Close
Stolt ambassadör för Karlskrona

Stolt ambassadör för Karlskrona

Det spelar ingen roll hur länge jag bor eller har bott i Stockholm, eller hur mycket jag reser och har rest i världen – Karlskrona och dess närområden kommer alltid att vara hemma för mig. Numera kan jag officiellt titulera mig som en av Karlskrona Turistbyrås ”Karlskronadiggare”.

Karlskrona

Hårdast klappar mitt hjärta föga förvånande för Sturkö, där jag har spenderat alla somrar sedan jag var en liten flicka. Mina kärleksförklaringar till denna ö uppmärksammades i somras av Karlskrona Turistbyrå som kontaktade mig och frågade om jag ville bli en av deras ”Karlskronadiggare”. Detta ärofyllda uppdrag kunde jag såklart inte tacka nej till. Numera finns jag med på Visit Karlskronas hemsida där jag delar med mig av mina smultronställen i världens vackraste stad.

Klicka här för att komma till min sida på Karlskona Turistbyrå.

diggar-karlskrona

11 comments

 1. Så himla kul! Det var ju en liten kul extra grej där. Hemorten är ju helt klart bra att återupptäcka. Man ser det ju med andra ögon när man är hemma.

 2. När man återvänder.. Ska d ju stå på slutet 🙂

  1. Ja, tänk hur livet kan förändras. När jag var 19 ville jag sticka så fort efter studenten som det bara gick (flyttade till Stockholm typ 2 dagar efteråt) – och i dag funderar jag allvarligt på att flytta ”hem”.

 3. Jag är så stolt över att du fick det här uppdraget! 😀

  1. Tack! Du är min bästa supporter!

 4. vilket roligt och ärofullt uppdrag! Ska in o kika:)

  1. Ja, visst är det både kul och ärofullt. Kika gärna, kanske får du också ett akut ”Karlskrona-sug”!? 🙂

   1. Det är vi som ”äro ärade” 🙂 Tack för att du delar med dig av dina fantastiska Karlskronabilder och berättelser!

    1. Ingen orsak Terje, förhoppningsvis får fler upp ögonen för världens bästa stad… 🙂

 5. Åh vilket ärofyllt uppdrag. Själv växte jag upp på olika ställen så jag skulle få slå ett slag för mitt eget ”Sturkö” i Oxelösunds skärgård tror jag.
  Karlskrona är vackert. En speciell stämning med blandningen av skärgård och ekar och åkrar.

  1. Ja, det var verkligen en ära. Karlskrona är magiskt, särskilt på sommaren. Oxelösund är inte heller så pjåkigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close