Close
Första advent: Tävla och vinn hotellvistelse på Nääs Fabriker!

Första advent: Tävla och vinn hotellvistelse på Nääs Fabriker!

Första luckan är ett betalt samarbete med Nääs Fabriker.

Det är första advent, och därmed dags för årets premiärlucka av Resfredags adventskalender! För sjunde året i rad väntar ett gäng fina vinster, där nya luckor presenteras varje adventssöndag från och med idag. Den gemensamma nämnaren är även i år resor och upplevelser. I den första adventsluckan väntar en riktigt fin vinst bestående av ett presentkort på 3.500 kronor avsett för en hotellvistelse för två personer på en av mina hotellfavoriter: Nääs Fabriker i Tollered utanför Alingsås. Jag förutsätter att den som vinner anpassar tidpunkten för vistelsen efter rådande restriktioner mot bakgrund av covid-19.

Första advent: Tävla och vinn hotellvistelse på Nääs Fabriker!

Nääs-Fabriker
tävla och vinn hotellvistelse
tävla och vinn hotellvistelse Nääs fabriker

För ganska exakt ett år sedan firade vår familj in första advent på Nääs Fabriker och fick en minnesvärd hotellvistelse bestående av årets första julbord, kvällsspa i Badhuset, häng med familjen i ett fint hotellrum och avslutningsvis ett besök på områdets mysiga julmarknad i strålande vintersol.

Läs mer: Nääs Fabriker Hotell & Restaurang – hotelltips i Västsverige.

Hotellet ligger i ett gammalt fabriksområde, som utöver hotellverksamheten bland annat också rymmer butiker, restaurang, kafé och kontor. Nääs Fabriker är ett uppskattat utflyktsmål för både lokalbefolkning och långväga gäster – det här är definitivt en helhetsupplevelse värd hajpen! I år blir det ingen traditionell julmarknad på Nääs Fabriker, däremot har området satsat lite extra på utomhusmiljön. Det kommer därmed även hända lite extra kul saker på området varje adventshelg (givetvis anpassat efter rådande pandemi). Här kan du läsa mer om Advent på Nääs Fabriker.

Det gör mig väldigt glad att Nääs Fabriker tackade ja till att delta i kalenderns första lucka – där vinnaren alltså får ett presentkort för att boka in en hotellnatt inklusive frukost för två personer på Nääs Fabriker. Vinstvärdet på dagens lucka är 3.500 kronor, presentkortet är giltigt under ett år.

För att tävla vill jag att du i en kommentar till det här inlägget svarar på följande frågor:

 1. Vad heter sjön som ligger strax intill Nääs Fabriker? (Svaret hittar du på Nääs Fabrikers hemsida.)
 2. Motivera varför du vill vinna den här hotellövernattningen, och vem du kommer att ta med dig om du vinner.

Tävlingen avslutas vid midnatt den 5 december 2020. Tävlingen är avslutad, men fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. Vinnare blev Åsa Lissdaniels. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram.


*Presentkortet skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt.

168 comments

 1. 1. Sävelången
  2. Jag vill vinna eftersom jag älskar hotellvistelser, tycker det är det mysigaste som finns och det varit så skönt med ett miljöbyte! Jag tar isåfall med mig min pojkvän som jag distansförhållande med. Han bor i Norge och vi har bara setts en gång hittills sedan corona bröt ut i mars.

  1. Monica Kvarnström says:

   1. Sjön heter Sävelången.
   2. Detta år 2020 har slitit lite på oss och våra relationer, så att få åka till NÄÄS Fabriker för en övernattning där vi bara blir uppassade och får njuta av stunden, ja det vore himmelskt, jag fick fungera ett tag vilken jag skulle ta med och det får bli en kär vän som läser till Läkare och jobbar alldeles för mycket och samtidigt tar hand om familj och barn. det är helt otroligt vad vi håller på, jag var där för en tid sedan och vet vad det innebär.

  2. Inga-Lill Heineman says:

   Sävelången är namnet på sjön.
   Vill gärna åka dit med min man.

  3. Sjön heter Sävelången😊Jag tar gärna med mig min dotter Linda för att vi har pratat så länge om att träffas och göra nåt mysigt ihop❤️

  4. Viveka Rollfelt says:

   Sävelången heter sjön! Jag tar gärna med Marcus Rollfelt för att vi älskar Nääs fabriker. 🌲⭐️😍

  5. Finaste Sävelången! Tar med mig gubben (världens finaste man). Vi är världsbäst på att bo på hotell! Vi är lite galna dvs slänger ut tv:n från hotellrummet, badar nakna i Sävelången och sjunger snapsvisor hela natten 😊 Nej vi skojar, vi vill bara njuta av det fantastiska hotellet och dess omgivning och kanske ändå bada nakna i Sävelången 😁

 2. Camilla Sandmark says:

  1. Den heter Sävelången.
  2. Det här året har sannerligen varit annorlunda. Det är mycket som har ställts på ända men det har också dykt upp överraskande och positiva händelser till följd av det hela. Om jag vann denna härliga vistelse så skulle jag ta med mig maken . Inte för att vi behöver tid tillsammans. Nej, det har vi haft gott om det här året. Men vi behöver et miljöombyte. Då kanske vi ser på livet och varandra med nya ögon och det bästa som finns är ju dignande hotellfrukostar.

 3. 1 Sävelången
  2 Älskar resor av alla dess slag, inrikes som utrikes. Varför inte nu ta tillfället i akt att upptäcka en annan del av Sverige då jag mest upptäckt den norra delen. En övernattning här skulle vara ett sådant fantastiskt tillfälle o då tillsammans med min lika restokiga vän Agneta. Att få uppleva Nääs fabriker tillsammans med henne vore grymt, någonstans måste man börja upptäcka andra delar av vårt vackra land o då startar vi helt sonika här

 4. 1 Sävelången
  2 Jag har inte träffat min dotter sen i somras, och det skulle vara roligt att få planera in något riktigt härligt och kul.
  Min bästa klapp skulle vara en lyxig mamma-dotter-weekend efter jul!

 5. 1. Sävelången
  2. Hade väldigt gärna velat besöka Nääs fabriker själv men hade jag vunnit hade jag gett bort vinsten till mina föräldrar. De älskar att resa och gick i pension ett år tidigare för att resa i världen (de hade planerat Nya Zealand, Australien, en resa över Atlanten med båt bla) sedan vet vi ju alla vad som hände. De har dock rest lite i Sverige till herrgårdar och på SPA upplevelser men Nääs har de inte varit på trots att de kommer från Västkusten och de skulle garanterat älska det.

 6. 1. Sävelången
  2. Jag och min man gifte oss i somras. I och med covid-19 blev bröllopet i mindre skala och bröllopsresan inställd. Det hade varit fantastiskt att få överraska min man och kanske få fira ett år som gifta på Nääs Fabriker!

 7. 1. Sjön heter Sävelången.
  2. Det fina med att upptäcka mer av Sverige är ju också att inse hur mycket vi har missat – vore sån ynnest att få uppleva mer av det fantastiska utbudet som vi inte haft möjlighet att titta närmare på!

 8. Åh vilken härlig tävling!
  1. Sjön heter Sävelången.
  2. Jag hade tagit med mig min skotska pojkvän på en lugn övernattning så att han får uppleva mer av Sverige och så att vi kan få lite tid att enbart umgås och ha det trevligt tillsammans efter ett tufft år.

