Close
Först kalas, sedan kryssning!

Först kalas, sedan kryssning!

Först kalas, sedan kryssning! Efter en vecka fylld av födelsedagsfiranden för storebror och lillasyster Myhre, ett gäng dagisbaciller och massor av jobb checkar jag i morgon bitti ut från Sverige och familjen för att spendera några dagar ute på Medelhavet.

I morse vaknade jag upp bredvid en varm liten tvååring och smög tyst ner till köket där min man var i full gång att förbereda Sebastians och Nellys kalas-frukost. Tidigt i morgon bitti smyger jag upp lika tyst, men den här gången i syfte att resa ut till Arlanda för att ansluta till resten av gänget som ska följa med på Royal Caribbeans pressresa med kryssningsfartyget Harmony of the Seas. Först kalas, sedan kryssning! Jodå, omväxling förnöjer.

kalas

Lillmyhran (som minsann inte är så liten längre) får för en gångs skull stanna hemma…

kryssning

… liksom min Julia och Lisas son Max. Faktum är att bilden med Julia och Max är tagen just på en kryssning till Finland för drygt ett år sedan. Jag och Lisa hade nöjet att åka med på bloggresa med familjefokus tillsammans med våra barn Max, Julia och Nelly (plus en liten Meja i Lisas mage). Efteråt skrev jag så här om båtresan över Östersjön:

”Hur upplever vi då vår tid på havet? Jodå, en sån här resa gör vi gärna om. Viking Lines fartyg är måhända inga kryssningfartyg i samma kaliber som de från Royal Caribbean (vågsimulatorer och klätterväggar är svårslagna), men visst har vi det bra.” 

Och nu – ganska exakt ett år senare – är vi faktiskt på väg till både vågsimulatorer och klätterväggar på ett av Royal Caribbeans kryssningsfartyg. Det hade nog varken jag eller Lisa vågat hoppas på, även det var där och då, på en båt mellan Sverige och Finland, som Lisas och mina drömmar om att köra igång en podcast satte fart på allvar. När vi kom hem till Stockholm igen skred vi till verket och den 1 december 2015 sände vi vårt första avsnitt av Att resa-podden (om att uppleva världen).

Från en kryssning till en annan – tänk så mycket roligheter som har hunnit hända under ett år!

11 comments

 1. Men alltså – JA… Vilket år! Tänk om ett år till.? haha!

  Ska bli grymt att åka på kryssning igen – inte minst en som denna!

  1. Nästa år Söderhavet?? (Lyssnar precis på ljudsaga med barnen, KurreKurreDutt-ön låter fin!)

 2. Wow nu får nu Smida nya planer 😉 grattis till barnen å trevlig resa!!! Följer m spänning! E ju grymt avis! Kramar

  1. Din resa till Mallis såg också superhärlig ut. Kram!

 3. Underbart! Det här är ni väl värda. Då kanske du är tillräckligt utvilad för att gå på spa med mig om 1,5 vecka då jag kommer. 😉 Kram och ha det så bra!

  1. Haha, ska försöka vila upp mig! 🙂 Tack!

 4. Kryssa e så kul. Ha en underbar resa.

  1. Ja, otippat kul faktiskt! Tack fina du!

 5. Ja tänk vilken jädra utveckling det är! Ursäkta språket.. 🙂

  Hoppas du och Lisa får en megahärlig kryss! Vi väntat ivrigt på update i somes 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close