Close
Cornwall (Gästbloggar hos Resfeber)

5 comments

  1. Härliga tips! Fick en till fantasiresa nu 😉

  2. Ja, den där listan över fantasiresor växer ständigt för mig också!

  3. Ja visst har man tänkt på att åka tillbaka till London men inte att åka utanför. Men England är ju allt bra vackert. Stonehenge lockar. Tänker bara på Skarsgård springandes runt naken i Thor-filmen när jag ser Stonehedge, för det var där det var va? 🙂 (mina fantasier skiljer sig kanske något från era ovan, vad vet jag..)

  4. Åh, dit vill jag åka nån sommar!

  5. Hehe Katarina, såg dessvärre ingen Skarsgård där. Kanske har du bättre tur!? 🙂
    Helena, ja – du kommer inte bli besviken. Det var inte mitt förstahandsval, är glad att min man övertalade mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close