 9. Sävelången. Jag tar gärna med äldste son dit; den enda i familjen som ännu inte fått möjlighet att prova vilket magiskt ställe Nääs Fabriker är. Det kan vara lite plåster på såren att han behöver jobba hela denna julen. 🎄 Med badhus-upplevelsen kan hotellet vara bland de allra bästa i Sverige? I vart fall min absoluta favorit! Och det gäller oavsett tävling eller inte. 😊👍

 10. 1. Sävelången

  2. Corona tog mitt jobb… så det har varit ett väldigt dystert år för mig. Plus att jag bestämt mig för att resa mer i sverige. Och har aldrig besökt Nääs Fabriker så det vore en dröm.

 11. 1. Sävelången
  2. Jag har aldrig besökt Allingsås, inte ens särskilt mycket i Västra Sverige. Om jag skulle åka västerut så ärlig inte heller Allingsås min första tanke, så det här skulle ge tillfälle att upptäcks en, för mig, okänt pärla ledningen fantastiska man

 12. 1. Sävelången
  2. Nääs Fabriker har jag besökt många gånger för att handla, men helt missat att det finns ett hotell där.
  Dess lokaler och området är hur mysigt som helst! Och av dina bilder att drömma har jag verkligen missat något! Det hade varit mys med en hemsemester tillsammans med maken och njuta av området en längre stund.

 13. 1. Sävelången
  2. Jag saknar så innerligt min älskade syster. Pandemin har hållt oss isär alldeles för länge och håller tummarna för att 2021 blir året då man får träffa sin älskade familj på riktigt igen! Hade varit så underbart att kunna träffas på Nääs Fabriker och ha en riktigt härlig ”systrig” helg! Bara tanken på att man skulle ha det framför sig gör dagarna lite ljusare 🙂

 14. 1: Sjön heter Sävelången
  2: Jag älskar att bo på hotell som har ”det där lilla extra” och har läst mycket om Nääs Fabriker, både hos dig och i andra bloggar, och skulle gärna vilja uppleva det tillsammans med min sambo samt lägga till lite pengar så att även sonen kan följa med 🙂

 15. Sävelången

  Jag skulle vilja ta med tonårsdottern som är mellan barn och vuxen och spendera en härlig helg med henne fylld med aktiviteter, mys och samtal

 16. Vilken fin vinst. Min lillebror har pratat väldigt varmt om Nääs fabriker!

  1. Sävelången.
  2. Jag skulle ta med min fina vän Karolin och unna oss en riktigt mysigt tjejhelg tillsammans 🙂

 17. 1.den vackra sjön heter Sävelången.
  2. Vi har aldrig haft möjligheten att stanna över på Nääs men vet om att det är ett fantastiskt ställe med en underbar omgivning som jag skulle vilja dela med min man.
  Efter 2 tuffa år där det bevisats att vi finns för varandra ochvatt familjen alltid är viktigast så hade det varit underbart att få ha en lyxig Nääsupplevelse att se framemot.

  Tack en underbar blogg
  Hoppas ni njuter av familjen och julen som står så nära💕

 18. Kan kanske kännas som att min motivering ”för att jag ÄLSKADE det när jag var där” inte räcker så långt men lägger ändå en kommentar för att säga ; åh vilket himla fint pris, och lyllo den som vinner!

 19. Catharina Jonsson says:

  1) Sävelången
  2) Efter en hektisk höst är mitt nyårslöfte till mig själv mer egentid. En mysig hotellhelg med spa och vackra utomhusmiljöer låter därför helt fantastiskt. En chans att hämta andan och njuta och något jag skulle vilja dela med min tvillingsyster.

 20. 1, Sävelången
  2, Jag har aldrig varit i Alingsås och definitivt missat nåt ser jag, så en romantisk hotellweekend med mannen skulle vara toppen då vi inte har sett varandra så mycket denna höst då jag har börjat nytt jobb och jobbat mycket.
  Med tre tonåringar behöver man avkoppling ibland och bara få lite egentid och rå om varandra.

 21. 1. Sjön heter Sävelången
  2. Som nyblivna föräldrar till en underbar dotter handlar vår vardag helt om henne, vilket är fantastiskt. MEN, jag skulle vilja överraska hennes pappa med en romantisk hotellvistelse, bara vi två. Vi har inte riktigt fått tid för varandra sedan vår dotter föddes och jag skulle så gärna vilja ge oss en upplevelse tillsammans.

 22. Britten Rosbäck says:

  1. Sävelången. 2 I Västerås har vi Steam Hotel i ett tidigare ångkraftverk, Älskar när sådana miljöer tas till vara. Jag tar med min man med motiveringen ”Var ska slevarna vara om inte i grytan”😉

 23. Sävelången
  2020 har varit ett tufft år för de flesta. För min del skulle jag vilja ta med mig sambon till Nääs Fabriker för en helg med avkoppling, promenader och lite bad för att släppa allt annat i livet. Lite egentid där vi bara behöver bry oss om varandra.

  Ha det fint,
  Tommy

 24. Alexandra Einerstam says:

  1. Sävelången.
  2. Jag tänker de facto ge bort vinsten till mina svärföräldrar som behöver ha lite lyx efter åtta månaders karantän.

 25. 1. Sävelången
  2. Jag vill ge min man och mig en härlig avkoppling efter ett mycket tufft år då vi fått ställa om och arbeta om varandra med Covidsjuka. Vi behöver hitta tillbaka till oss!

 26. 1. Sävelången
  2. Jag skulle vilja promenera Götaleden, som går mellan Göteborg och Alingsås, med min man.
  Att stanna till en natt på Nääs fabriker hade varit helt magiskt.

 27. Hej!

  Kul tävling! Svar på frågorna:

  1. Sävelången.
  2. Jag och min sambo firar kärleksår tio, det vill vi inte fira med vanlig bio. Kan inte tänka mig något mer givande än en hotellnatt – med bad, god mat och många skratt. Det är en dröm att få bo i Nääs på läcker fabrik, vi både kommer njuta till fullo och med fina minnen bli rik!

 28. 1. Sävelången.
  2. Nyss blivit dumpad och känner att jag behöver komma iväg från allt och vill såklart åka iväg med mina barn som gör att jag kan fortsätta le

 29. 1. Sävelången
  2. Jag hade tagit med min pojkvän. Vi har varit där innan och Nääs är en plats vi ofta åker till för att ta en fika eller lunch. Handla i butikerna och få med något gott hem. Han har jobbat i Norge i ett och ett halvt år och kan nu äntligen kan komma tillbaka till Sverige och jobba här igen. Vi har inte kunnat träffas som tidigare. Jag har dessutom jobbat inom Covid under flera månader och hade gärna fått ett välbehövligt avbrott på Nääs.

 30. 1. Sävelången
  2. ”Hemester”! Tyvärr är vi alldelse för dåliga på detta. Bor ca 4 mil från Tollered och det finns så mycket omkring oss som man borde nyttja mer än vad vi gör idag. Att kunna få ta med maken eller varför inte hela familjen med två tonårsdöttrar för att bo en natt här hade varit ljuvligt. Det finns något för alla, då kunde vi: basta o bada i Sävelången, ströva i de fantastiska omgivningarna som jag vet finns, hänga en stund på det fina utgymet och shoppa på Bomullsfabriken och ta en gofika i området! Det hade varit både miljömässigt och lyxigt att slippa åka långt för att njuta av detta pris!

 31. Veronica Nilsson says:

  Sävelången heter den härliga sjön som liggervi d vackra Nääs.

