av hans minst lika härliga lillasyster.
  Och min fru då. Hon ger mig fortfarande fjärilar i magen. Hon får mig att skratta så jag kiknar. Uttrycker klokheter likväl som ger svar på tal. Jodå. Livet rullar på likt ett lokomotiv utan handbroms. Jobb, föräldraledighet, blöjbyten, hockeyträning, handla, städa, äta.
  Den där ringen har inte blivit av. Inte heller bröllopsresan. Vi älskar inte varandra mindre för det. Vi har bara inte haft möjligheten att prioritera det.

  Hon och Jag. Tillsammans på Nynäs Havsbad. Drömmen. Inga måsten, inga krav, ingen stress.
  Vi har inte haft ett eget dygn, utan barn sedan 2011. Det är dags nu. Och Nynäs Havsbad ser magiskt välgörande och underbart ut. Hoppas.

  december 7th, 2016 22:35
  Reply
  95
 • Evelina Utterdahl
  http://www.earthwanderess.com

  1. Lugna sinnet
  2. Detta år har jag inte bara jobbat 3 jobb och startat min egen firma, utan dessutom studerat 3 heltidskurser på distans samtidigt.
  Gick in i väggen i början av sommaren men har kämpat ikapp och snart, snart, snart är jag äntligen klar med allt detta slit. En spa-vistelse är definitivt vad jag både behöver och förtjänar 🙂

  december 7th, 2016 23:07
  Reply
  96
 • Anita Karlsson

  Svar. Lugna Sinnet.
  Norrländskt par som gillar Nynäs Havsbad,
  underbart vackert, ja man kopplar av.
  I tre år har jag haft stora besvär med min hals,
  har tänkt om någon rekreation fanns.
  När jag ser den här tävlingen går tankarna tillbaka på vårt besök,
  kanske lite medicin för mig med ett återbesök. God Jul

  december 7th, 2016 23:34
  Reply
  97
 • Nils Håkan Karlsson

  Svar. Lugna Sinnet.
  Inte alltid så skoj att gå hemma och vara pensionär.
  Ut till snickarboden och kollar finns det något jobb där.
  Ja, då får det bli en lång promenad för det tycker jag är gott,
  och sedan kan jag vid TV-n koppla av och se sport.
  Trots att jag är 71 så är jag inte bangen att köra bil,
  jag hittar till Nynäshamn och orkar köra dessa 25 mil.
  Det vore trevligt att få bo på Nynäs Havsbads hotell,
  hoppas nu att Resfredags Tomte mot mig är extra snäll.

  december 7th, 2016 23:44
  Reply
  98
 • Susanne C

  Lugna sinnet! Jag tycker jag är värd vinsten för att jag har haft ett riktigt skitår, men nu hoppas jag att allt vänder. I fredags opererades jag för livmoderhalscancer och nu väntar jag på svar att allt är borta. Om det är det så är det en sten som kommer släppa från hjärtat, äntligen kommer jag kommer jag kunna våga planera framåt, våga resa, våga tänka på barn igen…
  Med mig hade jag tagit min sambo som har varit ett otroligt stöd genom allt, när jag först hade fått besked så kom jag hem och berättade, sa att vi kanske aldrig skulle kunna få barn och om han ville gå så fick han. Han sa bara till mig att jag skulle vara tyst, att jag skulle bli frisk och att det finns andra sätt. Hoppas på vinst 🙂

  december 8th, 2016 13:53
  Reply
  99
 • Sandra

  Senast jag och min syster var gjorde något gemensamt var 2012! Vill så åka iväg med lillasyster igen! Ett år sedan vi sågs sist och vill ha henne alldeles för mig själv en dag åtminstone. Behandlingen ”lugna sinnet” som du gick på låter som läkandets medicin och precis något för oss. I januari i år dog vår mamma och vår relation har sedan dess försämrats. På ett sådant här ställe kanske vi kan finna tillbaka till det vi en gång hade, få minnas, få ro i själen och läka tillsammans!

  december 8th, 2016 14:24
  Reply
  100
 • Jens

  Svaret på vad massagen heter som du fick är Lugna sinnet.

