Close
Tack, danke, kiitos och thank you!

Tack, danke, kiitos och thank you!

Jag vill passa på att tacka er läsare för ännu ett fantastiskt bloggår! Med er som följeslagare i den digitala parallellvärlden tar jag mig igenom vardag och fest, glädje och sorg, Sverigeresor och utlandsäventyr. Tack, danke, kiitos och thank you får representera de länder ni till övervägande del tycks komma från i år (allra flest är ni föga förvånande i Sverige).

Jag har stora förhoppningar på att det här året ska bli allt det jag har önskat och lite till. Jag vill bli bättre på att hitta på vardagsäventyr med barnen, jag vill träffa mina vänner oftare, jag vill satsa mer på min vagabondform, jag vill upptäcka nya länder och återvända till gamla favoriter, jag vill ha (ännu) mer havsluft, jag vill spendera oändligt mycket tid med familjen, jag vill bygga hus på Sturkö och så vill jag göra världen lite, lite bättre.

Gott nytt år till oss alla!


Omslagsfotot är taget av Lisa i Åre, januari 2017.

1 comment

  1. Asante sana – tack så mycket på swahili, inte därifrån min statistik kommer men ett språk jag önskar att jag kunde. Hakuna matata, 2018 blir ett bra år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close