Close
Ny bloggdesign på Resfredag

Ny bloggdesign på Resfredag

 

sunsetkohlanta

Den nya bloggdesignen är efterlängtad, och nylanseringen av Resfredag hade aldrig varit möjlig utan all experthjälp jag har fått av min proffsige vän Fredrik Norrbin på SEO Ibérica. Det finns fortfarande en del småsaker att fixa med, det finns det alltid, men överlag är jag jättenöjd med den nya designen. När jag startade bloggen för ganska exakt ett år sedan använde jag för enkelhetens skull Blogger som verktyg, dock under egen domän som jag beställde på Loopia. Nu var det hög tid att ta nästa steg, vilket innebar att jag beställde webbhotell (även det via Loopia), och har gått över till publiceringsverktyget WordPress. Det tar alltid lite tid att vänja sig vid nya grejer, men det verkar ju i alla fall som jag har lärt mig hur man gör när man skriver ett nytt blogginlägg.

Ny bloggdesign, hur väljer man egentligen? Det var inte helt lätt att välja ny design, men efter att ha kikat runt på themeforest.net fastnade jag till slut för Arwyn. Den är ganska enkel, och jag gillar verkligen att den fokuserar på bilderna i bloggen. Bloggen gör sig allra bäst på en dator (det är svårt att uppnå samma wow-känsla på en liten mobilskärm).

Jag tar gärna emot hiss och diss av den nya sidan, och ser fram emot att utveckla den ännu mer framöver.

10 comments

 1. Hurra! Vad roligt för dig.

  1. Verkligen hurra! Och TACK till dig också, du är min ständiga IT/layout-backup!

 2. Å så fint det blev! Gillar det jättemycket!

  1. Tack Sofia, vad kul att du gillar det!

 3. Vad fint och proffsigt det ser ut! 🙂

  1. Ja, visst blev det bra till slut!? Tack för feedback!

  1. Åh, tack Christine, glad att du kikar in och kollar!

 4. Oj så snyggt det blev! Inspirerande.

  1. Kul att du tycker det, blir så glad över era hejarop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close