  Det är verkligen en massage som jag och min livskamrat och älskade fru skulle behöva få en omgång av själva.
  Då livet i sig ständigt går i 110 så vore det under bart med rekreation och laddning av batterier med avkoppling,lugn som massage av den du fick.
  Att min käresta dessutom fyller 40 på Alla Hjärtans Dag med och att då skulle det vara underbart att få överraska henne med en avkopplande weekend
  på ett spa vore pricken över i:et

  december 8th, 2016 19:28
  Reply
  101
 • Johanna Pagaura

  1. Svaret på frågan är lugna sinnet, jag hoppas den rengjorde minnet. 🙂

  2. Det vore skönt med ett varmt bad, inne på spaet.
  Vårda min kropp skulle bli topp för min kropp och själ, för sedan få en mjukare axel och häl. Här vill jag vara för en dag och bo för få lugn och ro. Med denna dag, vill jag helst spendera med min pojkvän på spa.

  God jul!

  december 8th, 2016 20:27
  Reply
  102
 • Sussi F

  Lugna sinnet!
  Att få existera och bara finnas till,
  låta dagen ta oss precis dit vi vill,
  vara i stunden och låta hjärtat styra,
  iskall champagne – vi blir lite yra,
  vattnet får hela kroppen omsluta,
  det är tillåtet att till fullo njuta,
  mer SPAciellt kan det inte bli,
  Nynäshamns Havsbad är positiv energi!

  december 8th, 2016 22:06
  Reply
  103
 • Moa

  1) Massagen heter Lugna Sinnet!
  2) Fastnade med att läsa alla andras motiveringar, många så fina, sorgliga, roliga, fantastiska. Så, fastnade i mitt eget skrivande. Det finns så många människor som är värda sådan här lyx och mer därtill. Men. Jag är värd detta för att jag försöker, försöker att vara så bra jag bara kan vara varje dag. Mot mig själv, för mig själv, likväl som för de fina omkring mig. För att jag vet att jag mår så mycket bättre av att andas. För att jag har lärt mig att det alltid hjälper, och även när man går i bitar och illusioner man levde i går i kras och det gör ont i hela kroppen, så hjälper det att andas. För att när liv går sönder omkring en och vardagen plötsligt blir svår att hantera, är det enda som hjälper att andas. Att andas ger mig energi när jag trodde att jag inte hade någon ork kvar i kroppen. För att detta skulle hjälpa mig att andas. Kram <3

  december 8th, 2016 22:22
  Reply
  104
 • Jonathan

  1) Lugna Sinnet.

  2) Vill så gärna överraska kärestan med en fantastisk julklapp under granen!
  Har knåpat ihop ett rim utifall att …

  Jag är verkligen dålig, hörrödu,
  på att visa dig min uppskattning, allra käraste fru.
  Så jag frågar: vill du åka på spa med mej?
  Jag vet att bubbel i glas och runt kroppen verkligen är din grej ;),
  och jag lovar att ställa upp på allt du ber mig göra.
  Du vet att du mig med en god middag enkelt kan förföra!!
  Kanske även jag testar en behandling eller två.
  Vilket gott skratt du kommer att få dig då!

  december 9th, 2016 9:01
  Reply
  105
 • Annika Nilsson

  Svar: ”Lugna sinnet”
  Åh, jag skulle vilja ta med min hemlige pojkvän på detta oemotståndliga SPA! Tänk att få komma bort, långt ifrån nyfikna blickar och gamla ex, och bara få njuta av SPA och god mat! Ljuvligt! Eftersom vår relation inte är officiell ännu, så är det ganska ansträngande i vardagen att alltid få smyga när vi ska ses. Gissa då hur underbart det skulle vara för oss att få komma till Nynäs och bara vara!