  Jag skulle njuta med min sambo Christer , skulle sitta fint men avkoppling och mys efter alla julstädningar . Att som städerska få njuta av att inte städa och fixa för andra utan bara var i detta vackra. Utgym och kallbad lär det blir . Som vi skullen njuta .🙏🏼❤️

 32. Nääs Fabrikerligger vid sjön Sävelången.
  Om jag vinner vill jag ta med min syster som annars bor i Nederländerna, vi har inte kunnat ses på många månader. Skulle vara mysigt att få rå om varandra lite 🙂

 33. 1. Sävelången
  2. En favoritställe i världen är Nääs fabriker,
  Så vackert, mysigt och bra butiker!
  Perfekt att först vandra, sen ta ett bad,
  Det är sånt som gör mig väldigt glad!
  Sen njuter vi av maten på restaurang,
  Smak & dryck av högsta rang!
  Vore en dröm att detta pris få kamma hem,
  I så fall kommer vi med familjen – alla fem!

 34. 1. Sävelången
  2. I vår fyller både min sambo och jag 25 år! Egentligen hade vi velat fira med stor fest med släkt och vänner, men på grund av pandemin kommer detta troligtvis inte vara möjligt. Det hade därför varit superroligt att istället överraska sambon med att kidnappa iväg honom till Nääs Fabriker där vi kan njuta av spa, god mat och fantastiska små butiker – precis i vår stil!

 35. Sävelången Vin kvinnor sån i all ära ,självklart vore trevlig med trevlig med denna hotelvistelse

 36. Johanna Åkerblom says:

  1; sävelången
  2; jag skulle vilja visa min Portugisiska pojkvän hur vackert det är i min hemkommun när vi kommer hem ifrån Barcelona för att hälsa på – och var om inte på Nääs fabriker kan jag säkerställa att han får den bästa tänkbara upplevelsen. Jag vill att han ska få testa deras fantastiska mat också då han jobbar med väldigt fantastiska kockar här i Barcelona men aldrig varit på Svensk mark och fått se, uppleva eller smaka våra svenska fantastiska råvaror

 37. 1. Sävelången.
  2. Om jag skulle vinna skulle jag överraska min man. Vi är mitt uppe i småbarnslivet och har nu en son på 1år. Jag väntar även vårt andra barn som kommer i mars. Vi känner verkligen att vi skulle behöva lite egentid där vi får sova ut och njuta av varandras sällskap.

 38. Elisabeth Johnson says:

  Svar: Sävelången
  – Stopp, stopp stanna här Mats!
  -Nej, inte på denna plats, vi ska ju med färjan strax.
  Varje gång samma argument, jag vill ju kolla vad som gjort Nääs fabriker känt.
  Byggnader som nyfikenhet väcker, vad finns innanför som jag upptäcker?
  Äntligen kan det bli ett stopp, en vistelse jag vinner och min man Mats får ställa opp.
  Ingen färja att passa, jag kan bara njuta och runt i anläggningen svassa. Min nyfikenhet försvinner, jag kan i lugn och ro Nääs studera, om jag nu bara vinner.

 39. Johanna van der Put says:

  1. Sävelången
  2. Som vårdpersonal (undersköterska på covid-avdelning och läkarstudent) är en sån här vistelse både mer än efterlängtat men också svåruppnåeligt. Därför skulle det vara dröm att kunna ta med mig min kollega på en resa där vi båda kan slappna av och för en gångs skull sätta oss själva först.

 40. 1. Sjön heter Sävelången
  2. Jag hade tagit med mig hela familjen (och givetvis betalat extra för barnen). Vår stora tjej fyller år i december och vi brukar alltid fira henne på ”Jul på Liseberg”, nu är ju besvikelsen total när ingenting är öppet. Detta hade varit ett mysigt alternativ att bara åkt iväg och umgåtts ett par dagar 🥰

 41. Saga Nordanståhl says:

  1. Sävelången
  2. Efter en lång höst med småbarn och mycket VAB så skulle det vara så härligt att få ta med min man på en minisemester hit! Att få lite tid bara vi två och se något annat än hemmets väggar, som det ju såklart blivit mycket av sen pandemin vände upp och ner på allt. Eftersom jag själv är student så finns inte riktigt ekonomiskt utrymme till hotellövernattningar på så här fina hotell, så det skulle vara extra kul att kunna överraska min man med det här som julklapp i år. Håller tummarna!

 42. 1 Sävelången
  2 Nääs fabriker mer än ett hotell.

 43. 1. Sävelångan.
  2. Ett miljöombyte som skulle passa mig perfekt. Härliga sängar, tystnad, god mat, natur och en vacker omgivning. Som grädde på moset lite härlig shopping i lagom dos. Att komma iväg och få vila kropp och själv i en underbar miljö skulle göra under för sliten person som mig. Att dessutom själv välja vem jag vill ta med mig vore fantastiskt. Jag väljer helt enkelt den person jag mår bra av att ha med mig just då jag väljer att åka. En stor upplevelse behöver lite ligga långt borta utan det kan var närmare än man tror. Vad mer kan man begära?

 44. Sjön heter Sävelången.
  Älskar Nääs Fabriker. Finns ingen bättre plats att ladda upp batterierna på nytt efter en hektisk höst som nybliven trebarnsmamma.

 45. Björn-Erik Lindblom says:

  1. Sävelången.
  2. Vi vill gärna uppleva Nääs för allra första gången, njuta av hotellvistelsen intill sjön Sävelången, ge utrymme för våra fem sex sinnen och ta med hem våra gemensamma sköna minnen.

 46. Anne-Louise Andersson says:

  Sävelången heter sjön. Det sägs man ska fånga dagen, men det är inte alltid så lätt.
  ”Jag ska bara” och måsten sätter oftast på tiden sprätt.
  Egentiden glöms sannerligen bort,
  för vardagen tycks ju alltid för kort.
  Det är dags att ladda batterierna, koppla av och njut
  – här får maken o jag lite välförtjänt och skön avkoppling till slut.

 47. Hanna Boström says:

  1. Sävelången
  2. Jag skulle vilja vinna för att ta med en tonårstjej som har ett tufft liv, växer upp utan en mamma och bor i familjehem. Ge och visa henne trygghet och det gör jag gärna på Nääs fabriker.

 48. 1. Sjön heter Sävelången.
  2. Jag vill gärna ta med min man Jonas, vi gifte oss den 16 okt och under rådande pandemi får bröllopsresa vänta men en minivistelse på underbara Nääs skulle göra oss såå glada! Vi bor själva i Tollered så är ju som en hemester fast med mer glitter å frid.

 49. 1. Fantastiska Sävelången
  2. Jag hade tagit med mig min man för en stunds välförtjänt avkoppling efter ett tufft år med mycket oro och stress.. Det är så vackert och rogivande på Nääs!

 50. Sävelången Jag tar med mig min son Adam för jag skulle vilja överaska honom för att han har det största hjärta jag någonsin mött i en människa När han i hela grunstadiet blev mobbad och slagen tyckte han synd om mobbarna för att dom inte förstår bättre han är så mån om alla människor Han ger mig kärlek glädje och lycka varje dag

 51. Vilken fin vinst!
  1. Sjön heter Sävelången.
  2. Om jag vinner hade jag tagit med mig mina döttrar (och givetvis betalat extra för en dotter). De har haft ett tufft år med skola på distans, uteblivna jobb, vänner som sviker. Det hade varit ett skönt avbrott med en vistelse på härliga Nääs Fabriker!

