Close
Fjärde advent: Tävla och vinn underställsset från Aclima

Fjärde advent: Tävla och vinn underställsset från Aclima

Det är fjärde advent, och det har blivit dags att öppna den sista luckan i Resfredags adventskalender. I den här luckan ligger ett mjukt paket från varumärket Aclima bestående av ett MARIUS-set i merinoull med underställtröja, underställbyxor och pannband. (Vinstvärdet på dagens lucka är ca 2500 kronor.)

Fjärde advent: Tävla och vinn underställsset från Aclima

I dagens lucka har du möjlighet att tävla om en hållbar julklapp för stundande vinteräventyr. Vinsten kommer från varumärket Aclima, som har jobbat med ull i över 80 år. Startskottet för verksamheten gick när grundaren Eivind Johansen började tillverka ullsulor av spillmaterial. Efter andra världskriget utökades verksamheten med en stickningsmaskin och ett fåtal anställda, och numera är Aclima ett ledande varumärke med ett starkt hållbarhetsfokus.

Aclima underställ

I potten ligger alltså ett set i merinoull bestående av:

Merinoull är ett hållbart, naturligt och nedbrytbart material som värmer när det är kallt, och samtidigt reglerar temperaturen i värme. Utifrån ett hållbarhetsperspektiv behöver ullplagg inte tvättas lika ofta som plagg i andra material, detta tack vare sina naturliga egenskaper. Det räcker i regel med att vädra plaggen för att de ska kännas fräscha igen.

För att tävla vill jag att du i en kommentar till det här inlägget svarar på följande frågor:

 1. I vilket land grundades varumärket Aclima?
 2. Motivera varför du vill vinna detta underställsset och berätta om ett vinteräventyr du drömmer om.
 3. Ange storlek och om du önskar ha dam- eller herrmodell för det fall du skulle vinna dagens lucka.

Tävlingen avslutas 31 december 2020. Tävlingen är avslutad, och vinnaren blev Linda Nejbo – stort grattis! Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram.


*Vinsten skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt. Omslagsfoto: Orsa Grönklitt, Dalarna.

67 comments

 1. De tillverkas i Norge
  Jag skulle främst ha dem på alla hundpromenader som gör i ur och skur. Drömmer gör jag om en resa till alperna med alla ungdomarna för att få uppleva skidåkningen där. Vi har bara varit i svenska fjällen. Planen var att i år åka neråt men det gick ju inte. Hoppas vi snart kan resa igen

  1. Svar : Norge
   Jag drömmer om en vinter där snön sakta faller
   en vinter där minusgraderna bildat iskristaller
   Jag drömmer om en vinter med fina skidspår
   en vinter där snön ligger kvar tills det blir vår
   Jag drömmer om en vinter med skidutflykter varje helg
   en vinter där vi får se spår av rådjur och älg
   Jag drömmer om en vinter som värmer trots att det är kyla
   en vinter där jag med ett skönt underställ från Aclima kroppen får skyla
   3: Jag önskar dam stl M om jag skulle vinna

 2. Landet är Danmark
  Skulle använda stället vid en framtida vandring på Island. Storlek XL för man.

 3. 1. Norge.
  2. Vi har 5 hundar i hushållet, och alla behöver pinka även på morgonen och kvällen. Flera långa promenader om dagen. Ett fullspäckat schema varav det mesta sker utomhus. Med detta skulle jag hålla mig varm och njuta av många timmar utomhus, precis vad jag älskar mest.
  Ångestdämpande, befriande och alldeles underbart. Vad vore en bal på slottet.
  3. Dam storlek L

 4. Annika Andersson says:

  Norge

  Jag skulle vilja använda dom när jag och maken är pigga nog och covid är över så vi kan åka till Svenska fjällen och åka skidor.

  Storlek XL i dammodell önskar jag mig.

