Close

RESFREDAG

Reseblogg världen över!

Snorkelutflykt till Koh Haa (del 2)

Snorkelutflykt till Koh Haa (del 2)

För tillfället befinner jag mig på en ö utanför Karlskrona. Maj visar sig från sin allra vackraste sida med strålande sol och kvittrande fåglar – och det finns faktiskt ingenstans i hela världen jag hellre befinner mig just nu. För ett par månader däremot, då lockade ett liv på en annan ö långt härifrån ungefär femtioelva gånger mer än kalla och grå vinterdagar i Sverige.

För ett tag sedan skrev jag om vår lyckade snorkelutflykt till Koh Haa med fokus på hur det såg ut under ytan och publicerade då för ovanlighetens skull bilder som jag inte själv hade tagit. Nu är det dags för några av mina egna foton från vår dag ute till havs.

saladan

Båtarna med vår dyk/snorkelarrangör Lanta Diver utgår från Saladan, det enda samhället på Koh Lanta som kan kallas “centrum”.

koh_haa16

På båten serverades (förvånansvärt nog) en riktigt god frukost.

Isbjörn_of_sweden

Förväntansfull snorklare!

snorkla_i_Thailand

Vår familj fick en alldeles egen snorkelguide, superlyxigt.

Lanta_diver_instruktör

Genomgång av utrustningen.

koh_haa5

Den overkligt vita sandstranden simmade vi in till för att vila upp oss mellan snorkelturerna.

lanta_diver

Sebbe gör sig redo för sitt livs första snorkeltur. Full koncentration!

snorkla

Simfötter. Alltså, vänjer man sig någonsin vid dem?

snorkla_thailand

Någon dyktjej blir jag förresten aldrig, det kunde jag konstatera efter mina första (och enda) provdyk i Australien. Jag känner mig tryggare på snorkelavstånd från ytan.

koh_haa12

Ungefär så här trött blir man efter en hel dag ute till havs.

koh_ha_thailand

Tack Koh Haa för en lyckad utflykt! Det här gör vi om nästa vinter tycker jag.


Är du nyfiken på hur det såg ut under ytan på vår snorkelutflykt? Läs mer här: Under ytan vid Koh Haa (del 1).

2 comments

  1. Fina bilder. Precis som vanligt!

    1. Tack, vad glad jag blir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close