Close
Krönika i Karlskrona Magasin

Krönika i Karlskrona Magasin

Ju mer jag reser, desto mer älskar jag min hemstad Karlskrona och vår sommarö Sturkö – det är ett känt faktum vid det här laget. Ryktet har spridit sig hela vägen ner till Turistbyrån i Karlskrona som därför bad mig skriva krönikan i vinterupplagan av Karlskrona Magasin.

Det känns onekligen som en ära att sälla mig till sällskapet av tidigare krönikörer: t.ex. Karlskronas stolthet Nadja Casadei (friidrottare), sångerskan Isa Tengblad (som har sommarställe på Hasslö) och Karlskrona HK:s tränare Pelle Hånberg. Karlskrona Magasin distribueras i hela södra Sverige nu i dagarna, vilken milstolpe ändå!

karlskrona magasin

Midsommarafton på Sturkö, såklart.

Läs hela krönikan här: Åka hem.

”I takt med att jag betade av städer, länder och världsdelar växte sig dock en märklig, och oväntad, insikt allt starkare. Jag insåg att hur mycket jag än reser finns det alltid en plats på jorden som är, och kommer att förbli, mitt paradis. En plats dit jag kan återvända om och om igen utan att tröttna.” – Karlskrona Magasin

2 comments

  1. Grattis och bra jobbat! Välförtjänt osv <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close