 5. Svar: Norge
  Jag skulle använda dem när vi är ute och fjällvandrar så man slipper frysa. Dam storlek M eller 40.

 6. De grundades i Norge.
  Detta set är ju så himla fint och skulle ju va en dröm att äga, älskar färgkombon och designen. Jag har alltid dröm om att se norrsken och testa åka snöskoter och gå långa vandringar och utforska det fina norra sverige. Men även att nån gång åka till Alperna och åka skidor. Så detta fina set hade ju vart perfekt för alla dessa tillfällen speciellt då jag är lätt frusen av mig! 😍

  Jag önskar mig dessa i dammodell i storlek small 😁

 7. Norge

  Detta underbara underställ skulle få följa med mig på massa vinteräventyr! Den skulle hjälpa mig att hålla mig varm och torr på utmanande och härliga skidtoppturer i Härjedalens vackra fjällvärld. Med mig skulle detta underställ bli både välanvänd och väl omhändertagen.

  Dammodell, storlek S (Small)

 8. Jerker Nilsson says:

  Norge.

  Jag vill vinna för att vi är ute och rör på oss mycket normalt sett och hade behövt ett vettigt underställ i herrmodell och storlek L eller XL möjligen

 9. Pontus Lundström says:

  Norge.
  Jag skulle vilja vinna för att våra barn har börjat bli så stora att vi kan ge oss ut på äventyr tillsammans. Och då skulle det vara bra med lite passande kläder.
  Drömmen är att just med hela familjen (4 stycken) kunna vandra uppe till fjällen till en början. Sedan var jag och backpackade i Inden för 10 år sedan och färdades lite av en slump till Sikkim, på gränsen till Nepal, vilket var ett underbart ställe. Dock gjorde bristen på tid att jag itne kunde ut och vandra så mycket men det var ett ställe jag gärna skulle vilja ta med familjen en dag. Fantastiskt vackert!

  Herrmodell och storlek L 🙂

 10. Norge
  Jag vill bestiga Kebnekaise 🙂 då behöver jag ett bra underställ! Fast det kommer att användas mycket vid alla skidturer på isen!
  M Dam vill jag vinna

 11. Jeanette Sjödin says:

  Svar: Norge

  Jag vill ut i skogen och leka på lekplatser med min dotter 5 år. Hon har ett underställ men inte jag och vi får ofta gå hem för att jag fryser. Himla trist!
  S i Dam skulle jag vilja vinna

 12. Anna Johansson says:

  Aclima från Norge – vilka fina grejer!

  Har en bästa promenad-vän som promenerat med mig i dessa hemmakontors- och covid-tider.
  Nu önskar jag mig kyla och snö, och fortsätta med stegen även vad det lider.
  Har aldrig ägt ett underställ faktiskt, men måste säga att det för sådana ändamål, verkar både vackert och praktiskt!

  GOD JUL!
  (M)

 13. Aclima grundades av familjen Johansen i vårt vackra grannland Norge.

  Det vore en dröm om jag hade äran att vinna ett högkvalitativt underställ i merinoull, tillverkat i Estland. Det skulle hålla mig varm i många år framöver på skogspromenader, i skidspåret, när vi pimpelfiskar, vid korvgrillningen med familjen, ja vid alla tänkbara tillfällen ute i vår underbara natur.

 14. Norge
  Jag är en frusen fröken som älskar att vara ute och leka med barnen. Det skulle kännas betydligt roligare om jag får känna mig varm men inte svettig. Sen gör det ju inget att understället är otroligt snyggt och absolut inte skämmer för sig!
  Om jag har turen så önskar jag storlek M i dammodell.

