Close
Sommarens sista suck

Sommarens sista suck

Sturkö, 1 oktober 2016. Vi tajmar in en blixtvisit ner till mina föräldrar i Karlskronas skärgård samma helg då sommaren tycks bestämma sig för att göra en sista kraftansträngning innan hösten tar vid på riktigt.

Min längtan efter att flytta tillbaka till Karlskrona blir starkare för varje år som går. Drömscenariot är att i framtiden spendera vinterhalvåret utomlands och resten av året i det hus jag hoppas ska bli verklighet på Sturkö om några år. Fram till dess får jag nöja mig med långa sommarlovsvistelser och helgbesök, som den här snabbvisiten med Tobias och barnen för några veckor sedan. Stunden i guldljus nere vid bryggan kommer jag att leva på fram till nästa resa hem till storfamiljen på skollovet om ett par veckor. Då förmodligen i sällskap av betydligt gråare färgskalor och vinande höststormar från Östersjön.

isbjörn of sweden

superfit shoes

img_6290

sturkö

fleece

ISBJÖRN of sweden

img_6310

img_6471

sturkö bredavik


Ett stort tack till min systerdotter Elina Bernpaintner som har fotat samtliga bilder. 

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close