Close
Tänk om julen varar fram till påska!

Tänk om julen varar fram till påska!

Skrattade högt idag när jag läste en Twitteruppdatering med texten: ”Dagens datum: 57e februari”. För mig var det huvudet på spiken, det här året har verkligen februari månad varit segare än sirap.

Jag har inget emot snön, det är tvärtom världens bästa bonus att barnen får uppleva ett sådant här vitt sportlov. Men nej, det har inte varit en optimal februari för mig eller ens oss. Hela familjen har varit rejält sjuk i omgångar och jag behöver verkligen tanka ny energi. Att julen varar fram till påska vill jag inte alls veta av, efter sportlovet jag är så redo jag kan bli för vårsol och tunnare jacka! Här är några saker som gör att jag håller gnistan uppe trots ganska deppig månad.

Om julen varar fram till påska…

julen varar fram till påska
Foto: Lisa Fahlåker

… tänker jag glädja mig åt följande saker i förtid:

  • Thailandsfeber. Just nu sitter jag och letar inspiration för nästa års planerade vistelse i Thailand. Inget är helt spikat än, men ÅH vad jag hoppas att det blir av!.
  • Poddpepp. Efter Lisas och min poddkonferens i Sigtuna förra veckan ser jag verkligen fram emot kommande avsnitt, nästa vecka spelar vi in nytt gästavsnitt igen!
  • Husplaner på Sturkö. Min hemlängtan gör sig allt oftare påmind och nu är det snart dags att göra något åt den en gång för alla.
  • Träningssällskap. Min Vagabondform är inte på topp, men jag är i alla fall igång igen efter en lång svacka. Jag och mitt Tjejklassikerteam från 2013 har daglig kontakt om kommande projekt framöver, teammedlemmarna (och planerna) gör mig glad.
  • Granplantering. Tidigare ikväll chattade jag med alla syskonen och blev inbjuden till ”arbetsläger” hos ett par av syskon längre fram i vår. Ett par tusen granplantor är beställda och ska få ett nytt hem, ett sådant jobbtillfälle tänker jag inte missa!
  • Sommarsemester. Efter resan till Madagaskar blev jag åter igen påmind om hur mycket jag tycker om att vandra. I sommar satsar jag på att vandra någonstans i Sverige (just nu ligger Blekingeleden högt i kurs). It is time!

Är du okej med att julen varar fram till påska!? 

2 comments

  1. Jag längtar efter vårvintern just nu, även om jag inte har något emot -20. Men tänk. Skidåkning med ett par-tre minusgrader, värmande sol och ljust långt fram till sena eftermiddagen följt av en härlig middag med värkande ben…

  2. Ja, det låter iofs inte helt fel det heller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close