 15. 1. Norge
  2. Jag fryser alltid när det är dags att stanna till på de utflykter vi i familjen gör vintertid. Eftersom att ullunderställ är det bästa tänkbara för att slippa frysa så önskar jag att vinna en av dessa fina, för att bege oss ut på vinteräventyr på med barnen i närområdet på skidor och med matsäck. Dessutom andas ullmaterialet så bra så passar perfekt för skidåkningen.
  3. Önskar dammodell storlek Small

 16. Norge
  Jag har träffat en skånsk norrlänning, och att följa med honom på äventyr i hemtrakterna vore kul.
  Kanske behöver jag ändå lite mer än bara kärlek för att hålla mig riktigt varm efter jul…

 17. 1. Norge
  2. Längtar till att få ta med familjen till Idre och åka skidor. Känna snön pulsa under skidorna, glida fram på pudervit snö känna vinden i ansiktet när jag och döttrarna susar ner för backen.
  2. Dam storlek medium

 18. 1. De tillverkas i Norge
  2 . Jag har faktiskt planer att vandra i skogen och sova i tält i skogen med mina barn och vovve .. då behövs det verkligen underställ så man slipper frysa ..

  Storlek L för att vara på den säkra sidan.

 19. Hej hopp!!
  Norge är rätt svar.
  Jag drömmer om ett vinteräventyr i norra Sverige eller Norge i jakt på norrskenet, ser ut att vara ett rent magiskt skådespel som naturen bjuder på. Passa på att åka lite hundspann och kanske en natt i Ishotellet när man ändå är i den delen av vårt coola land.
  Men jag är en ganska frusen person av mig, så för att detta ens ska vara görbart behöver jag ett underställ som håller vad det lovar.

  God jul,
  Tommy Ax

  1. Glömde ju, herrstorlek Large står på min önskelista…

 20. Hej

  Det grundades i Norge.

  Jag vill ta med familjen på ett äkta vinteräventyr (när den här corona försvinner) .
  Åka upp till svenska fjällen och åka skidor, ha snöbollskrig och njuta av den friska fjällluften. För oss här nere i Karlskrona är snö något man ser på tv nu förtiden, så att ta med familjen på ett äventyr norrut står högt på listan. Då krävs ju bra kläder så vi inte fryser.

  Skulle gärna vinna till mannen i första hand, stl L. Men till mig själv funkar lika bra, då stl M.

  Hälsningar Ingela

 21. 1. Varumärket Aclima grundades i Norge.
  2. ”Släng dig i väggen Kari Traa”, nu vill jag endast underställssetet från Aclima ha.
  Att känna sig varm från topp till tå bättre julklapp går inte att få.
  Grilla korv går ”inte av för hackor”, tillsammans med choklad och goda mackor.
  Trevligt sällskap inte att förglömma ,denna utflykt kommer man sent att glömma.
  Önskar mig dammodell stl XL

 22. 1. Aclima grundades i Norge.

  2. Jag har alltid älskat naturen och den friska luften. Året runt njuter jag av att vara ute i det fria.
  2014 drabbades jag dock av sjukdom som gör att mina ben ej längre mig bär. En rullstol för mig nu oftast fram.
  Vintern och dess kyla är ingen bra kombination med att sitta stilla.. Underställ är för mig A och O för att kunna vara ute på vintern i min rullstol.
  Den här skulle ge mig mycket glädje för många år framöver! Ge mig värme och komfort och få mig att må så gott!

  Det jag drömmer om är att i framtiden åter få uppleva de norska fjällen. Spenderade alla mina sportlov där som barn. Så vackra vyer. En dag när mina ben mig åter bär ska jag dit igen!

  3. Om jag vinner så vill jag ha dammodell. Tröja i Medium och byxor i Large.

 23. Paula Johansson says:

  Svar: Norge
  Jag fryser jämt när vi stannar till, min man och barnen håller värmen utan problem. Kan ju bero på att jag alltid köper bra kläder, skor till familjen men är lite dålig på att unna mig själv något.
  Jag skulle så gärna vilja besöka fjällen, åka nerför eller på med turskidor och packa med matsäck, gräva ner sig i snön och ligga och kolla på stjärnorna. Skulle även vilja bygga en snöiglo med barnen som man gjorde när man var liten och sitta där med värmeljus o varm choklad 😍