  december 9th, 2016 12:19
  Reply
  106
 • Lisa
  http://Lisa

  1. Lugna sinnet
  2. Jag har varit på spa en gång och det förändrade vårt liv. På riktigt. Under två nervkittlande timmar i ett tyst rum, nerbäddade under stora filtar, skickade min kille och jag lappar till varandra, medan jag hjälpte honom att formulera ett avskedsbrev. Min kille hade länge pratat om hur han misstrivdes på jobbet. Sådär som man lätt gör. Det var svårt att riktigt ta på allvar till slut. Men där, i lugnet, långt från barn och vardag, blev det så tydligt. Det gick bara inte längre. Dagen därpå körde vi hem från badhuset, nervösa men fyllda av ny energi. Och den där dagen har betytt så himla mycket. Idag har vi tre barn tillsammans och allt rullar på i helt nya hjulspår. Jag tävlar för att få chansen att än en gång kliva av cirkusen för en stund och få tid att reflektera.

  december 9th, 2016 12:56
  Reply
  107
 • Margareta

  Lugna sinnet heter behandlingen du fick.
  Om jag har turen att vinna skulle jag ta med mig min underbara man. Det vore helt fantastiskt att komma iväg och ta hand om varandra. Efter flera år då vi stöttat vår vuxna dotter i hennes sjukdom, vilket såklart är en självklarhet, har vi stundtals glömt bort varandra och tagit den andra för givet.

  december 9th, 2016 13:14
  Reply
  108
 • Anette Eriksson

  1: Lugna sinnet
  2:
  20 år, ja det är tiden som har gått
  sen singellivet blev ett minne blott
  Vi möttes i en gammal raggarbil
  en med risig lack och rosa textil

  Sen dess har det blivit villa, barn och hund
  vissa nätter har vi inte sovit en blund
  Många stormar har vi också ridit ut
  utan att kärleken för den skull tagit slut

  En härlig weekend för bara oss två
  önskar jag att vi kunde få
  För hemma är det inte så lätt i praktiken
  att bland tvätt och städning värna om romantiken

  december 9th, 2016 17:21
  Reply
  109
 • Anne

  Lugna sinnet
  Känslan att lämna allt och bara dra,
  är den bästa grogrunden kärlek kan ha.

  december 9th, 2016 18:02
  Reply
  110
 • Sofie Altuntas

  Svar: Lugna Sinnet

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor det ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  snart kommer hon till mig i Sthlm för mysigt julstök,
  jag vill då överraska med ett härligt spa-besök,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

  december 9th, 2016 20:44
  Reply
  111
 • Carl Magnusson

  Du fick behandlingen ”Lugna sinnet”, lät helt fantastiskt när man läste om det!

  Jag skulle vilja överraska min distansflickvän! Vi pluggar i olika städer för tillfället och ses så ofta vi kan, oftast ett par ibland tre gånger i månaden. Hon är världens snällaste människa som gör allt för alla, därför skulle jag vilja överraska henne med detta! Hon, om någon, förtjänar att bli omhändertagen och bortskämd under en helg.

  december 9th, 2016 23:12
  Reply
  112
 • Helena Ahnberg

  1. LUGNA SINNET
  2. Tänk att bara få ligga och softa
  det brukar verkligen inte hända ofta
  Att endast slappa, njuta och ha det bra
  i vacker miljö med god mat och Spa
  Det vore en fantastisk gåva
  och vi skulle njuta, det kan jag lova!

  december 10th, 2016 9:21
  Reply
  113
 • Patrik

  1. Lugna sinnet.
  2. Efter ett år fyllt av kämpande mot sjukdom både för mig och min vackra sambo så hoppas jag innerligt att vi får turen att få besöka detta fina spahotell. Det är verkligen något vi skulle se fram emot. Läste din artikel om din vistelse där och det låter alldeles underbart!

  december 10th, 2016 10:20
  Reply
  114
 • Linda, 155cm.se
  http://155cm.se

  1. Lugna sinnet
  2. För att jag bott i den här stan i sex år och fortfarande inte lyckats pallra mig iväg till havsbadet. Jag behöver en spark i baken med ett utgångsdatum 😉

  december 10th, 2016 10:51
  Reply
  115
 • Jenny
  http://jennysen.spotlife.se

  Behandlingen heter ”Lugna Sinnet”.

