Close
Tredje advent: Tävla och vinn resekit från Doftfritt.se

Tredje advent: Tävla och vinn resekit från Doftfritt.se

Tävlingen från Doftfritt.se är reklam för egen verksamhet.

Idag är det dubbelt upp med juligheter, både lucia och tredje advent på en och samma dag! Det är också dags att öppna tredje luckan i Resfredags adventskalender. Den här gången ligger ett resekit med parfymfria produkter från samlingssidan Doftfritt.se i potten, värde cirka 800 kronor.

Tävla och vinn ett resekit med parfymfria produkter från Doftfritt.se!

Doftfritt.se är en samlingssida för parfymfria / doftfria produkter inom hudvård, hårvård, kroppsvård och städ.

dotftfria produkter till resan

De senaste åren har allt fler efterfrågat doftfria och parfymfria hud- och kroppsprodukter, inklusive vår egen familj mot bakgrund av att min man är doftöverkänslig. Hemsidan skapades för att underlätta köp av parfymfria / doftfria produkter så att köpen slipper göras på flera olika ställen.

I dagens lucka ligger flera olika förpackningar (samtliga 50 ml) som passar i resenecessären. De aktuella produkterna kommer från BRUNS Products, som är en svenskproducerad, omtyckt och prisbelönt hårvårdsserie skapad av två skånska frisörer, vars vision är att göra hållbara hårprodukter för frisörer och kunder. De oparfymerade produkterna som tävlas ut är handgjorda av helt naturliga råvaror och innehåller inga kemiska preparat.

doftfritt resekit doftfritt.se

Tredje luckan i Resfredags adventskalender innehåller följande produkter:

 • Schampo nr 3 (50 ml, värde 79 kr) är ett handgjort extra milt oparfymerat schampo. Här kan du läsa mer om BRUNS oparfymerade schampo.
 • Balsam nr 3 (50 ml, värde 79 kr), är ett handgjort extra milt balsam. Här kan du läsa mer om BRUNS oparfymerade balsam.
 • Balsamspray nr 19 (50 ml, värde 79 kr) är en oparfymerad balsamspray som är handgjord, vårdande och återfuktande. Här kan du läsa mer om BRUNS oparfymerade balsamspray.
 • Saltspray nr 13 (50 ml, värde 79 kr) är en handgjord mild oparfymerad saltvattenspray som med sin friska, svala karaktär påminner om sommar, sol och salta bad. Här kan du läsa mer om BRUNS oparfymerade saltspray.
 • Hårsufflé nr 15 (50 ml, värde 79 kr) är en handgjord mild hårsufflé som med sin fylliga konsistens får håret att kännas nytvättat länge. Här kan du läsa mer om BRUNS oparfymerade hårsufflé.
 • Hårdvax nr 31 (50 ml, värde 289 kr) är ett handgjort hårvax som ger håret volym, stadga och en matt, torr finish som varar hela dagen (innehåller bland annat ekologiskt bivax och mandelolja). Här kan du läsa mer om BRUNS oparfymerade hårmask.
 • Hårmask nr 23 (50 ml, värde 109 kr) är en handgjord djupverkande och reparerande hårmask som bland annat innehåller ekologisk jojobaolja som ger näring och återfuktar ditt hår. Här kan du läsa mer om BRUNS oparfymerade hårmask.

För att tävla vill jag att du i en kommentar till det här inlägget svarar på följande frågor:

 1. Nämn tre olika varumärken som finns att köpa på Doftfritt.se.
 2. Berätta om en resa du drömmer om att göra när vi kan resa fritt igen!

Tävlingen avslutas vid midnatt den 19 december 2020. Tävlingen är avslutad, vinnare blev Ulla Lampa Grape. Fler roliga tävlingar väntar här på bloggen framöver. För att vara säker på att inte missa dessa får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram.


*Vinsten skickas endast inom Sverige. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt.

37 comments

 1. 1. Rapsodine, Urtekram, Hjärtligt
  2. När det går att resa igen drömmer jag om att ta med familjen till Karibien, närmare bestämt Sainte -Anne på Martinique. Det är en härligt avslappnad by i exotisk natur. Vi ska njuta av sötpotatis, guava och syndigt god choklad gjord på rörsocker, snorkla hela dagarna, och titta på roliga krabbor och majestätiska havssköldpaddor.
  Vi ska försöka smälta in i den avslappnade lokala kulturen,, och må bra i solen och värmen!
  Verkligen något att drömma om så här i mörka vintertider!

 2. 1. Eco Cosmetics, Ecover och Hjärtligt.

  2. Jag drömmer om att få återvända till Hispaniola. Bodde halva min barndom på ön då mina föräldrar jobbade där.
  Har många vänner jag skulle vilja besöka på i Santo Domingo och små byar runt omkring landet. Och hoppas även kunna ta en tur in i Haiti och träffa vänner där.

  Snart en dag hoppas jag…

 3. Elisabeth Johnson says:

  1. Hjärtligt, Eco Cosmetics, Ecover
  2. Jag ska åka till Österrike och sätta mig på en joddlarbalkong, titta ut över hänförande alpräjong och fundera: Vem kunde något så storslaget kreera? Kan vi människor den gåvan rätt hantera, utan att den överexploatera och sabotera? Tankar allvarliga, som manar oss till att vara varliga,

 4. Marita Johansson says:

  1.Brunt, Hjärtligt och Urtekram.
  2. Vill så gärna i Karibien kryssa
  på däck min kära man kyssa!
  Vill gå i land på härliga stränder
  upptäcka mysiga städer med trånga gränder!

 5. Pontus Lundström says:

  Urtekram, Hjärtligt, Ecover.
  Jag vill åka till Island igen. Har varit där varje år de senaste 7 åren men har givetvis inte kunnat i år. Saknar landet, folket, maten, lukten… Allt!

 6. Måste bara säga att jag älskar Bruns produkter! Speciellt Hårmasken är helt magisk och har gjort underverk med mitt hår. Jag använder visserligen de produkter som har lite lukt, även om jag är luktkänslig, men tycker att Bruns produkter har en lukt som funkar för mig. Annars väljer jag också ofta helt doftfritt.
  1: Urtekram, ECO Cosmetics, Hjärtligt.
  2: Jag drömmer om att resa runt på Irland och upptäcka små mysiga byar och städer.

 7. Hjärtligt, EVY Technology och Almacabio.

  Drömmer så om att göra en resa till Grekland och hälsa på släkten där med min nya pojkvän. Vi har inte hunnit med någon resa alls än pga världsläget men längtar så tills det är möjligt igen!

 8. 1. Rapsodine, Ecover och Hjärtligt.

  2. Vill gärna åka till Spanien med mina barn och bara komma iväg från vårt hem och stad. Se annat.

 9. Anne-Louise Andersson says:

  Eco Cosmetics, Ecover och Hjärtligt. Vill gärna till Lofoten och fiska skrei, äta underbara räkor, njuta av den vackra naturen- en riktig drömresa

 10. 1. Hjärtligt, Brun och Urtekram.
  2. Jag har länge haft en dröm om att resa till Färöarna och utforska ön. Jag lär få resa själv, för ingen annan i familjen delar mitt intresse för ön 🙂

 11. 1. Rapsodine, Ecover och Hjärtligt.

  2. Vill åka till Berlin och återse mina vänner där då jag inte kunde träffa dem i år! 😊

 12. 1. Bruns, Hjärtligt och Urtekram

  2. Jag drömmer om en resa till en ö
  Med vulkaner, geisrar och en och annan häst
  Till Islands mytiska, magiska landskap
  Där jag tror att mitt äventyrliga hjärta trivs allra bäst.

 13. 1. Hjärtligt, Rapsodine och min sen många år trogna Urtekram.
  2. Vill resa dit bergen möter havet, till norra Italien, Cinque Terre där vyerna är vackrare än färggranna målningar, bland dofter av citrus i skön värme. Vill njuta av god medelhavsmat i solen, pasta och parmesan och dricka ljummet gott vin med min mamma.

 14. Hjärtligt, Bruns och Rapsodine
  En tågluff i Italien!

 15. Annika Andersson says:

  Urtekram, Bruns och Hjärtlig.

  Jag har alltid drömt om att resa till Island, kanske kan det bli av nästa år när jag fyller 50 🙂

 16. Gunilla Egelstad says:

  Hjärtligt, Rapsodine och Bruns.
  Vill kryssa i Karibien!

 17. 1. Hjärtligt, Urtekram och Bruna
  2. Att gå på en marknad i Estepona på Spaniens sydkust och köpa närodlad frukt. massor av apelsiner för några euro, oliver med vitlök, köpa jordiga nyupplockade sötpotatisar av en man med lika jordiga händer, plocka ihop en påse med gröna mjälla avokado och gå och snaska på en strut med nyrostade kastanjer. Det är vad jag drömmer om 🥰

 18. Ulla Lampa Grape says:

  1. Bruns, Hjärtligt och Rapsodine.
  2. Jag längtar efter att få åka och hälsa på min syster och hennes familj i NC i USA.

  1. Stort grattis till vinsten! Hoppas att du får chans att hälsa på din syster så småningom – då kanske det här resekitet får hänga med på resan…

 19. 1. Bruns, Hjärtligt och Rapsodine
  2. Jag vill åka till Slovenien och köra runt i landet och besöka både naturreservat och städer. Ljubljana ska vara en jättemysig stad har jag hört och naturen i Slovenien ser fantastisk ut. Åh vad jag längtar känner jag nu när jag skriver detta😊

 20. Meeen, är det här en helt ny sajt eller har du berättat om det tidigare? Kul oavsett, och väldigt bra idé. Handlar mycket doftfritt från Dermosil 🙂

  Är gärna med och tävlar (om jag har tur får det isf skickas till t.ex. min pappa i Sverige, hehe)

  1. Aloe Vera (älskar aloe vera-produkter!), Urtekram, Ecover
  2. Om nätterna drömmer jag om Alperna. Som jag vill resa dit, och åka skidor – och vandra. Det knasiga är att det också var sensate resan jag gjorde innan allt stannade. Men det är dit jag längtar.

