Close
Veckans gäst hos FreedomTravel!

Veckans gäst hos FreedomTravel!

FreedomTravel, en av de resebloggar som jag har följt längst, har under 2016 ett återkommande tema på lördagar med ”Veckans gäst”. Idag har jag den stora äran att få gästa bloggen i form av en intervju om hur det är att ta en thaimout med tre barn.

I intervjun hos FreedomTravel berättar jag om hur det är att resa med tre små barn och hur det fungerar praktiskt att spendera flera månader utomlands med familjen.

coconut_grove

”Annika Myhre och hennes man Tobias har tre barn i åldrarna 1-7 år, men det hindrar inte familjen från att åka på spännande och exotiska resor. Barnen har hängt med till länder som Tunisien, USA och Taiwan och just nu har hela familjen tagit en ”Thaimout” och spenderar 3 månader på Koh Lanta i Thailand, där sonen också går i skolan.” – FreedomTravel

Här kan ni läsa hela intervjun:

Veckans gäst: Annika Myhre, resenär och ”thaimoutare” med 3 barn

(Följer ni inte FreedomTravel sedan tidigare är det dags att börja gör det nu! Peter och Helena som driver bloggen kom nyligen hem från ett helt år i husbil runt om på Europas vägar och är även aktuella som nominerade till det fina priset Golden Pen Award 2016 i Kroatien. Jag och Lisa hade Peter och Helena som självklara första gäster i Att resa-poddens avsnitt ”Att resa med husbil i Europa”.)

6 comments

    1. Ja, är verkligen glad att jag fick vara med!

  1. Jätteroligt att du ville vara med Annika och kul att du lyfte upp det här på din blogg också! Glöm inte att kika in på inlägget idag också, för det har kommit ett gäng nya kommentarer sen igår. Hoppas ni får det toppen i Singapore!

  2. Kul, det var ett väldigt bra inlägg! 🙂

    1. Vad glad jag blir att du tycker det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close