  Jag har haft en tuff höst med två sjukdomsperioder på kort sikt, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Det har varit mycket tankar, grubblerier och allt detta i samband med att vi ska byta arbetsgivare och allt. Det har blivit lite för mycket alltså.
  Bor dessutom inte så långt ifrån Nynäshamn, så detta vore verkligen så trevligt 🙂

  december 10th, 2016 12:09
  Reply
  116
 • maria
  http://Maria

  1.Behandlingen du fick heter ”Lugna Sinnet”.
  2. Jag tycker ALLA är värda lite guldkant på tillvaron med en lyxvistelse på spa- speciellt kvinnor som jobbar heltid (eller mer!), tar hand om barn och marktjänst, vardagsstressar och försöker få livspusslet att gå ihop! (som jag)
  🙂
  En sådan här vinst skulle betyda avkoppling, lyx, ny energi och kraft!

  december 10th, 2016 18:20
  Reply
  117
 • Pernilla Rönnlid

  1. Massagen heter ”Lugna Sinnet”
  2. Stressad, trött och sliten
  min arbetslust är liten
  en lyxig spahelg hägrar
  men min tunna plånbok vägrar
  Så, just som jag mist allt hopp
  flög humöret plötsligt i topp
  en underbart vacker bild fick jag se
  av Nynäs Havsbad, jag började le
  här är den lugna sköna miljö
  med utsikt över land och sjö
  som min vän och jag behöver så väl
  en ljuvlig njutning för kropp och själ
  tänk en barnfri helg för bara oss två
  massage, god mat, tid tillsammans kan vi få
  nu lever mitt hopp igen
  om en lyxig spahelg för mig och min vän.

  december 10th, 2016 19:18
  Reply
  118
 • Jens A

  Svar: ”Lugna Sinnet”

  Motivering: Mitt enda och bestående intryck av Nynäshamn är alla ”ångest söndagar” då jag under lumpartiden avlutade varje helg med att i Nynäshamns hamn bli ombordlasstad på nattfärjan mot Gotland för att genomföra ännu en lumparvecka på Gotlandsregementet där jag tjänstgjorde. Så det skulle vara underbart att få uppleva och förknippa Nynäshamn med något bättre än ”ångest söndagar”.

  december 10th, 2016 21:18
  Reply
  119
 • Hilda

  1. Lugna sinnet
  2. Min kära flickvän jag vill invitera,
  på spa skulle vi bara umgås och kurera. 
  Då kan vi även denna vinter parera,
  utan att oss själva behöva debitera!

  december 10th, 2016 22:22
  Reply
  120
 • Helen

  1. ”Lugna sinnet”

  2. Har ganska nyligen träffat en man, vi är båda frånskilda med barn. Nu börjar vårt förhållande bli mer seriöst, men vi har aldrig åkt iväg någonstans bara vi två. En mysig helg på Nynäs Havsbad vore perfekt för att verkligen känna efter om det är vi två på riktigt och om vi ska våga släppa sargen och satsa fullt ut på varandra!

  december 10th, 2016 23:16
  Reply
  121
 • Caroline

  1. Lugna sinnet
  2. Jag och min sambo behöver få vara bara han och jag
  Barnfria om så bara för en dag
  att bara tänka på oss och få lov att slappna av
  En mysig helg utan massa krav

  december 10th, 2016 23:59
  Reply
  122
 • Lina
  http://liniztravel.com

  Stor konkurrens!

  december 11th, 2016 12:45
  Reply
  123

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *