Close
Glad påsk, nu drar jag till Singapore!

Glad påsk, nu drar jag till Singapore!

Glad påsk får man väl säga, trots att vi själva inte påskar någonting just i år. Påskharen hade förmodligen dött av värmeslag om den hade kommit hit. Däremot gav jag mig själv en riktigt fin påskpresent: en resa till Singapore!

För en vecka sedan åkte jag och resten av familjen på en heldagsutflykt till Krabi med omnejd för att bland annat förlänga våra visumdagar på Immigration Office.

thaimout_myhre

Vi passade också på att hajka i en regnskog, bada i vattenfall och hälsa på en munk. Idag åker jag mot Krabi igen, men den här gången lämnar jag resten av det här gänget ”hemma” på Koh Lanta.

djungelbananer

För att vara helt ärlig känner jag mig lite kluven till att resa iväg till Singapore när jag har allt det här fantastiska runt omkring mig. Jag älskar att uppleva platser för första gången, samla nya intryck, se omtalade byggnader med mina egna ögon och träffa människor med en helt annan bakgrund än min egen. Men å andra sidan har jag ännu inte hunnit tröttna på varken Thailand eller vår vardag här.

nationalpark_krabi

Och visst är vi privilegierade som kan kalla det här för ”vardag”.

Det som jag just nu ser allra mest fram emot med resan till Singapore är att få träffa min storasyster. Hon flyger från Köpenhamn och möter upp mig i Krabi för vidare avfärd till Singapore. Vi stannar tre dagar och återvänder sedan hit till lugnet på Koh Lanta. Min syster är det ultimata ressällskapet, vi har tidigare rest bland annat till Istanbul och Reykjavik tillsammans. Vi känner varandra utan och innan och vill ha ut ungefär samma saker från våra resor: evighetslånga hotellfrukostar, promenader runt hela staden och en lagom dos kultur. Att resa till Singapore med min syster kan helt enkelt inte bli fel. Glad påsk!

7 comments

  1. Ha det bäst bäst bäst. Så glad för din skull som kan ha semester i Singapore och vardag i Thailand! Enjoy!

    1. Those were the days….

  2. Åh vad spännande! Glad påsk ?

  3. Hoppas att det blir en fantastisk tur till Singapore! Glad påsk!

  4. Å Singapore så cool stad. Skulle vilja besöka den igen. Hoppas du får det fantastiskt!

  5. Inget dumt sätt att fira påsk på alls… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close