Close
Mot Vagabondform och en träningsresa till Portugal

Mot Vagabondform och en träningsresa till Portugal

I samarbete med True Workout.

Vårens kalla, blöta och mörka löprundor har äntligen bytts ut mot shortsväder och gula solrosor. Med siktet på Varberg och halvmarathon satsar jag vidare på löpningen, som jag varvar med True Workouts träningspass i Liljeholmen.

Tanken är förhoppningsvis att fira min insats i Varberg genom att förlänga sommaren med en träningsresa till Portugal tillsammans med True Workout i oktober – hakar ni på?

träningsresa till portugal

Jag och träningen

Jag har alltid gillat att träna, men är i grund och botten en periodare. Finns det inget mål med min träning hittar jag sällan motivation – till skillnad från min man Tobias. Han älskar allt som har med bollar att göra och skulle kunna idrotta dygnet runt. Beachvolleyboll, fotboll, tennis, pingis, badminton och golf gör honom lika glad som jag blir av mina resor. Jag hoppas att vi en dag ska hitta en gemensam nämnare vad gäller idrott, det närmaste vi har kommit hittills är golf (som jag verkligen försöker lära mig att uppskatta, trots att det nu är tio år sedan jag tog grönt kort. Förra sommaren köpte jag äntligen ett eget golfset, det är en bra början!) Löpningen däremot, det är ”min” grej. Jag älskar friheten, kravlösheten och enkelheten med att kunna snöra på mig löparskorna och sticka ut. Under de senaste två månaderna har jag dessutom fått hjälp av de personliga tränarna Anki och Åsa på True Workout i Liljeholmen genom PT-timmar med fokus på styrka. Hela kroppen har fått sig en rejäl genomkörare, och i veckan körde vi lite uppföljningstester. Resultatet? Jodå, testerna visade rejäla förbättringar och jag är tydligen både starkare, snabbare och smidigare. Heja, heja – det finns hopp för oss alla!

träningsresa

Häng med på träningsresa till Portugal

Att dra iväg på en riktig träningsresa har funnits på min agenda i flera år nu, men någonstans på vägen blev jag gravid (igen!) och ut kom en liten Nelly och ruckade på både ligament och framtida planer. Nu börjar min kropp åter igen att bli redo för intensiva dagar fyllda med träning – så när jag fick höra om True Workouts träningsresa till kuststaden Sesimbra i Portugal kändes det helt rätt i planeringen. Enligt programmet kan vi förvänta oss allt från yoga till löpskola – och dessutom finns det en halvdag i Lissabon inplanerad. Träning + resor = bästa möjliga kombinationen!

Det vore grymt roligt att få dela den här resan tillsammans med dig! Alla är välkomna att boka och använder du rabattkoden ”attresa2017” får du dessutom 350 kronor rabatt på priset. Här kan du läsa mer om programmet och dessutom anmäla dig. Ses vi på månne på en träningsresa till Portugal framöver?


Det aktuella blogginlägget är en del av ett långsiktigt samarbete med True Workout. Orden, bilderna och åsikterna är som vanligt mina egna. Följ gärna min, Sofias och Lisas träning på Instagram under hashtaggen #vagabondform.

 

8 comments

 1. TJOHO för vagabondform och att åka på träningsresa.
  Själv är jag SÅ SJUKT nöjd över mina resultat – hade aldrig kunnat tro på sådana stora förbättringar på så kort tid. Yayy!

  1. Hatten av för er båda. Riktigt bra jobbat. I den här takten kommer det hända mycket innan vi är i Sesimbra????‍♀️

   1. Tusen tack för bra coachning längs vägen. Min träningsvärk idag alltså, OBARMHÄRTIG!

  2. Nej, alltså dina siffror slog verkligen i taket. Var ska detta sluta? OS?? Så imponerad av dig.

 2. Kul m träningsresa! Är oxå galet sugen på en renodlad träningsresa! Ses Imorg kramar

  1. Ja, det vore verkligen roligt att köra järnet under en vecka. Ja, ses snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close