Close
Nu drar hon och jag till Skottland, yippie och hurra!

Nu drar hon och jag till Skottland, yippie och hurra!

Det var 1,5 år sedan jag hälsade på min syster i Skottland, nu är det (äntligen!) dags igen. Alldeles strax åker jag och Nelly ut mot Arlanda med slutdestination Edinburgh.

I början av sommaren satt jag hemma i soffan med datorn i knät och chattade med mina syskon. Oftast är de långa avstånden oss emellan inga större problem, men just den här kvällen slutade med att jag bokade flygbiljetter tur och retur till Skottland: När syskonlängtan resulterar i en Skottlandsbokning. Jag och Nelly kommer att spendera första natten på hotell i utkanten av Edinburgh, men kommer under morgondagen att möta upp två av mina andra syskon som flyger in från Köpenhamn. Fyra av sju syskon kommer med andra ord att vara samlade i Skottland på en och samma gång, det har inte hänt sedan syrran gifte sig med sin skotte!

Nu drar hon och jag till Skottland

st andrews till Skottland

Den här resan började med ett spontant infall och kommer att fortsätta i ungefär samma stil. Vi har inga tider att passa, och egentligen inget spikat utöver en natt i en stuga uppe vid the Highlands. Jag får såklart anpassa mig efter resesällskapet, inte minst min egen lilla Nelly som kommer att hänga med oss hela veckan. Ett stående utflyktsmål brukar vara fantastiskt fina St Andrews (båda bilderna ovan är tagna där)…

Roadtrip genom skottland

… och en utflykt till favoritvyerna uppe vid the Highlands är som sagt redan inplanerad. Sist vår familj besökte Skottland var vi där för att fira jul. Nelly var ganska nyss fyllda två år, under den här resan till Skottland går hon mot fyra. Jag ser framför mig en helt annan typ av reseupplevelse, där blöjor och välling inte längre är en naturlig del av packningen. Det är nya tider nu – vilket både känns både ovant, skönt och konstigt. Vår lilla bebis har blivit stor. Måtte hon bevisa det under den här resan!


Följ gärna vår resa under Instagram under veckan som kommer. Här kan du läsa mer om mina tidigare resor till Skottland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Close