 52. 1 Sävelången
  2 Jag tar med mina barn som kämpat på i skolan under hösten, dem skulle vara värda lite ”lyx”.

 53. 1. Sjön heter Sävelången
  2. Jag skulle vilja överraska min man med en vistelse på vackra Nääs fabriker. Vi har (likt många andra) haft ett tufft år som tärt ordentligt på psyket. Att vi har varandra i detta betyder allt och nästa år firar vi 10 år som par och vi håller tummarna för att turen vänder. Nu är det vår tur!

 54. 1) Den vackra sjön heter Sävelången 🙂
  2) En härlig getaway i välmåendets tecken vill jag allra helst dela, med min stora kämpe och fru vid namn Mikaela.
  Efter hennes nyligen genomlidna struma-operation, förtjänar hon välbehövlig avkoppling samt en glädje-injektion.
  Tänk vilken otrolig ynnest det därför kunde vara, ifall just VI till underbara Nääs Fabriker i Tollered fick lov att fara.
  Med förstklassig standard på alltifrån service, mat och logi, skulle vistelsen för ALLA sinnen bli, ren och skär magi. Ja, detta fantastiska scenario hade ju med ens, utgjort BÄSTA betingelser för både romantik och konvalescens! 🙂

 55. Yvonne Nilsson says:

  1. Sävelången heter sjön.
  2. Allra helst skulle jag faktiskt vilja åka helt själv. Bara få lyxen att vara med mig själv i lugn och ro utan en massa ”måsten. Att få göra det på Nääs fabriker är drömmen, då denna plats är ett paradis. Men skulle jag få ta med mig någon så skulle jag spendera tiden på Nääs med min man❤️

 56. Sävelången!
  För en konceptutvecklare är Nääs fabriker en extra dimension att uppleva omgivning, boende, butiker och förmodligen underbar mat och medarbetare! Så en trip dit har varit i tanken länge och nu kan den ju bli verklighet 😎🤗.

 57. Malin Jakobsson says:

  1. Sjön heter Sävelången
  2. Äntligen, efter flera år av ”tjat” och även ett frieri från mig, där jag fick ett nej har nu min sambo äntligen tagit sig i kragen och tog med mig till ”ringaffären” här om dagen. Vi bestämde att vi ska förlova oss den 14/2. Så om jag vinner så tar jag med min sambo dit den 14/2 och lyxar till vår förlovning <3

 58. Eva-Lena Nöjd Kärreman says:

  Nääs fina hotell ligger helt fantastiskt vid sjön Sävelången. Jag skulle gärna vilja ta med min man, Dan, för att fira hans födelsedag☺️❤️🥂Vi har pratat om det så många gånger men det har aldrig blivit av. Efter det här året skulle det verkligen kännas underbart att ha något så här sagolikt att se fram emot☺️

 59. Annette Björnsson says:

  Sävelången
  Åh tänk att få njuta i en varm god badtunna med något gott i glaset, kanske till och med kan bli ett hopp i Sävelången om andan faller på. Njuta av god mat och underbar atmosfär. För att sedan somna in nöjd och glad i en go säng . Om jag vinner så kommer min man att bli glatt överraskad

 60. Katarina Hvittfeldt says:

  Svar: Sävelången

  Nääs Fabriker bjuder magi,
  och hotellet florerar i min och makens fantasi.
  Stället andas trivsel och romantik,
  från badhuset skådas Sävelångens mystik.
  Den gemytliga restaurangen låter servera,
  välsmakande rätter som får smaklökarna att applådera.
  Känslan av lycka infinner sig förstås,
  om en romantisk weekend blir verklighet för oss.
  Vistelsen kan bli det bästa som hänt,
  makens överraskning och födelsedagspresent!

 61. Ann-Britt Bjelke says:

  Sjön heter Sävelången. Jag och maken har länge varit så nyfikna på Nääs fabriker, med sitt fina utbud av händelser och aktiviteter…. och fina historia. Känner att maken verkligen behöver lite uppmuntran i dessa galna Corona tider. Han väntar på att få sina knän opererade, men det lär nog dröja. Vi behöver verkligen ett ljus i tillvaron.

 62. Ingrid Sandvall says:

  Sjön heter Sävelången!
  Här lärde jag mig simma för typ 60 år sedan! Vore så roligt att komma tillbaka och se hur saker förändrats, uppleva naturen runt sjön och Nääs slott och park förstås! Tar gärna med min dotter som behöver lite rekreation!

 63. Sävelången
  En fin present till någon som verkligen är i behov av avkoppling

 64. Åsa Larsson Edvardsson says:

  Sjön heter Sävelången 😀

  Efter ett tufft år med motgångar för min vän vore det ljuvligt att bjuda med henne på detta.

 65. Ulrika Carleljung says:

  1. Sävelången
  2. Jag tar med min vän Lill. Trots att vi inte bor långt ifrån älskar vi fullkomligt Nääs och drömmer om att njuta av badhuset och bastun efter våra kalla bad (som endast är för gäster på hotellet om man inte kan komma ifrån 11-13 tis-Tors vilket är svårt när man jobbar) , att sen få bo kvar på hotellet och äta och dricka gott gör ju bara allt ännu bättre.

 66. 1: Sävelången
  2: tar med min fina fru som stått ut med mig i 25 år….och skulle behöva lite uppskattning.

 67. 1, Sävelången heter sjön
  2, Jag vill isåfall ta med mig min 13
  -åriga dotter. Hon har haft ett jobbigt år. Hon blev så sjuk i covid 19 att hon fick ligga på sjukhus i våras, och hon missade massor i skolan och sen fick hon en sköldkörtelsjukdom. Så vi skulle behöva komma bort och landa efter alla sjukhusbesök och stress som har varit.
  Vi har varit på Nääs fabriker innan hela familjen och vi älskar hotellet och omgivningen ❤

 68. 1. Sävelången
  2. Skulle ta med min sambo om jag vann. Vi har precis fått reda på att vi väntar vårt andra barn och skulle behöva komma bort och bara ta det lugnt och njuta av varandras sällskap .

 69. 💦 sävelången
  🌟 Hade varit fantastiskt att få avnjuta detta med kärleken, hört att det skall vara så fint & mycket god mat. Lugnet, Myset & bara vara.

 70. 1. Sävelången
  2. Jag skulle ta med min sambo om jag vann. Vi har precis fått veta att vi väntar vårt andra barn så det hade varit väldigt härligt att komma iväg och bara ta det lugnt och njuta av varandras sällskap.

 71. Lisa Gustafsson says:

  1. Sjön heter Sävelången.
  2. Nääs fabriker är verkligen helt underbart och avkopplande. Efter en höst med sjukskrivning och mycket slit hade det varit perfekt att få avsluta året på Nääs fabriker. Den 17 december var det 20 år sedan det blev du och jag Lars Gustafsson. Vore väl något att fira på Nääs fabriker? ❤

 72. Therese Olsson says:

  1.) Sjön som Nääs fabriker ligger bredvid heter Sävelången.
  2.) Hade varit underbart att få en vistelse i lugnets tecken med någon man håller kär efter en hektisk covid period under våren, sommaren och nu börjar det om på nytt

 73. Margareta Stoor says:

  Tävlingssvar: Sävelången
  Motivering: Livet är nu lite väl grått, suktar så efter vackra miljöer med oväntad touch. Min syster jag gärna en sådan upplevelse ger, hon är en stöttepelare i mitt liv.