 24. 1. Norge
  2. Med en kropp kall som om den vore bar och med öron som knappt sitter kvar
  Då sitter Aclimas värmande ull från får
  Utmärkt på mig i väntan på en värmande vår

  Underställets varenda söm
  Följer förstås med när jag uppfyller min gamla vinterdröm
  Att med skidor och stavar
  Över fjällens myrar och lavar
  På gnistrande snö glida
  Med bergstopparna vid min sida
  I mitt tält ska jag sedan gott sova
  För med detta underställ på kan jag det onekligen lova

  3. Herr, stl L

 25. Norge

  Detta året har på många sätt varit speciellt, men inte enbart till det sämre. Har upptäckt hur mycket jag älskar att vara ute och nu har jag satt ett mål för vintern 2021 -jag ska äntligen lära mig åka skidor! Det kommer onekligen vara på svajiga och stela ben, men med ett ullunderställ från Aclima kommer jag kunna hålla både värmen och modet uppe.
  Om jag har turen att vinna önskar jag storlek 38 i damstorlek.

 26. Norge
  Perfekt att ha på Ishotellet i Jukkasjärvi
  Dam L

 27. Norge är landet!

  Detta skulle passa perfekt när jag ska lära min pojkvän att åka skidor. Då kan ett värmande lager göra all skillnad på om det blir en bra eller dålig dag och ull är ju världens bästa material!

  Till honom skulle Herr L vara perfekt.

 28. Norge
  Jag drömmer om att åka upp till Norrland och åka hundspann, syrran och jag har pratat om det länge men det har inte blivit av ännu. Hoppas det kan bli verklighet nästa år!
  Skulle jag ha turen att vinna önskar jag dam storlek large!

 29. Maya Engström says:

  1.Norge
  ”Trots att jag bor på Vintergatan lyser just vintern med sin frånvaro, drömmen min är att få uppleva att åka Hundsläde över ett vintrigt och magiskt landskap i de samiska skogarna, och då behövs rejäla kläder för att fryslorten och ekonörden i mig inte ska frysa ihjäl, inte mycket begärt väl?”

 30. 1. Norge
  2. Skulle behöva ett nytt underställ då ett av de jag har nu sjunger på sista refrängen, men det blir ju så tids nog när de används var och varannan dag nästan året om. Just nu drömmer jag och planerar om topptursresor till vårvintern. I påskas (i år) fick vi ställa in den planerade resan till Vindelfjällen och nu i jul samma sak. Skidåknings- och snöabstinensen är hög nu! Till råga på allt gick jag och vann en skidresa till Österrike så nu finns det många tillfällen framöver där ett nytt (och flera gamla) underställ kommer till användning.
  3. Dam, S

 31. Varumärket Aclima är från Norge.
  Jag vill vinna detta till min mor. Hon har dålig blodcirkulation och behöver verkligen ett sånt här set.
  Det hänger ihop med drömmen vi har.
  Vi planerar en resa till Spetsbergen. En dröm som vi måste uppfylla snarast då mor börjar bli gammal.
  Storlek XL i dammodell, tack.

 32. Svar: Danmark
  Perfekt till när vi ska vandra upp för Kebnekaise. SKulle vilja vinna en dam i storlek S

 33. Daniel Eneslätt says:

  Norge
  Jag skapar mina egna äventyr varje vinter
  Inte som andra som med skidan slinter
  Nä, mina äventyr sker i skog och mark
  Av geväret få en riktig spark

  Herr XXL

 34. Bonnie Lillehammer says:

  Norge
  Jobbar som dagmamma och är ute i ur och skur. När man har underställ varje dag vill man ha snygga kläder som även håller värmen.
  Dam stl M

 35. Kari Mette Karlsson says:

  Aclima kommer i likhet med mig från Norge.
  Jag önskar detta underbart fina ställ, då mitt gamla har färdats mycket i skog och fjäll.
  Tyvärr har det nog sätt sina bästa dar
  och börjar få hål både här och var.
  Så ett nyttvore toppen, så jag kan fortsätta njuta naturen och hålla mig varm om kroppen.
  Damsorlek L skulle passa bra.

