Close
Snyggaste weekendväskan? Här är min favorit.

Snyggaste weekendväskan? Här är min favorit.

Jag är inte ett dugg förvånad över att det var hos inrednings- och designexperten Frida Ramstedt / Trendenser som jag fick span på den snyggaste weekendväskan jag hade sett i ett blogginlägg för flera år sedan (2016 för att vara exakt). ”En sådan vill jag också ha!” tänkte jag, och så gick åren.

Snyggaste weekendväskan? Här är min favorit!

Prislappen var mastig, men efter att ha haft weekendväskan i bakhuvudet under fyra års tid, och dessutom fått en påminnelse i det nypublicerade blogginlägget ”Vanliga sökningar och mest läst på Trendenser”, slog jag faktiskt till på stort strax efter min fyrtioårsdag. För mig är Frida Ramstedt likhetstecken med kloka och genomtänkta köp som håller över tid, vilket jag tror och hoppas att den här weekendväskan kommer att vara. Jag räknar med att bära väskan under många år (och att något av mina barn kan ta över sedan?), och att den till och med blir snyggare med tiden.

snyggaste weekendväskan sandlund Hossein

Väskan kommer från märket Sandlund/Hossein, som startades upp av Anders Sandlund (som tydligen gick i samma nollningsgrupp som Trendenser-Frida) och hans kollega Tulin Hossain. Värt att nämna är deras initiativ The Cow Funder Initiative, där det aktuella företaget alltså donerar kalvar till behövande familjer i Bangladesh för att skapa en tillverkningskedja med syfte att ”förbättra och inspirera en industri”.

snyggaste weekendväskan sandlund Hossein

När jag beställde min väska fanns ett schyst erbjudande vilket innebar att jag fick en liten väska/clutch på köpet, perfekt som innerväska för exempelvis mobiltelefon, smink och kortfodral eller mindre plånbok. (Kortfodralet på bilden är också från Sandlund/Hossein, enligt hemsidan ingår just nu en sådan på köpet om du beställer en väska.)

snyggaste weekendväskan sandlund Hossein

Det finns flera olika väskmodeller från Sandlund/Hossein, men för mig fanns egentligen ingen tvekan när jag beställde weekendväskan Barnholm (i färgen tan). Priset? 3.895 SEK. Nej, hållbara klassiker är inte gratis och JA, det är den snyggaste weekendväskan jag har sett!

Mina resor är av naturliga skäl lagda på is under obestämd tid, men förhoppningsvis kan jag inom en inte alltför avlägsen framtid packa min nyinköpta väska för en hotellövernattning i närområdet. Fram till dess får den stå här som en påminnelse om ljusare tider.


Här hittar du fler inlägg under kategorin Resfredag tipsar.

8 comments

  1. Tack (även för konsulterandet inför köpet!).

 1. Väldigt snygg väska! Man får ju ofta vad man betalar för och jag lägger också lite extra på en (snygg) väska som håller än köper en billig bara för att den är billig.

 2. Snygg!
  Min favorit är en väska från Bukvy som du kan använda på flera olika sätt.
  Känner du inte till märket, så googla det. Snygga väskor!

  1. Oj, det märket har jag inte hört om. Ska kolla. Tack!

 3. Sjukt snygg, men ja, priset. :/ Men man får allt som oftast vad man betalar för så. Det blir nog många fina reseminnen i den 🙂

  1. Jag räknar med många fina minnen, nu får den fungera som symbol för ljusare tider. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close