 74. Linda Lindström says:

  Sjön heter Sävelången. Jag vill gärna vinna eftersom jag har varit på Nääs fabriker många gånger (hos frisören, fikat och handlat). Dock har jag aldrig övernattat där. Vinner jag tar jag med mig min man 😍

 75. Näsa Fabriker ligger vid Sävelången.
  Jag skulle ta med mig min sambo och våra två barn, för en härlig familjehelg, med god mat, härligt bad och underbar miljö.

 76. Annika Andersson says:

  Sjön heter Sävelången.

  Jag vill vinna så jag kan bjuda med mig min älskade make. Båda han och jag har sjukdomar som gör att vi hållit oss hemma så gott som hela tiden detta året. Vore kul att få komma iväg tillsammans och få se något annat än vårt hus.

 77. Jerker Nilsson says:

  Sävelången

  Jag vill vinna så att jag och min fru äntligen kan få komma iväg och göra något roligt hemifrån, som omväxling <3

 78. Christopher Hultgren says:

  1. Sävelången
  2. Jag och min fru gifte oss där 2016 och har återkommit ett par gånger varje år. Dock inte blivit av i år! Önskar gärna att vinna för att ta med frun dit för ytterligare en underbar upplevelse på i min värld Sveriges bästa hotell.

 79. Martina Mijokovic says:

  1.sävelången
  2. Jag skulle bjuda min man för att han alltid gör allt för mig och familjen. Han sliter dessutom med bygge på hemmet och behöver komma hemifrån. Jag skulle också bjuda med kidsen för att få en myslång helg bara vi TILLSAMMANS

 80. Annica Carnemar says:

  Sävelången heter den vackra sjön,
  Där Nääs slott ligger och vilar på en kulle och Fabrikens hotell ser ut att vara idyllen själv…..till vår bröllops natt jag vill detta vinna och med maken till Er försvinna. Denna Tollereds fabrikshotells en verklig pärla!

 81. Pia Nordh Stark says:

  1. Sävelången
  2. Jag vill ta med min syster på en upplevelse som heter duga, då är Nääs fabriker det ultimata stället. Vi får tid att umgås och njuta av av den hissnande atmosfären

 82. Svaret är sjön Sävelången.

  Har hört så mycket gott om Nääs och särskilt om deras fantastiska mat. Hade velat ta med en av mina bästa vänner som haft ett tufft år. Det har visserligen de flesta av oss tyvärr.. Blivit av med jobb, bli ensam osv. Det är inte enkelt med en pandemi. Men att få komma till Nääs och bli bortskämda med god mat, frukost och service och få sova ut hade varit underbart för mig och min vän Lina. Håller tummarna att jag får överraska henne!

 83. Ida Danielsson says:

  Sävelången heter sjön. Vill vinna så vi kan hälsa på min bror i Göteborg och hans nyfödda son. Vi kan inte bo där nu under Corona. 🙁

  1. Tar med mig mamma eller pappa.

 84. Annika Lormark says:

  Sävelången heter sjön.
  Vill ta med mig gubben och bara fullkomligt njuta av livet med lyx och flärd.

 85. Åsa Frodelius says:

  1. Svaret är fina Sävelången!

  2. Skulle älska ett avbrott där jag får visa min man fina Nääs fabriker hotell och restaurang, älskar stället men har aldrig haft chansen att visa honom. 😊

 86. 1. Sjön heter Sävelången💦
  2. Som sällskap tar jag min kära syster som bor i Stockholm! Vi har knappt setts sen Corona började. Saknar henne så ❤️❤️! Vill så gärna att hon ska få uppleva underbara Nääs.

 87. Emma Jansdotter says:

  Sävelången. Skulle ta med min fantastiska sambo då detta är ett av våra favoritställen som vi aldrig tröttnar på 🥰

 88. Sävelången. Tar med min sambo Anders. Länge velat åka till Nääs, hört så mycket gott om det. Skulle vara en drömvinst😊

 89. 1. Sävelången.
  2. Skulle vilja ta med min dotter som också behöver njuta och vila i en underbar miljö. Vi ser fram emot vandring, relax, god mat och ett vinterdopp i Sävelången.

 90. Sävelången heter sjön.
  Jag hade tagit med min bästa vän Angelica för att hon är världens härligaste människa och unnar sig aldrig något. Jag, ensamstående mamma på heltid och hon en tvåbarnsmor är inte de bästa på att unna sig eller göra saker för oss själva. Detta hade varit helt underbart att få överraska med och få en välbehövlig paus.

 91. Michaela Kullberg says:

  1. Sävelången
  2. Jag bor faktiskt i Alingsås, så har nära dit och har varit där många gånger, men aldrig bott på hotellet. Jag och en kompis skulle ha bokat 1 natt med spa för att fira att vi har varit vänner i 10 år, men så kom Corona emellan 🙁 Det hade varit roligt att överraska henne 🙂

 92. Evelina Samuelsson says:

  1.Sävelången
  2. Jag och min sambo skulle behöva en natt för bara oss två då vi inte kommit iväg ensamma på något sen dottern föddes i feb 2019. En övernattning i vårt favorit hotell hade varit drömmen. Sen så skulle vi självklart hälsa på min farmor, farfar och faster med familj som bor i tollered. Vi bor inte så nära skulle vara så härligt för oss att få åka dit. 🙏🏼🥰

 93. 1.Sävelången
  2. Jag vill ta med mig maken Jon som förtjänar en minisemester efter att ha skött markservicen under hela min sjukskrivning.

 94. 1. Sävelången
  2. Jag skulle ta med min sambo då vi endast varit på en dejt sedan vår dotter på 1år och 7 månader kom till världen. När vi väl hade planerat in mysiga aktiviter vi skulle göra kom pandemin. Nu är hon stor nog att sova borta och vi hade unna oss något speciellt.

 95. Svar: Sävlången
  Motiveringen: Med risk för att inte ge den romantiska motivering ni vill ha: Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän Natalie. Jag skilde mig i våras, mitt under coronapandemi och hemmjobb har jag även gått igenom en skilsmässa och barnen varannan vecka. Detta hade varit en möjlighet till en nystart och en chans att faktiskt känna att man inte behöver vara ensam för att man inte har en partner. Tack för chansen!

 96. Pernilla Andersson says:

  Sjön heter Sävelången.
  Om jag vinner tar jag med mig min sambo. Det vore så mysigt att få bo på detta trevliga hotell. Njuta av god mat, ett besök i badhuset och i de fina butikerna eller en promenad i vackra omgivningar.

 97. Sävelången ( lång sjö som ligger i säve).
  Har varit utbränd sedan 2012. Mina stackars döttrar har fått ställa upp en hel del. Nu har en av dem själv blivit dålig så den stackaren som är frisk får dra ett tungt lass. Framförallt skulle hon vara värd lite extra i tillvaron och få vara ledig från allt en stund.

 98. Sävelången.
  Jag önskar ta med mig min barndomsvän Paula Dahlgren då vi båda har fyllt 50 år och firandet blev inställt.
  Det skulle vara fantastiskt att få bo hos Er med varma och kalla bad och underbar mat!

 99. 1. Sävelången
  2. Skulle ta med mig min man för att vi båda ska få en välbehövlig vila och tillsammans få njuta av miljön, maten och badet.