 36. Lisbeth Magnusson says:

  Aclima kommer från Norge. Jag har hund och älskar att vara ute i skog och mark hela året. Jag skull gärna åka till Nordkap eller Svalbard och då skulle understället verkligen komma till användning. Jag önskar Dam- L om jag har turen att vinna.

 37. Aclima grundades i Norge.

  Jag skulle vilja vinna så att jag kan hålla mig varm när jag är med barnen ute i kylan. Just nu önskar jag bara att det kunde komma snö som fick ligga kvar så att vi kan ut och åka skoter med barnen, dom älskar det! Det behövs inte mer för mig, bara att få se lyckan hos mina barn <3

 38. Isabelle Örtgren says:

  Grundades i Norge

  Jag drömmer just nu om det riktigt ultimata vinteräventyret, vi bor idag i Göteborg men om ett par veckor ska vi åka till snön i Jämtland för att kolla på vårt nya hus. Vi ska lämna den hektiska staden för den vackra naturen för gott. Visst är man nervös, men vad vore livet utan äventyr.

 39. 1. NORGE

  2. Guldmedalj förtjänar ull-understället säger jag bara!
  -när man som jag leker ute i kyla, regn & rusk med 4-åring i allt från stillasittande till svettiga spring & hopplekar så behöver inte bara barnet bra kläder. Älskar ull!

  3. Dam Storlek L

 40. 1. Norge
  2. Jag har, sedan jag var barn, velat åka till nordligaste Sverige och se norrsken. Så, om jag vann detta ställ skulle det få följa med mig, min man och mina barn upp till Abisko för en vintervecka med massa äventyr ute i snön och med en förhoppning attfå se det eftertraktade norrskenet ♥️
  3. Dam strl L

 41. Norge landet är, Vill uppleva vintern här. Kunna ute vara och på sparken fara. känna vinden på kinden. slippa frysa om kroppen, vore det ju toppen. En dam i strl L

 42. Det är ett norskt företag med tillverkning i Estland.
  Min största dröm är att fira min födelsedag (2a maj) med skidåkning i midnattssolen i norra Sverige. Ett riktigt vinteräventyr mitt i våren!
  Jag skulle vilja vinna ett underställ för dam i storlek S.

 43. Aclima är ett norskt företag.
  Jag vill gärna vinna storlek M.
  Med åren har jag blivit något av en skogsmulle. Det började när sonen var liten och jag kom på att skogen var en billig och rolig plats att hänga på. Nåt kul att göra när pengarna inte räckte till annat. Sen dess har kärleken vuxit sig starkare. Jag älskar att vandra, känna musklerna sträckas och lungorna att fyllas med frisk luft.
  Jag önskar storlek M.

 44. 1. Norge
  2. Jag och min familj tältar mycket under somrarna, men vi har pratat om att vi skulle vilja sova i ett vindskydd även under vintern. En stjärnklar natt med snö på marken vid en vacker sjö. En varm brasa. Med rätt kläder och utrustning är jag säker på att det hade varit en riktig vinterdröm.
  3. Skulle vilja vinna dam storlek M.

 45. Annika Nilsson says:

  Svar: Norge
  Vill kunna dra iväg på pulkabacksäventyr,
  åka kälke och skärtlapp tills snön den yr!
  Ta en paus och dricka varm choklad med dopp,
  innan det är dags att vinna nästa pulkarace-lopp!!!

  Förutom pulkabacken så blir det förhoppningsvis långfärdsskridskoturer!
  Önskar dammodell storlek S

 46. Marianne Walfridsson says:

  1. Märket tillverkas i Norge
  2.Jag har en önskan inför min 60-årsdag i januari att få åka norrut och övernatta på ishotellet i Jukkasjärvi samt uteaktiviteter i dess närområde.
  Då skulle jag klä mig i ett Aclima underställ i dam Large.

