Close
44 år (2024).

44 år (2024).

Det är fredag igen, hurra! Just den här bloggfredagen tänker jag ägna åt att falla djupt ner i det egocentrerade träsket genom en tillbakablick på mina fem senaste födelsedagar som fyrtio-någonting. I onsdags hade jag nämligen samlat ihop fem stycken av den varan. Låt oss kika!

44 år (2024).

#40. Hotell och spa (Nynäshamn)

Att fylla 40 kändes stort och konstigt. FYRTIO ÅR! Jag kommer aldrig glömma min fyrtioårsdag, av den enkla anledningen att hela världen stängde ner just då. Fredagen den 13 mars. Black Friday. Hurra liksom! Tobias överraskade med en vistelse på Nynäs Havsbad och sedan minns jag inte så mycket mer av de här dagarna.

Läs mer: 40 år och födelsedagshelg av bästa sort!

#41. Vandring och hotell (Nynäshamn)

Ett år senare var det fortfarande pandemi. Men resa i närområdet fick vi, och checkade in på Körunda som ligger alldeles i närheten. I samma veva gav min familj mig en vandringsdag i Nynäshamn som födelsedagspresent ”eftersom jag älskar det”. Det blev lyckat. Och kallt!

Läs mer: Att fylla 41 (och ett år med pandemin)

#42. Slottsfika (Nynäshamn)

Märker ni ett tema? Det blev mycket Nynäshamn så där i början av min karriär som 40+. Jag minns inte så mycket av dagen (eller året) som 42-åring, men tydligen åkte vi till Häringe slott här i trakten för en afternoon tea på min födelsedag. Det var både trevligt och gott!

Läs mer: Bilder från mobilen och veckorna som gått.

#43. Koh Lanta!

annika födelsedag

Som nybakad 43-åring var jag orimligt nöjd med att åter igen stå nere på vår thailändska strand efter att ha skickat iväg barnen till skolbussen.

Dagen började med en mastodontfrukost strösslad med exotiska frukter och senare på dagen fortsatte vi med familjemiddag på Lazy Lodge. Det var ljuvligt.

Läs mer: Födelsedagsfirande och Khao Lak (Thaimout 2023 v. 11)

#44. Bio och sushi (Nynäshamn och Stockholm)

Exotiska frukter blev det även den här veckan, numera ett år äldre. Som bonus kunde jag också kamma hem en kanelbullesemla, den första i mitt liv. Den var oväntat god!

44 födelsedag

Firandet fortsatte med sushi i Sickla och bio inne på söder. Hur livet som 44-åring leker vet jag inte riktigt än, jag får lov att återkomma i den frågan när jag har testat ett tag.

Trevlig helg på er!


För dig som är nyfiken på fler spaningar, tips och veckosammanfattningar hittar du dem under kategorin Resfredag vecka för vecka.

4 comments

  1. hurra och grattis

    1. Tack så mycket – tycker fortfarande det är kul att fylla år!

    1. Nu är det dags att fira nästa syrra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close