 100. Åsa Lissdaniels says:

  1. Sävelången
  2.
  Tänk om jag hade sån enorm tur,
  att få överraska dottern med bravur.
  Jobb, stress, corona – glöm,
  Nääs Fabriker – dröm!
  För det vore ren magi,
  att få fylla på med energi.
  Tänk att på Nääs få mysa,
  då skulle hennes ansikte av glädje lysa!
  Vilken jätteskräll,
  att vinna övernattning på hotell.
  Lagom till 2:a advent,
  Resfredag skulle vara det bästa som någonsin hänt,
  WOW – vilken grym present!

  1. Hej Åsa, snart väntar både magi och energi – grattis till vinsten. 🙂 Jag ber Nääs Fabriker kontakta dig.

 101. Sävelången. Vill gärna ta med min man till detta ställe som ser väldigt mysigt ut. Vi uppskattar båda att besöka fina platser.

 102. Sävelången. Tar gärna med min älskade sambo för att fira 12 år ihop – vi var tvungna att ställa in vårt bröllop i våras med 1,5 veckas varsel pga corona så det hade varit galet mysigt att få fira lite ihop nu i mörkret!

 103. Helena kjellgren Gustafsson says:

  Sävelången

  Livet blev inte som på Instagram
  det tog sig svårt och slingrigt fram
  Bara tonåringar vi var den gången
  Vi först hörde barnasången
  Jag minns det som det var i går
  En långhårig typ med dunigt överläppshår
  Vi hyrde moviebox och hånglade till Ulf Lundell
  Jag ville vara med dig dag, natt och kväll
  Sedan dess har 32 år skyndat förbi
  Sorg och lycka, gråt och skratt,ändå är det vi
  I dig finns det allra finaste hjärta
  Hos dig glömmer jag all smärta❤️

 104. Hej,
  Sävelången är det som ligger vid Nääs Fabriker.
  Jag vill fira med min flickvän att vi kommit igenom halva graviditeten ❤️ Hon förtjänar att få lyxa till det när hon precis också precis blivit varslad och uppsagd. Skulle vara roligt att få överraska henne med en övernattning på Nääs.

 105. Francisca Oldin says:

  Sjön är Sävelången. Tar gärna mig själv för välförtjänad egentid. Maken får gärna komma om han ordnar barnvakten.

 106. Michaela Björnsen says:

  Sävelången ligger vid Nääs Fabriker.
  Tänk att få ge en lyxig övernattning på Nääs Fabriker till min kille i julklapp. Så tacksam att vi har hälsan i behåll efter året som varit. Han har kämpat och jobbat som aldrig förr och vill ändå alltid att jag ska ha det bra med små överraskningar i vardagen. Han får mig alltid att skratta och vara glad. Så tacksam att jag har honom.

 107. Marita Johansson says:

  Tänk att få ha en sån tur,
  att få åka med maken på hälsokur.
  När själ, hjärta och kropp ska enas om destinationen,
  då är Nääs Fabriker den ultimata kombinationen.
  Pratar om stort och om smått,
  njuter av gourmet middag och har det gott.
  En wellness weekend skulle förgylla vårt liv mest,
  och kan förvandla vardagens måsten till en glädjefest!

 108. Marita Johansson says:

  Förlåt, glömde svara på första frågan
  1. Sävelången
  2. Tänk att få ha en sån tur,
  att få åka med maken på hälsokur.
  När själ, hjärta och kropp ska enas om destinationen,
  då är Nääs Fabriker den ultimata kombinationen.
  Pratar om stort och om smått,
  njuter av gourmet middag och har det gott.
  En wellness weekend skulle förgylla vårt liv mest,
  och kan förvandla vardagens måsten till en glädjefest!

 109. 1. Sävelången
  2. Det skulle vara fantastiskt att få komma och bo på Nääs Fabriker med min man.
  Att få tiden och möjligheten att uppleva hembygden på detta sätt vore helt underbart.

 110. Marie Benjaminsson says:

  Sävelången heter den vackra sjön. Jag tycker att det är så otroligt fint vid nääs fabriker. Har strosat runt men inte haft möjlighet att äta eller bo där. Älskar verkligen att bo på hotell för den härliga lyxkänslan det ger, fanns ett härligt bad med såg jag. Skulle vara helt underbart att få tillbringa en natt där med min sambo. Så vi får rå om varandra en stund.

 111. Sjön heter Sävelången
  Jag tar med mig min sambo Niklas , jag har tidigare bott i Lerum och vill gärna visa honom omgivningarna och vart jag badade som liten . En skön helg med kärlek och avkoppling .

 112. 1. Sävelången
  2. Har fått möjligheten att uppleva ett midsommarfirande på Nääs fabriker som var en av de bästa midsommarhelger jag haft. Direkt efteråt har vi pratat mycket om att få möjligheten att komma tillbaks till den unika miljön, maten och smakfulla inredningen.

 113. Hej! Sjön heter Sävelången.

  Jag hade velat skämma bort min sambo som stått vid min sida och varit så himla förstående när jag påverkats av konsekvenserna av det här är året. Har inte varit på Nääs Fabriker tidigare men har hört mycket gott om maten, bakverken, omgivningen, de roliga eventet och de mysiga rummen. Ja, du hör bekanta har verkligen lyckats sälja in det till mig så vore extra drömmigt att vinna den här vinsten!

  Glad advent!

 114. Hej,
  sjön som ligger intill heter Sävelången. Om jag vinner vill jag bjuda med mamma på en vistelse, hon fyller jämt men man kan ju inte göra så mycket nu under corona, det har varit ett jobbigt år på alla sätt och vis. Trots det vill man ju visa uppskattning.

 115. Vår fina sjö heter Sävelången.

  Hade gärna besökt er igen, är hos er nästan varje fredag och äter er underbara lunch och har även övernattat ett par gånger. Men ännu inte haft möjlighet att besöka ert fina badhus då det varit fullbokat. Fyller år 28 december och hade gärna firat den hos er och kanske ett bad i Sävelången!!

 116. Håkan Kjellin says:

  Sävelången heter sjön.
  Jag vill i varv komma ned och min fru ta mig med. Vi vill Nääs fabriker besöka, kanske innan vi får julstöka. God mat , avkoppling och spa skulle sitta jättebra. När vi lämnar stressen och kommer till Nääs fabriker, vi vårt liv åt hotell o god mat viker. Folk har hotellet besökt och gett högsta betyg för hotell, spabad och fin natur, hoppas det snart är vår tur!

 117. Spännande äventyr i nääs fabriken

 118. Ingela Johansson says:

  Sävelången.
  Har alltid längtat till Nääs, men inte kommit dit än, nu kanske det är dags.

 119. Joakim Näslund says:

  Sävelången heter sjön och vill ta med min fru Linda för en avkopplande vistelse. Hoppas på en tidig julklapp.

 120. Sjön heter Sävelången 🙂
  Med mig hade jag tagit min man som de senaste åren jobbat hårt även på fritiden med renovering av vårt hus, hjälpt sin bor med han och nu har våra söner köpt varsitt som ska renoveras. Vad hade då varit bättre än att haka på våra MTB och kombinera med härlig avkoppling på fina Nääs fabriker. Det är han väl värd :>

 121. Maria Brander says:

  1 Sävelången
  2. Jag fyller femtio (!) i februari och har, som så många andra, fått ställa in mitt planerade firande. En vistelse på Nääs fabriker tillsammans med min man skulle vara ett fantastiskt sätt att fira födelsedagen

 122. Edward Wallden says:

  Den fina sjön Sävelången!

  Hade varit perfekt att överraska frugan med då hon fyller år i slutet på december och älskar ert hotell, helst rummet på hörnet mot sjön med den runda sängen!