 47. 1 Norge
  Jag drömmer om att få åka hundspann och då vill jag vara klädd för att slippa frysa!
  Men medan vi håller avstånd skulle jag glädjas åt mitt nya härliga underställ när jag
  Tar långa promenader i Hälsingeskogarna!
  Önskar dam medium

 48. Anneli Särnblad Pederson says:

  Norge Åh vad detta vore fantastiskt på fisketurer,skidor och promenad. Jag är så frysen och dessa är jag övertygad skulle hjälpa Love

 49. Anneli Särnblad Pederson says:

  Storlek Large

 50. Elisabeth Johnson says:

  Aclima kommer från Norge. Jag drömmer om riktig vintersemester i Österrikes alpvärld. Då skulle jag sätta mig på en joddlarbalkong och se ut över hänförande alpräjong och fundera: – Vem kunde något så gudomligt kreera? Är vi människor kapabla att den gåvan rätt hantera, utan att den överexploatera och sabotera? För detta behövs kläder adekvata, kläder som skyddar det mest privata och värmer från topp till tå. Dam i storlek 42 skulle jag vilja få.

 51. 1. Norge

  2. Vilket underbart underställ 🤩. Jobbar som förskollärare så pannbandet hade definitivt blivit en ny vardagsfavorit. Även understället hade blivit välanvänt på jobbet, men även privat då vi ofta är ute med våra tre barn på utflykter. Senast idag drog jag på mig mitt gamla Newbodyställ när vi vandrade från Falsterbo ut på Måkläppen 😂😅. T.o.m på kinesiska muren i dec -19 körde jag urtvättat underställ. Tänk vilken dröm att få ha ett fint underställ som man kan använda och visa upp utan att skämmas 🤩.

  1. 3. Damunderställ. L i tröja och M i byxa.

 52. 1: Norge. 2: Jag skulle använda detta set när jag är ute och vandrar, vilket jag gör 3-6 dagar i veckan, när jag fiskar på isen, och även inomhus när jag bara vill mysa i sköna mjuka kläder. Jag drömmer om att bestiga Kebnekaise och om att vintercampa i fjällen. Dammodell i storlek L vore perfekt för mig 🙂

 53. Ann-Charlotte Larsson says:

  Hej och God fortsättning!
  1) Svaret på frågan är Norge.
  2) Jag har slitit ut det ullunderställ jag har och det återstår heller ingen möjlighet att laga det något mer, utan det är helt enkelt ett nytt som behövs och som står överst på önskelistan. Då jag använder underställ flitigt så krävs det ett av hög kvalitet för att det ska hålla och för att det ska fylla sin funktion. Är såklart mycket ute i skogen med våran Finska Lapphund, men drömmen är att vi, när det går att resa fritt igen, ska ut på ett längre äventyr och fjällvandra tillsammans med honom. Där är vi ju inte riktigt ännu, men ingenting , inte ens en hemsk pandemi, ska få stoppa oss från att drömma och från att planera för bättre tider.
  Om jag har den stora turen att vinna så önskar jag en dammodell i strl M (40)

  Mvh & Gott Nytt Bättre År
  /Ann-Charlotte

 54. 1. Norge.
  2. Ett av mina (få) set har fått flera större hål så det är läge för ersättning. Namnet rimmar också så väl med mitt att det måste vara ett tecken. Jag vill uppleva snö denna vinter, men mer realistiskt är det att åka ut på en liten skogspicknick i stan – utan regn.
  3. Dammodell, ovandel M, underdel L.

