Close
Bilder från mobilen och veckorna som gått.

Bilder från mobilen och veckorna som gått.

Det blev visst fredag igen? Omslagsbilden knäppte jag i Stockholm för ett tag sedan. Fint att se kvällssolen – den försiktigt våriga – färga himlen i Blekingefärgerna rosa och blått, samtidigt som glaspelaren vid Sergels Torgs fontän lyser upp i Ukrainas färger. Vi går mot ljusare tider nu, rent visuellt alltså. Knappast i världen tyvärr. Det kan vara svårt att hitta den där ”gnistan” just nu, många med mig vittnar om en enorm trötthet och ett vemod över tja, världen? Idag fokuserar jag på några ljusglimtar från mobilen och därmed från veckorna som gått.

Bilder från mobilen och veckorna som gått.

#1. Diplomat med Julia

diplomat

Sportlovet avslutades här, på hotell Diplomat inne i Stockholm. Lyxigt och så (kommer såklart att skriva recension!), men framför allt kul att åter igen paxa ett dygn av ledigheten med mellanbarnet som ofta är på flygande fot. Under pandemin lockades jag inte av Stockholm särskilt ofta, men nu längtar jag efter att hänga mer inne i staden. Gå på restaurang, strosa runt i vackra kvarter, ta del av en massa kultur – och ja, gärna bo på hotell i anslutning till roligheterna!

#2. Utflykt till Häringe slott

Det är oftast jag som tar initiativ till olika utflykter i den här familjen, så när någon annan kommer med förslag är jag inte sen att haka på!

Häringe slott

Häringe Slott är ett givet tips för alla i Stockholmsområdet som inte har varit där än. Passar fint för fika, övernattning eller för att bara att strosa i området!

Läs mer: Häringe Slott – slottsweekend med extra allt

#3. Att fylla 42!

Jodå, snart fyller jag 42 år och en vecka. Vaknade i söndags till pimpat födelsedagsbord med sockrade glas och hela köret.

Tacksam över min familj som fixade och trixade för att jag skulle få en fin kalasdag! Gillar förresten inte att bli åldras, men är tacksam över att jag får bli äldre.

#4. Att öppna en ny padelhall

Fokus har legat cirka 200 procent på jobb under en ganska lång tid nu. Den nya padelhallen har varit öppen i snart två veckor och det känns gött. Eller ja. Det finns flera ”barnsjukdomar” att åtgärda i vanlig ordning, men snart kanske vi kan börja andas igen!?

#5. Att missa en möhippa och gråta cirka en vecka

Japp. Har gråtit en hel del på senaste tiden, av alla möjliga anledningar. Förra helgen låg jag däckad i sjukdom och missade därmed min lillasysters möhippa i Karlskrona. Ungefär hur deppigt som helst såklart. Men kanske kan trösta mig med att vi förhoppningsvis kommer att vara friska till bröllopet som snart går av stapeln?

Kajsa
Julen 2003. <3

Så väldigt älskad hon är, den där lilla ungen med en hel drös äldre syskon som avgudar henne. Tänk att hon både fyller 30 och ska gifta sig det här året. Jag är så glad för hennes skull.

Hoppas du som läser har det bra och får en fin fredagskväll. Nu tar vi helg tycker jag!


För dig som är nyfiken på fler spaningar, tips och veckosammanfattningar hittar du dem under kategorin Resfredag vecka för vecka. Omslagsbild: Sergels Torg, Stockholm.

4 comments

  1. Kul att ni bodde på Diplomet! Vi bodde alldeles nyligen på hotellet intill (som man ser skymta på ett av dina foton): https://www.freedomtravel.se/2022/02/hotel-esplanade-i-stockholm/

    1. Där har jag jobbat extra… 🙂

  2. Längtar tills vi får träffas igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close