 123. Björn Holmberg says:

  1. Sävelången
  2. Jag tar med mig min sambo Jenny till en äventyr vi aldrig upplevt. Har passerat en gång och såg otroligt mysigt och fint ut så vi spenderar gärna en natt hos Er!

 124. Sävelången är mitt svar.
  Vem jag tar med mig?! Många är nog kallade, men bara en är utvald…Min sms kompis eller vad jag ska kalla henne som jag messat med sedan 2002 och bara träffat en enda gång under alla dessa år.

 125. isabelle liljekvist says:

  1. Sjön heter Sävelången.
  2. jag hade tagit med min mamma, jag känner mig som vädret just nu grå och deppig.så det hade varit underbart att åka iväg men min mamma jag inte träffat på väldigt länge

 126. Roxanne Muñoz Rytting says:

  Svar: Sävelången

  Om jag vann så skulle jag ta med mig min mamma. Att säga att 2020 har varit tufft skulle vara en underdrift och då bortser jag ändå från att vi lever mitt i en pågående pandemi. Både hon och jag skulle verkligen behöva komma bort från vardagen och få lite kvalitetstid tillsammans. Dessutom så har mamma under året ställt upp så otroligt mycket för både mig och mitt barn och hur skulle jag kunna tacka henne bättre än genom att bjuda med henne?

  Vi har dessutom släkt i Falköping som vi inte träffat på väldigt länge. Avståndet är inte stort och vi skulle kunna passa på att besöka dem också (om pandemin tillåter).

  Håller tummarna, att vinna skulle betyda allt för mig

 127. Sävelången heter sjön som Nääs Fabriker ligger intill .
  Jag skulle ta med min son som fyller 15 i januari. Han har senaste åren önskat sig en vistelse i Åre med skidåkning på sin stora dag, bara han och jag , och nu när pandemin äntrade Sverige har dessa planer ställts in till hans stora sorg. Därför vore fantastiskt roligt att överraska honom med något helt annat då han i nuläget är inställd på noll aktivitet och kalas hemma med småsyskonen hemma.

 128. Den fantastiska sjön heter Sävelången!✨ Jag har bara varit på Nääs fabriker två gånger tidigare och det var rena drömmen❣️Jag hoppas därför kunna vinna denna roliga tävling och ta med mig min mamma eller pappa ,eller ja, Camilla eller Johan!😊❤️

 129. Den fantastiska sjön heter Sävelången!💫 Jag har bara varit på Nääs fabriker två gånger tidigare och det var rena drömmen❣️ Jag hoppas därför kunna vinna denna tävling och antingen ta med världens bästa pappa Johan Olsson eller världens bästa mamma Camilla Funke!❤️

 130. 1. Sävelången
  2. Jag och min sambo väntar (med skräckblandad förtjusning) vårat första barn tillsammans. Det hade varit guld värt om vi, innan busfröet kommer, fick en mysig getaway bara han och jag tillsammans. Hans jobb gör dessutom att vi ses var femte vecka vilket gör att kvalitetstid värderas extra högt för oss.

 131. 1. Sjön heter Sävelången
  2. I år var det många saker som skulle firats men som för alla andra så sattes allt på paus. Min kille skulle mött upp mig på andra sidan jorden och vi skulle gjort livets resa där vi firade 10 år, förlovning och min plan var att överraska honom och gifta oss spontant i Japan. Så mycket drömmar. Men det hade varit fantastiskt att fira ändå med min kille på nåt vis och Nääs fabriker verkar fantastiskt fint. Har hört flera prata gott om det.

 132. 1 sävelången.
  2 det vore så underbart att Äntligen få bo på hotell. Skulle ta med min dejt 🙂

 133. 1:Sävelången
  2:Kanske jag någon överraskar med en vistelse här, vackert beläget vid sjön där. Att få slappa o vila efter julens stress och ila! Vem det nu som får följa det är min hemlighet o det kommer jag dölja tills dagen är där då jag vinsten vunnit här 😊

 134. 1 sjön heter Sävelången.
  2 vi har kört förbi så många gånger och har blivit så nyfikna, då vi bara hör trevliga saker om Nääs Fabrikerna. Hade varit så underbart och lyxigt att få uppleva.

 135. Sjön heter Sävelången.
  Om jag hade vunnit hade jag tagit med min dotter Tove. Vi är utsvultna på upplevelser och hade njutit maximalt av att se de fina omgivningarna, bada på badhuset och bara mysa på hotellet 🙂

 136. Sjön heter Sävelången.
  Om jag hade vunnit hade jag tagit med min mamma. En hotellvistelse på Nääs med härlig frukost och besök på Badhuset, samt massa mor och dotter tid skulle vara det bästa firandet för att hon blivit vaccinerad mot corona. Om man nu får drömma. Dessutom älskar min mamma Alingsås och hade uppskattat en helg i området.

 137. Ellinor Martinsson says:

  Sjön heter Sävelången och jag tar med mamma, 88 år, som trots corona är ute och hjälper till med handling och annat åt de ”äldre” som inte är lika pigga och kapabla som hon, mamma är nästan piggare än jag och jag har nyss fyllt 60. Tack för en fin tävling.

 138. Pontus Lundström says:

  1. Sävelången
  2. Tar med mig min fru. Vi har två yrväder där hemma. en 1-åring och en 4-åring. För att vi inte ska implodera båda två så kan en hotellvistelse sitta fint!

 139. 1. Sävelången
  Sjön heter sävelången och det är min och min mans favoritställe. Det var här han friade till mig och också där vi spenderade bröllopsnatten för 2 år sedan. Längtar tillbaka och önskar såå att få besöka er igen.

 140. 1. Sävelången
  2. Tar med mig sambon så får han visa mig runt i sin barndomsbygd

 141. Sävelången heter sjön som ligger vid Nääs Fabriker.
  Om jag skulle vinna tar jag med mig mannen. Tänk att i dessa trista tider få spendera lite tid på detta fantastiska ställe. Äta god mat, bada i bubbelpool och just njuta av Sävelångens lugnande utsikt.

 142. Sävelången! Ändå sedan jag besökte detta hotell längtar jag tillbaka. Jag vill flytta dit! Det är så mitt i prick, som gjort för mig. Jag har varit där med min familj en gång men nu skulle jag vilja ta med min bästa vän som fyllde 50 år i höstas. Hon fick inte det firande som hon förtjänade pga coronan. Så att åka dit med henne vore fantastiskt.

 143. Inger Lindkvist says:

  Sävelången
  Nyseparerade dottern fyller snart 30. Önskar bjuda på mamma-dotter spamys bort från småbarnslivet

 144. Sävelången heter sjön.

  Detta hade verkligen vart underbart att vinna och dela tillsammans med min pojkvän. Vi har bara vart tillsammans i ett halvår men trots det står han vid min sida i upp och nedgångar trots att det vart många nedgångar på sistone. Har b.la börjat bli utredd för depression och ev. bipoläritet och borderline. Med det kan man nog förstå att jag har mina toppar men även mycket djupa dalar, men trots det och att vi har distansförhållande så vi kan inte träffas så ofta så finns han alltid där och stöttar mig och försöker hitta lösningar på mina problem. Han är helt enkelt fantastisk.

  Så det skulle helt enkelt vara så himla mysigt att få glömma bort vardagen lite och verkligen koppla av och njuta av varandras sällskap, ta en hel telefonpaus och bara vara han och jag.

