Close
Influencers of Sweden och lyckan över en perfekt helg

Influencers of Sweden och lyckan över en perfekt helg

Att slänga sig med begrepp som ”en perfekt helg” kan lätt låta överdrivet. Men vet ni, helgen som gick kan inte beskrivas som något annat. Jag fick chans att rensa huvudet och komma hem med ny energi inför 2017 och allt vad det innebär.

En perfekt helg med Influencers of Sweden

Mina dagar i Åre fylldes inte bara av underskön natur och uppfriskande friluftsliv, utan även av insikter, inspiration och motivation – allt tack vare Linda Hörnfeldt som för ett tag sedan tog det briljanta beslutet att starta branschorganisationen Influencers of Sweden samt Sara Rönne som roddade alla praktiska bestyr i Åre.

åre by night

Den sista kvällen gick jag ut en själv stund för att försöka smälta intrycken från helgen. Snön yrde, Åres lampor glittrade och där stod jag mitt i allt – tacksam över ny vänskap och ny kunskap.

influencers of sweden

Under helgens Winter Workation skapade vi deltagare innehållet. Vi fick lyssna på föreläsningar, workshops, erfarenheter och gruppdiskussioner, detta varvade vi med utomhusaktiviteter, spa/bad och trevliga middagar. Själv bidrog jag och Lisa med en dragning om hur vi startade Att resa-podden eftersom vi hörde att flera av tjejerna på plats funderar på att börja podda.

åre boken

Mat ja, det blev en hel del sådan. Mina bästa måltider intogs på Åre Bageri och Crêperie & Logi. Dyrt, men urgott.

Så här ska man alltid ha det – långa kvällar framför öppen brasa…

… och så umgänge med en massa härliga människor (här lunch med Elna/Cykellycka, Emmi/Explorista och Maryem/Maryem Nasri).

varm choklad

Ännu mer fika! Varm choklad och marshmallows med Katarina/Äntligen Vilse

katarina workation

… som jag också åkte till Tännforsen med.

Nu lägger jag den här helgen bakom mig, överväldigad över ”den magi som skapades i Åre” som Lisa så fint beskriver det. Tack Influencers of Sweden och alla som gjorde den här helgen möjlig. Tack!


Resan till Åre är en workation/konferens som jag deltog i tillsammans med ett gäng andra inspirerande bloggare som alla tillhör branschorganisationen Influencers of Sweden. Här kan ni läsa fler fina inlägg från helgen: Träningsglädje / Livet från den ljusa sida / Elna Dahlstrand / Jonna Jinton / Vandringsbloggen / Nevnarien / Dryden / Made by Mary / Bucket Life / Vegokäk / Days by Ju / En Emilia / Mia Shopping / Oh Darling / Ut och spring / Jennifer Sandström / Helena Enqvist / Äntligen Vilse / Boden by Night / La Linda / Reach your goal / Emilia Westerström / Hus30 / Hildas / Rowan Tree

26 comments

 1. Tack själv och som vanligt kul att ses! Och som vanligt känns det som att man pratade för lite precis med alla personer. Då hade vi ändå flera dagar på oss men skulle väl behövt flera dagar till. 🙂

  Härliga bilder här också, de visar verkligen känslan i hela helgen!

  1. ”Som vanligt kul att ses”. Jag kör på repeat här märker jag, det var nog andra gången jag skrev det. Dags att sova tror jag. 🙂

  2. Vi får köra en hel vecka nästa gång… 🙂

 2. Så himla kul att se dig igen och att ha dig med på resan! Er dragning var jättespännande och jag hoppas vi ses snart igen! Kram!

  1. Tack detsamma. Kul att du gillade dragningen, ska bli intressant att följa de tjejerna som var på gång att köra igång podd! Kram!

 3. Ja visst blev det en magisk helg!

  1. Magisk är rätt ord.

 4. Haha måste älska porträttet på mig. Hej tännforsen!

  Kan inte mer än hålla med att creperie och logi är ett grymt place. Mums!

  1. Ständigt redo med kameran…

 5. Jag gillade er dragning om podden skarpt! Kul att ses – jag hoppas att vi får chansen snart igen 🙂

  1. Tack snälla. Och ja, det här får vi göra till en återkommande tradition tror jag bestämt.

 6. Ja åh. Var jag med om det här? Haha. SÅ härligt! Och vad roligt att ses! Jag har inte riktigt landat intrycken än faktiskt. Måste ta lite tid för att bara sitta och tänka igenom. Så mycket bra alltså!

  1. Ja, det är onekligen en del att smälta. SÅ HIMLA LYCKAT.

 7. Tack själv för en så himla fin helg; det var inspirerande att höra er berätta om podden (som jag gillar mycket). Tycker det blev en personlig helg trots att vi var många!!

  1. Tack snälla Sara, det betyder verkligen mycket att höra det från dig! Och ja, är förvånad över hur personligt det kunde bli med så många deltagare. Högsta poäng!

 8. Tack för en grym helg! Så kul att alla verkligen verkar så taggade efter helgen. Inklusive mig själv. Så intensiv men ändå så avslappnande på något sätt! Hoppas på repris med liknande event framöver 🙂 Älskar för övrigt bilden på chokladen – undrar fortfarande hur jag kunde missa den ? 😉

  1. Tack själv Julia. Jag är SÅ pepp, hoppas att känslan sitter i länge…

   1. Ja, vi får köra en repris!

 9. Det var verkligen superkul att ses och jag har fortfarande inte landat efter helgen – så mycket tankar, inspiration, motivation, nya vänskaper och det bara snurrar i huvudet. Först idag hinner jag läsa bloggar och igår fick jag ut mitt första inlägg. Blir ett par dagar till att sätta alla idéer på pränt och få lite struktur igen. Vi måste definitivt få till att ses igen! 🙂

  1. Vi KOMMER definitivt att ses igen. Vore kul att köra en uppsamling och se var alla dessa tankar och planer hos oss landar till slut… 🙂

 10. Det var så kul att ses igen! Vilken helg alltså, vill bara tillbaka <3

 11. Efter att ha läst flera skriva om creperian känns det bara jobbigare och jobbigare att jag missade den! Tack för er föreläsning och podcasts jag ska ta och kolla in eran resepod 🙂 eller lyssna in 😉

  1. Haha, en anledning att åka dit igen. Jag sitter just nu och mumsar på chokladen jag vann hos dig, SÅ GOTT! Hoppas att du gillar podden. kram!

 12. Men ååååh! Så avis och så glad för din skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close