Close
En midsommarhelg i Wales

En midsommarhelg i Wales

Vilka dagar vi har haft! Min man Tobias har skött sin roll som reiseleiter oklanderligt – och har styrt hyrbilen från den ena maffiga vyn efter den andra. Hans fokus under resor ligger helt klart på naturupplevelser, och den här gången är inget undantag. Storslagna vyer blandas därför med en massa roligheter för barnen i en bra mix.

Wales holyhead
Midsommarafton och picknick uppe vid Ellins Tower, Holyhead.
wales view
Holyhead är ett paradis för fågelskådare, dessutom sågs det två späckhuggare i vattnet här nedanför tornet alldeles nyligen!
snowdon Wales
Snowdonia Mountain Railway.
boende wales
Nöjd fyraåring, trots en heldag ute på språng.
wales beach
Midsommaraftonskväll vid  Benllech Beach.

Det är första gången jag besöker Wales – och ja, jag njuter i fulla drag. Utsikterna, kargheten, stränderna och bergen, det finns mycket att rapportera vidare om från den här resan framöver. Vi har sovit på nya ställen varje natt, och imorgon lämnar vi Wales för att istället åka vidare upp mot Lake District. Men först – en välbehövlig natts sömn. Dagarna är långa och schemat intensivt, Tobias har gjort ett gediget jobb med att sätta ihop en resa att minnas!


Här kan ni läsa mina tidigare inlägg om att resa till Storbritannien. Omslagsbilden på Nelly tagen på toppen av Snowdon, Wales högsta berg dit vi åkte tåget upp tidigare idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close