Close
Husbil i Europa: tips och inspiration i podcastformat

Husbil i Europa: tips och inspiration i podcastformat

Jag beundrar personer som gör verklighet av sina drömmar. Som smider planer, drömmer, planerar och arbetar hårt för att nå dit de vill. I det femte avsnittet av Att resa-podden gästas vi av Peter och Helena Bergström som lät drömmarna bli verklighet genom att under ett helt år resa med sin husbil i Europa.

En bitande kall decemberdag hälsade jag och min poddkollega Lisa på Peter och Helena i deras fina husbåt vid Pampas Marina för att intervjua dem om att resa med husbil i Europa. Bara det faktum att paret bor i en husbåt visar att de inte är personer som inrättar sig efter invanda mönster om hur man bör bo och leva. Jag har med spänning följt parets resa med sin husbil Freedom genom Europas vägar via bloggen FREEDOMTravel där det flitigt bloggas om resor både med och utan husbil.

husbil

att resa med husbil i Europa

Peter och Helena är redo att podda loss för att bland annat berätta mer om hur tankarna på ett äventyr i Europa började ta form, om planeringen inför och under resan, om de fina mötena med personer längs vägen, om minnesvärda matupplevelser, om öde stränder och kristallklart vatten – men även om praktiska detaljer som budget och packning.

husbil_europa

Och ja, så här kan det alltså se ut bakom podcastkulissen. Vi hade även extra backup med oss i form av en alldeles nykläckt liten Meja (vars oemotståndliga små gnyenden ni för övrigt kan höra i det aktuella avsnittet). Bara en kort tid efter vår inspelning blev Peter och Helena kontaktade av en radiokanal som ville höra mer om deras resa. Vilken tur att de fick värma upp radiorösterna i Att resa-podden!

Är du nyfiken på att lyssna mer om hur det är att resa med husbil i Europa? Gå in på Att resa-poddens hemsida för att lyssna på avsnittet om att resa med husbil i Europa. Du kan också klicka in och lyssna direkt på iTunes. Trevlig lyssning!


Har du några frågor eller funderingar om podcasten får du gärna lämna några rader här på bloggen, eller mejla mig och Lisa på hej (at) attresapodden.se. Vi finns även på Instagram under @attresapodden.se

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close