 21. Sara Källström says:

  1. Hjärtligt, Urtekram och Rapsodine
  2. Åh vad jag längtar efter att resa! Vi är ett gäng tjejer som kör mc som skulle åkt till Gotland i somras men det blev inställt. Nu hoppas jag så innerligt att denna resa blir av nästa sommar! Har aldrig varit på Gotland så ser verkligen fram emot det! Hoppas!!

 22. Kajsa Håkansson says:

  1) Urtekram, Bruns, Rapsodine
  2) Jag drömmer om att åka tillbaka till Amsterdam. Kollade igenom semesterbilderna därifrån från våren 2019 och wow säger jag bara! Gå på mängder av blomstermarknader, åka till handelsträdgårdar och utställningar. Hänga på uteservering fast det är lite för kallt och bara njuta av alla fina hus och kanalerna.

 23. Suzanne Friberg says:

  Urtekram , hjärtligt och Bruns.

  Drömmer om en resa till Irland när allt detta är
  Över

 24. Helena Riihiaho says:

  Bruns , Hjärtligt och Urtekram
  Jag vill delta i arkeologisk utgrävning i den rosa sagostaden Petra i Jordanien.
  Sunt vardagsliv, ständig utomhusvistelse, kroppslig rörelse, nyttig mat med mycket grönsaker, färsk frukt, naturligt trött på kvällen.
  Spännande omgivning med rik kultur, 2000 år gamla ruiner. På kvällen en öl på Rest House vid ingången till området.
  Huvudet rensas och hemma är långt borta … och man vet aldrig vad man hittar …

 25. Ingegerd Rönnlid says:

  Urtekram, Bruns Aloe Vera.
  Jag drömmer om att åka till Prag.

 26. 1. Bruns, Eco Cosmetics, Urtekram
  2. Jag drömmer om att åka till Australien och resa runt och upptäcka allt spännande där 🌟

 27. Karin Karlsson says:

  1. Bruns, Hjärtligt och Urtekram.
  2. Jag skulle vilja resa till Portugal. Sol och bad, fotboll och god mat längtar vi efter.

 28. Annika Nilsson says:

  Urtekram, Hjärtligt, Ecover.
  ÅH! Jag vill resa till Afrika! Jag vet – det är en stor kontinent! Men jag kan inte bestämma mig vart mer än att jag vill till Afrika! Kanske Sydafrika, Etiopien, Botswana eller Tchad!

 29. 1. Urtekram, Hjärtligt, Ecover

  2. Ecuador och ta med familjen och visa

 30. 1) Urtekram, Bruns, Rapsodine
  2) San Sebastian var där alltför kort en gång och har en längtan tillbals

 31. Bruns, Hjärtligt och Urtekram t.ex!

  Jag tar med familjen på låååång tåg- och båtsemester till Italien, Grekland och Kroatien! Pandemin har fått mig att inse att vi visst har tid till att göra saker, livet går inte ut på att jobba.
  Res långsamt, njuta av transporten och umgås med familjen, DET vill jag göra!

 32. Urtekram, Rapsodine och Ecover.
  Island är ett drömresmål med heka familjen

 33. Bruns, Urtekram, Rapsodine och Ecover.
  Alla finfina märken!

  När jag åter få resa, då jag min näsa mot Island styr. Naturen, hästarna och allt annat vackert!

 34. Bruns. Hjärtligt, Urtekram
  Jag vill resa till Sofia, Bulgarien för att hälsa på sonen och hans familj. Han bor där sedan början av 2000-talet och vi har inte träffat vårt 13-åriga barnbarn på ett och ett halvt år. Längtar så. Som allergiker uppskattar jag verkligen att fler och fler produkter produceras doftfria. Hoppas, hoppas, hoppas…..

 35. Brunt, Hjärtligt och Rapsodine.
  Jag vill så fort det är möjligt, resa till New York City och besöka min familj som bor i Harlem och som jag inte sett på flera år. Jag hade planerat en resa dit i februari men pandemin hindrade tyvärr det. Jag har inte varit i staden sedan jag var liten och det är i min mening, världens bästa stad utan tvekan!

 36. Hjärtligt, Rapsodine, Urtekram
  Ljuvliga Kap Verde tog mig med storm,
  avkopplingen där var enorm.
  Hajarna svajade, stranden var vit som sprit
  Nu längtar jag enormt och vill genast dit🙏❤️🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close