Close
Det ljuva kryssningslivet

Det ljuva kryssningslivet

Pressresa i samarbete med Royal Caribbean.

Åtta år efter jag klev ombord på Liberty of the Seas i Miami för att puttra ner mot Karibien är det dags för det ljuva kryssningslivet igen. Den här gången heter fartyget Harmony of the Seas och rutten är inställd på Rom – Capri – Barcelona.

I sällskap av ett gäng svenska och norska bloggare ska jag spendera en weekend till havs med stopp för en heldag på Capri. Harmony of the Seas är världens största kryssningsfartyg och därmed rejält mycket större än Liberty of the Seas som vi kryssade med i Karibien, men jag känner mig ändå genast hemmastadd på de många våningsplanen. Chokladpannkakorna med lönnsirap vid frukosten smakar lika njutbart och jacuzzin bubblar lika skönt – det enda felet skulle i så fall vara temperaturen på havsvindarna. Jo, jag är svensk och det är med andra ord helt legitimt att nämna ett par ord om Europas höstvindar som inte direkt inbjöd till solbäddar och poolhäng annat än i våra uppvärmda jacuzzis. Fast i slutändan gjorde väderleken noll och ingenting, vi hade ändå fullt upp med att utforska fartygets aktiviteter och restauranger. Den som tror att kryssningslivet är tråkigt har inte åkt Harmony of the Seas, punkt slut!

harmonyoftheseas

kryssning

centralpark

royalcaribbean

kryssningslivet

Hela vårt crew samlat. Övre raden från vänster: Sölvi från Royal Caribbeans norska kontor, Glenn / Glen Henriksen , John / VilodagenYoutube, Johan / Johan Larsson, Christian / Anette & Christian at the farm och Julia / Julia Nyland. Nedre raden från vänster: Rosita / Rosita reser från Royal Caribbeans svenska kontor, min poddkollega Lisa / Livet från den ljusa sidan (som också tagit foto nr 2), Angelica / Herr och fru Lagergren, jag, Jessica / Jessica Lagergren och Anette / Anette & Christian at the farm (som jag även lånat bilden av, tack!) Angelica och Jessica kör dessutom Tvillingpodden tillsammans.

Erbjudande Royal Caribbean

Går någon av er läsare i tankar på att uppleva det ljuva kryssningslivet? Perfekt! Just nu erbjuder nämligen Royal Caribbean er bloggläsare tio procent rabatt på valfri kryssning om ni bokar senast den 30 november 2016. Observera att erbjudandet endast gäller bokningar via säljavdelningen på telefon 0200-88 01 55 eller infono@rccl.com. Uppge koden Blogg Nordic.

(Erbjudandet gäller endast på kryssningspriset och alltså inte på eventuella kompletterande produkter som flyg, transfer och hotell. Besök hemsidan för mer information om kryssningar med Royalcaribbean.se)


Pressresan gjordes i samarbete med Royal Caribbean, men tankarna och åsikterna är som vanligt mina egna. Fler inlägg från kryssningen kommer här på Resfredag inom kort.

8 comments

  1. Ah! Jag gillar kryssning, jag gillar Capri och jag gillar dig. Vad härligt ni verkar ha haft!

    1. Och jag gillar dig, vilken tur! Ja, det var verkligen en lyckad resa.

  2. Så härligt att få följa med på er kryssning!

  3. Kul att du tycker det! 🙂 Vi är jättenöjda med resan, Capri var fantastiskt!

  4. Alltså, en behöver ju inte åka skitlångt för att kryssa. Lyxigt att bara köra några timmars flyg och noll tidszoner för en lyxig kryssning! 🙂

    1. Men verkligen! Så himla bra på alla sätt och vis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close