Close
Resebudget för familjens roadtrip i västra USA

Resebudget för familjens roadtrip i västra USA

Det är lätt att ha höga förväntningar på en drömresa, men när verkligheten till och med överträffar drömmen är det bara att tacka och ta emot. I det här inlägget kan du läsa mer om vår roadtrip i västra USA och en ungefärlig resebudget för resan.

Jag fortsätter att skriva researtiklar för Travelmarket en gång i månaden. Den här gången har turen kommit till ett ämne som jag ofta får frågor om: vår roadtrip i västra USA och hur vår resebudget såg ut. Resan är en av våra bästa familjesemestrar hittills och jag ser fram emot att göra en liknande roadtrip längs USA:s östkust när barnen blir lite äldre.

”I samband med att jag var gravid med vårt tredje barn passade vi på att göra slag i saken och ge oss ut på en efterlängtad roadtrip i västra USA. Med två små barn i baksätet och ett i magen rullar jag och min man ut på vägarna från Los Angeles i vår hyrda Mustang. Med siktet inställt på Kalifornien, Nevada och Utah är drömresan ett faktum. Kostnaderna för en sådan här långresa kan snabbt rinna iväg, men resebudgeten kan också stanna på en hyfsat rimlig nivå.”

Här kan du läsa hela artikeln: Resebudget till Kalifornien och västra USA  – roadtrip med familjen

utah

Delicate Arch, Utah.

spotted wolf area

Spotted Wolf Area, Utah.

Muir Woods, Kalifornien.

roadtrip i USA

Julia Pfeiffer Burns State Park, Kalifornien.

resebudget resa till usa

Julia Pfeiffer Burns State Park, Kalifornien.


Intresserad av att läsa mer om vår resa? Här hittar du fler inlägg: Roadtrip i västra USA.

7 comments

 1. Vilken drömresa! Tyvärr gillar inte maken och köra bil utomlands 🙁 så lär nog aldrig bli av tyvärr 🙁 kramar

  1. Men då kan väl du köra?! 🙂 Jag har panik för att köra utomlands, men körde faktiskt i Italien för ett par år sedan. Det gick superbra!

  2. Och LinizTravel – att köra i USA är verkligen inte svårt om man håller sig undan storstäderna, men till och med jag (räddhågsen som jag är) har kört ensam i San Francisco… Highway 1 går inte att köra så supersnabbt och är en sådan upplevelse som jag alltid bär med mig i hjärtat som något av det mest fantastiska jag fått vara med om i livet. Jag älskar USA, mitt andra hemland. Och alla nationalparker! Sverige är fantastiskt, USA också.

   1. Kan fortfarande inte fatta att du kört ensam i San Fran med de kullarna, wowsi!

 2. Hur får du så bra bildkvalite på dina bilder här på bloggen? Mina är jättebra på datorn men så fort de kommer upp på bloggen blir kvalitet jättedålig!

  1. Bloggar du på WP eller annan plattform? Jag använde tidigare Blogger, där blir bilderna jättesuddiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close