Close
Snapshots från Amsterdam

Snapshots från Amsterdam

Jag är ständigt på jakt efter den perfekta weekendstaden – och vårt Europa levererar gång på gång. Helgen spenderades i Amsterdam, detta myller av cyklar, kanaler och vackra byggnader. Jag har sällan upplevt så många trevliga fik på samma ställe och detta såg vi såklart till att utnyttja.

Det kommer tips och utförligare rapport om Hollands huvudstad framöver, men först ska jag och min familj spendera några veckor i USA. Ni kan ju gissa att jag trivs med livet just nu. Tack Amsterdam för ett par fina dagar!

Edit: Nu är bloggen uppdaterad med en massa härliga tips från Amsterdam.

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close