Close
Weggis i Reseguiden

Weggis i Reseguiden

Rigi Kulm

Jag har tidigare bloggat om en del om vår resa till Schweiz, men jag har ännu inte delat med mig av min reseguide ”Pittoreska Weggis – Schweiz egen riviera” som publicerades i Reseguiden.se för ett tag sedan. Resan, och resesällskapet, var en riktig höjdare. Till och med så bra att vår vinnande konstellation precis har bokat en resa till England senare i sommar. Mina resor i år håller sig inom Europa – i juni väntar en jobbresa till Belgien, och veckan efter ska jag och min syster till Island. Åh, så mycket att se, men så lite tid! Fram till dess får jag drömma mig tillbaka till dagarna i Weggis.

SONY DSC

Weggis

Rigi Kulm

Weggis

SONY DSC

????????

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close