Close
Tävla med Booking.com

Tävla med Booking.com

Snart har ännu ett år gått, och det är dags att börja fundera på nyårsafton. Jag ser fram emot årets sista 23:59-ögonblick. Ni vet, den där magiska sekunden då ett helt år ligger bakom en, samtidigt som nästa väntar som ett oskrivet blad. Drömmar som ska drömmas, planer som ska smidas, och framför allt, resor som ska resas. Inför ett nytt år är allt möjligt! Vilken är din dröm?

Booking.com vill nu få dig att dela med dig av dina drömmars 23:59-ögonblick. Genom att göra så har du chansen att vinna en fullt betald resa för två till ett av de 24 lyxhotell, fördelade över 24 tidszoner, som tagits fram för att fira in nästa nyår. Personligen får jag gåshud när jag går igenom de olika alternativen, eller vad sägs om att fira in 2015 på GrönlandNya Zeeland eller varför inte Singapore? Ta chansen att tävla!

Så tävlar du: Dela på Facebook eller Twitter under hashtaggen #bookingNYE + @bookingcom (max 140 tecken) med dig av vilket av de 24 hotell som Booking.com listar, och berätta varför du skulle vilja tillbringa ditt 23:59-ögonblick just där. Vinnaren har sitt livs resa att se fram emot och kan börja 2016 på bästa möjliga sätt. Läs mer om tävlingen på www.booking.com/NYE.

Mitt 23:59-ögonblick 2011 firades in med en då ettårig dotter på en strand i Thailand
… smyckad med magiska lyktor i träden och
…sprakande fyrverkerier över Andamanhavet. Nästa år? Åh, varför inte påbörja ett nytt år på paradisön Samoa.

Inlägget är skrivet i samarbete med Booking.com.

3 comments

  1. Mysigt värre! 🙂 Om man hade all tid i världen så skulle jag vara med på alla tävlingar som är nu..

    1. Eller hur Katarina, man hade behövt ett par dygn för att hinna med alla roliga tävlingar som pågår nu! Men den här kommer jag att prioritera, lyxhotellen ser riktigt, riktigt trevliga ut… 🙂

  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close