 145. Anna Johansson says:

  Sävelången!
  Ett namn som gör platsen rättvisa.
  Jag har följt Nääs fabriker på Instagram i flera år. Varje år står ett besök på önskelistan till tomten, och på listan för
  semesterdrömmar.
  Här finns allt jag önskar av livet. Naturen, historian, hantverket, konsten och den goda maten – allt vackert förpackat och med en egen twist.
  Ja Nääs fabriker har något visst!
  Och jag vet någon som tycker som jag, och gav mig mina gener – hon kommer med all säkerhet vilja bli min medturist.

  GOD JUL!
  önskar Anna

 146. Jessica Hultén says:

  Sjön heter SÄVELÅNGEN!
  Varit på Nääs Fabriker en gång och blev så förälskad i detta underbara ställe! 😍
  Vore såå mysigt och åka hit med familjen denna gången, så fort allt lugnat ner sig lite, perfekt och få rå om varandra lite extra och njuta av vårt nytillskott i familjen också, vår lilla Leia som föddes i somras! Kanske t.o.m vakna där på hennes 1 årsdag💞 hoppas på tur!😍

 147. Nääs Fabriker ligger vid Sävelången. Jag skulle självklart ta med min underbara fru. Vi var där för 2 år sedan och fullkomligt älskade det. God mat, gott vin och underbart bad. Håller tummarna för att vi får chans att uppleva det igen.

 148. Sara Källström says:

  1. Sävelången
  2. En tillflykt i dessa tider skulle vara härligt när julen nu mot sin början lider. Ett ställe för mig och min make att ta igen kärlek och romantik, för denna hösten har verkligen inte varit sig lik. En obotlig sjukdom har jag lyckats få men livet fortsätter ju ändå. Smärta som inte bara fysiskt satt sig på kroppen utan även mer lättirriterad och tyvärr lite bitter i knoppen! Vill försöka tänka på annat och bara ta hand om varann; jag & han <3 För något jag förstått efter alla år som gått är att kärleken måste tas om hand för annars blir den ett minne blott. Att få spendera ett dygn hos er och ha det gott; det vore den bästa gåvan jag i dessa tider fått!

 149. Catharina Adolfsson says:

  1.Sävelången
  2. Haft detta som ett utflyktsmål på min önskelista. Skulle ta med min man, efter allt som varit detta år. Började året med att han låg på sjukhuset i nästan 4 månader (jan-april) komplikationer i samband med gallblåse
  operation. Så kom covid och besöksförbud osv sjukskrivning på det.
  Inställd resa till Wales med svärföräldrarna för att besöka vänner. Annorlunda sommar ( vi som alltid reser) Hoppet kom att kunna resa under hösten, bokade Mexico och planer för veckorna skapades. Flyg ställdes in och planer byttes avbokningar och stök med återbetalning osv. Hoppades att komma iväg med barnen 1vecka till Teneriffa för att få sol och omgås. Även här fick vi flyg inställt. Sen kom mer retrtioner och hårdare regler i samband med 2a vågen. Så vi skulle njuta av att få vinna och avsluta året med en härlig utflyckt. Tack för du reseinspererar!

 150. Anita Karlsson says:

  Svar: Sävelången.
  Oj vilken fin vinst,
  Jag skulle bjuda min egen Nils.
  Han är min hjälte som finns för min hjälp,
  utan honom har jag varit stälpt.
  Jag fick diagnosen cancer för drygt en månad sedan,
  Jag ger mig inte, jag kämpar, hoppas himlens makter och jag kan sluta freden.
  Efter Cellbehandlingens jobbiga tid
  Hoppas jag bjuda maken till Nääs Fabrik.
  Ja, Nils är min lilla egen TomteNisse,
  Hans far är Tomten om ni inte detta visste.
  Hoppas nu på Stor Tur
  och till er alla en riktigt GodJul. 💑

 151. Nils Håkan Karlsson Karlsson says:

  Svar: Sävelången.
  Bjuder gärna min cancersjuka gumma, hon har tuffa dagar med cellgifter som sitter i kroppen med tråkiga biverkningar. När hon piggnar till igen vore Nääs Fabriker en tröst för henne, hon har pratat mycket om detta ställe. Jag vill gärna göra henne glad igen, se henne som förr i tiden.

 152. 1. Sävelången
  2. Ja tänk att få uppleva något annat, om så ”bara” för en helg! Jag skulle ta med mig min bästa vän och en kamera till Nääs för att uppleva något annat än vardag tillsammans. Med bilder som minnen skulle vi sedan njuta länge av detta!

 153. 1. Sävelången
  2. Jag och sambon älskar att resa och upptäcka nya platser. Men med corona har det inte blivit så mycket av det i år. Men det här är året vi verkligen skulle behöva det, då vi har det stressigare än vad vi haft innan, mycket påverkat av att jag har kommit ut i arbetslivet efter 5 år av studier. Han studerar fortfarande, skulle vara perfekt att ge han denna lilla mini semestern i julklapp, något som skulle betyda mycket för oss båda.

 154. Jannike Brankell Koskinen says:

  Sävelången
  Jag skulle ta med min man. Vi har bara haft en barnfri helg på nio år. Det skulle vara härligt att få prata ostört, äta gott och sova skönt i er vackra miljö en hel helg.

 155. Sävelången

  Jag vill ta med mamma. Det var längesen vi gjorde något kul ihop. Vi kan fira min 50-årsdag i efterskott 😊

 156. 1. Sävelången
  2. Jag vill ta med min 14-åriga son. Det är så lätt hänt att jag gör saker med dottern och maken med sonen. Nu har vi därför bestämt oss att aktivt göra tvärtom och därför planerar jag och Nils 14 år att göra något ihop. Så kul att få hänga med honom utan skärmar, få tid att lyssna och snacka och njuta av relax och god mat. Nääs är perfekt för detta ändamål.

 157. Rätt svar är Sävelången!
  Varför jag borde vinna?
  – för att jag är värd det. Fött barn under Corona – tiden och överlevt koliktiden med min plutt.
  Jag har långsamt börjat insett att jag är en fantastiskt mamma som endast kan göra sitt bästa. Visst är jag väl värd lite lyx då? 🌟🤞

 158. Svar: Sävelången

  Livet känns inte alltid kul.🤒🙄
  Stress i vardagens ekorrhjul.😭
  När energin tryter, allt känns mörkt och grått.🌚
  Finns stora risker för skrik och utbrott!🤐🗣😩
  Så lätt att fastna i gnällig vardagsrutin!
  Vad kan då mot detta vara power-medicin?🤔🤔
  Vad sägs om en hotellnatt på lyxigt hotell?🙌🏽🤩
  Vore inte det en välkommen käftsmäll!👊🏼😁
  HÄR kan vi njuta, lyxa och ladda ny energi!👊🏼🙌🏽🔋💡💃🏼
  Komma hem som en nya människor , efter Näs Fabriker ljuvliga magi!✨✨

 159. OCH,
  Det är min älskade make Tomas som skulle få följa med mig på äventyr 🥰

 160. Bill Häggmark says:

  Sävelången. Skulle ju ta med min största vinst min fru för jag vinner aldrig.

 161. Sjön heter Sävelången och jag skulle så gärna vilja ta igen den planerade övernattningen på Nääs Fabriker som förra gången slutade med besök på akuten hela natten för att sys efter ett olycksfall i badhuset. Som jag hade längtat efter en natt i härlig miljö och skön säng utan småbarn i.. Vinner jag så vill jag ta med min man som också skulle behöva en god natts sömn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close