Close
Resfredags adventskalender 2018: en resig julkalender

Resfredags adventskalender 2018: en resig julkalender

För fjärde året i rad kör jag en adventskalender med restema här på bloggen.

Allt började egentligen med min storasyster. För några år sedan kunde hon under en period tituleras tävlingsexpert. Lekande lätt skapade hon slogans, rim och texter som ledde till fina (och mindre fina) vinster. Största bedriften? En bil. Vem vinner ens en bil?

I vanlig ordning ville den här lillasystern inte vara sämre och började därför skicka in bidrag till allehanda tävlingar via post och mejl. Någon bil vann jag aldrig, däremot lyckades jag knipa vinstluckan på självaste julafton i Trendensers omåttligt populära julkalender. Luckan innehöll bland annat en svart Laminofåtölj, som numera är det absolut finaste vi äger inredningsmässigt. Tiden jag la på att tävla (för ja, det tar enormt mycket tid att knåpa ihop snygga formuleringar!) räckte dock inte till familj, blogg och jobb – så någonstans på vägen slutade jag att skicka in egna bidrag. Tävlingar som koncept ville jag dock inte släppa helt, så 2015 körde jag därför igång Resfredags adventskalender här på bloggen.

Resfredags adventskalender 2018

Det här året, den fjärde i ordningen, är en av luckorna ett betalt samarbete (det vill säga jag får ersättning för exponering i bloggen). Övriga vinstluckor fylls av aktörer jag själv tidigare har lyft här i bloggen eftersom jag gillar deras produkter och gärna vill ge er chansen att vinna en resig julklapp från dem.

Så här tävlar du:

Adventskalendern består av fyra olika luckor, en ny lucka öppnas varje adventssöndag. Tävlingsdeltagarna har en vecka på sig att tävla. Vinnaren utses av mig och presenteras här i bloggen kort efter avslutad tävlingsdag. Om jag inte når vinnaren inom två veckor efter avslutad tävlingsdag utser jag en ny vinnare. Vinnaren betalar ev. vinstskatt och vinsterna skickas endast inom Sverige.

Jag hoppas att ni är med och tävlar i Resfredags adventskalender! För att vara säker på att inte missa luckorna får du gärna gilla Resfredag på Facebook och Instagram.


För att följa adventskalendrar med restips rekommenderar jag att ni kikar in hos Rucksack, Från stad till strand, Marias Memoarer och Lifsresor.

6 comments

 1. Åh vad kul! Ser fram emot det! Och ja jag har lärt mig att de som vinner tävlingarna är sånna som tävlar i tävlingar 😉 Coolt med vinsten du drog hem med fåtöljen, nästan lika grymt som bilen ju.

  1. Ja, men kommer ihåg så många kommentarer min syrra fick ”Du bara vinner och vinner… jag vinner aldrig”. När hon frågade tillbaka om de tävlade någon gång så blev det tyst… haha!

   Yes, min fåtölj är nästan lika bra som en bil. Håller iaf längre! 🙂

 2. Ska bli spännande att se vad som tävlas ut!

  1. Eller hur! 🙂 Det blir lite gott och blandat…

 3. Det ska bli spännande och se vad det blir för priser och tävlingar. Kanske har man tur (eller skicklighet) också!

  1. Ja, välkommen att tävla! Alla kommer inte vilja tävla i alla luckor, har anpassat priserna till min spridda målgrupp. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close