 55. 1: Norge
  2: Drömmer om en campingtur, naturligtvis under senhöst eller vintern så man slipper de bitska mygg och knotten som älskar mig! Sen kommer jag självklart att glida runt och mysa i setet också, det går inte att hålla tassarna borta från nåt så mysigt!! Och plötsligt är jag husdjurens favvo människa, dom älskar värme och mjuka underlag…
  Så det gagnar inte bara mig utan våra fyrfotade pälsklingar också ; )
  3: Dam storlek L

 56. 1. Norge!
  2. Detta underställ skulle göra mitt vinteräventyr till den optimala naturupplevelsen, all fokus kan ligga på att uppleva…vara här och nu, att rysa, inte frysa.
  ”…Solen kämpar sig sakta över horisonten, båten glider fram över det iskalla vattnet. Plötsligt ser jag siluetten av en svart och vit fena vippa över vattenytan…de är här, späckhuggarna.”
  3. Om jag skulle vinna önskar jag Strl M, Dam.

 57. Camilla Sandmark says:

  1. Norge
  2. Tänk att få sova i ishotellet i Jukkasjärvi…Då skulle det sitta fint med detta underställ både inomhus och utomhus! Där skulle jag åka hundsläde, skida i månskenet och spana efter norrsken och ylande vargar. Väl hemma igen så passar det bra med detta underställ när det är dags för långa hundpromenader.
  Men generös som jag är så är det maken som skulle få det om jag vinner så stl 2XL Herr skulle bli toppen!

 58. 1. Norge
  2. Stolt över min kropp efter en graviditet men kommer inte i mitt gamla underställ. Detta skulle passa mig perfekt, ute som inne! Det skulle få följa med mig och min son på magiska vandringar och värme mig vid mystid med en bra bok och en kopp te. Stl M.

 59. 1. Kommer från Norge
  2. Älskar det mesta ute i skog och mark: jaga, fiska, träna, vara på utflykt med familjen och riktigt njuta av lugnet och ron. Till det bästa hör toppfågeljakten med pappa, då kan det vara kallt och då skulle ett merinoundetställ vara perfekt!
  3. Herrmodell storlek L

 60. Norge – vinterns och äventyrens drömland ❄️🇳🇴🌲
  Mitt drömäventyr är att bestiga the Nordic Summits, högsta toppen i varje nordiskt land. Att få bestiga topparna, krypa ner i sovsäcken och vandra över glaciären i ett Aclima underställ skulle värma både kropp och själ 💚

 61. De tillverkas i vackra Norge!
  Mitt vinteräventyr som jag drömmer om är att åka till Schweiz Och först ha lite skidsemester men sedan även upptäcka den vackra naturen Som är magisk! Jag vill vandra i berg och hyra en fjällstuga 😍 önskar stl Small / 36 och i Dam om jag vinner ❤️

 62. Norge
  Merinoull är verkligen grejen! Om jag vinner kommer mitt gamla, väl nötta ställ bli arbetskläder. Känns tryggt och bra under när jag svetsar i min smedja. Inget som smälter eller lätt tar fyr. Det nya fina skulle komma till användning på mitt vinteräventyr i Tänndalen, som jag längtat till i flera år. Långtur på längdskidor! Love it!

 63. Helena Riihiaho says:

  1 Norge
  Motivera varför du vill vinna detta underställsset och berätta om ett vinteräventyr du drömmer om.
  2
  Aldrig mera frysa
  i råkall vintermörk kväll.
  Ikapp med stjärnor lysa
  i Aclimas underställ.
  Jag vill nu på kroppen satsa,
  i de levandes skara platsa!

  Vi bodde i beduintält i syriska öknen. En kille hade en väderstation och upptäckte att vi skulle få 30 sekundmeter i vind. Vi trodde det var något fel, men tji fick vi – världens ösregn, kyla och orkan i maj. Jag har aldrig frusit så mycket i min sovsäck trots alla kläder på, men en kille från andra gruppen hade lämnat kvar sin sovsäck som räddade mig. Jag vill gärna tillbaka när kriget är över …

  XL-storlek dammodell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close